Největší úšlap vašeho muže (srandovní)

Anonymní
25.5.21 23:23

Nejvetsi uslap vaseho muze (srandovni)

Ahoj cetla jsem tu dnes diskuzi, kdy manzel zertikem skrz manzelku znicil cennou misu. Tak mne zajima jakej nejvetsi „pruser“ udelal ten vas. Zacnu. Manzel asi pred 4 lety sel zapijet narozeni kolegovi syna. Bylo jich asi sest, dva ze u nas nechaji auto a prespi a zbytek ze pocka v nadrazce na prvni vlak. Rikam si fajn tak si taky udelam „volny vecer“ ditko jsem dala k tete a naplanovala jsem si vecer s kamaradkou s prespanim. Vratila jsem rano autobusem kolem pul 9 a myslela jsem ze mne trefi slak!! Barak zdevastovanej, valelo se tam asi 15chlapu totalne na mol. Spizirna, lednicka vyluxovana, vysypana mouka, na sporaku (nastesti vyplem) se na panvi povalovalo tak 15 vajec i se skorapkama, zapla prazdna pracka, o zvratkach a stavu wc ani namluvim. Ale co byl vrchol tak jsem nasla uplne ciziho chlapa v me podprsence a kalhotkach, pocaraneho ve vane. :lol: V detske posteli spali dva pani v objeti mezi plysakama. U na se zasadne nekouri, max nejaka navsteva na zahrade, ale moje krasna sbirka kaktusu se stala popelnikem. :pocitac: Manzela jsem po exkurzi jak na valecnem poli nasla v nasi posteli a samozrejme s dareckem(vylitej kyblik)Vypakovali jsme je az v pozdim odpoledni. absolutne nechapal, kde se vzali ti „neznami“ no asi po pul hodine snahy o nejaky uklid a schopnost privest domu ditko, jsem nasla rychlo uklizecku. Manzel lezel s hadrem na hlave jeste druhy den a hrozne se divil, ze jsem z uctu vzala 4tisice. Myslela jsem ze to je konecna a pujdu pryc, ale ted uz se tomu smejem a doufam ze uz se to nebude opakovat

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
26.5.21 00:19

Anonym, nechci se prasknout.

Muj drahy se seznamoval s moji rodinou, vecer byl v pohode, popijelo se. Neter nas k sobe ze srandy pripoutala origos pouty. My sedeli, smali se, kdyz tu najednou pritel zacal tahat jak sileny za moji ruku. Koukla jsem na nej a nechala se doslova odtahnout smer koupelna. No… Ohodil zvratky u koupelny dvere, kdyz jsem ho dotahla na wc, ohodil uplne vsechno v okoli jednoho metru. Ja ho mela stale poveseneho na poutech, nemohla jsem pro klic a porad jsem se smala jak blba. Pak jsem mu vytahla hlavu z wc, oprela ho o zed a zacala uklizet. Jednou rukou a dvoumetrovym 120kg tezkym zavazim to slo pomalu. Mel cas se trosku probrat. Az jsem vse uklidila, pomohla jsem mu vstat, zaridila jsem sundani pout a odvedla ho do pripraveneho pokoje. Ulozila jsem ho a slo se spat. Nad ranem jsem se vzbudila a pritel nikde. Beham po celem baraku, prochazela jsem i skrine, pokoje, on nikde. Na zemi jen jeho obleceni, boty a obsah pryc. Uplne jsem videla, jak beha po meste ktere nezna a ma na sobe jen trenky. Probrala jsem nejmladsi cleny rodiny at mi ho pomuzou najit. Napadl me nejhorsi scenar a to, ze spadl do bazenu. Takze jsem tam radsi sla sama. S ulevou jsem zjistila, ze tam neni a v tu chvilku jsem slysela neter jak vola, smeje se a rika at jdu za nima. Lezel u druheho brachy v posteli, totalne tuhej, v trenkach a bracha vysmatej. Nebyl vecer doma, tak se jeste neznali a pry za nim prisel pritel a rekl „Ahoj, ja jsem XY a budu tady s tebou spat. Dobrou!“. Az byl pritel zivejsi, povidal o tom, ze se v baraku ztratil. Vedel, ze ma jit na wc dolu a pak zase nahoru do schodu zpet do loznice. Jenze si v tom stavu spletl strany a sel na druhe schody do loznice brachy. Do ted mam schovane krasne fotky. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17535
26.5.21 01:45

Moc pěkný :D Můj když si kupoval nové kolo, donutila jsem ho koupit si i helmu, což se pak ukázalo jako prozíravé, jelikož jsme hned další den jeli kolo otestovat na oblíbenou trasu, jejíž součástí byla naše „domovská“ hospůdka. No a tam došlo na nejhorší, soutěž o ceny za pití Bavoráků - všichni jsme chtěli vyhrát houpací síť :mrgreen: No, místo houpačky jsme si vezli domů výstavní opičku :D :mrgreen: Jelo se ze začátku takovou alejí, no a chlap jak byl zlitej - Ferneta normálně nepije, ale ta soutěživost je sviňa - ji bral ze strany na stranu, až skončil v pangejtu a až příliš blízkým setkáním s jedním z těch mohutných stromů…tehdy prohlásil, že si tedy málokdy nechá do něčeho kecat, ale ta helma fakt nebyla úplně blbej nápad a měl by asi být rád, že jsem ho ukecala aby si ji koupil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6827
26.5.21 02:50

V kazdem pribehu je chlast :think: pak ze se lide umi bavit bez chlastu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21216
26.5.21 03:11
@Pavlik Morozov píše:

Tak si kup švihadlo, ty kašpare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26874
26.5.21 05:28
@Pavlik Morozov píše:

A co teprve ta bujna fantazie pisatelek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
26.5.21 06:39
@Pavlik Morozov píše:

Zalez trolle. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
26.5.21 06:44

Asi jsem divna, ale neprijde mi to smesne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17535
26.5.21 06:46
@Pavlik Morozov píše:

Tak hele, bacha - právě jsem si vzpomněla, jak šel manžel jednou ke své obvodní dr., kde je společná čekárna pro víc doktorů. Vylezla z 1 dveří sestra kdo jde k nim, tak vyskocil a byl by se tam užuž hrnul, ale nevšiml si, že vyšla z gyndy… :mrgreen: :lol: A ještě to dorazila, když povídá, jo a s čímpak jdete :lol: Celá čekárna lehla smíchy - a dá se předpokládat, že všichni zúčastnění byli v 8 ráno střízliví… :mavam: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 07:01

Tadyto musím napsat anonymně 😀
Zároveň s manželem jsme měli nějakou mykozu intimních míst. Zasla jsem na gyndu, dostala globule plus masticku, kterou měl používat i manžel. On se v lécích vůbec nevyzná. Řekla jsem mu, že má používat masticku, nechala ji na viditelném místě, ale už konkrétně neukázala danou mast. Po pár dnech mi manžel říká, že je to nějaký divný, ale že se mu to hodne horší a pěkně mu to svědí, je to rudé a loupe se mu to. Hned mi to docvaklo. Používal ibalginovou mast 😂 Taky jsem ji tenkrat měla vyndanou z lékárničky, mazala jsem si bolavé rameno.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.21 07:16

Bejvalýmu jsem napsala, aby přivez víno, že si uděláme hezkej večer a ten d*ebil přivez hroznový :lol: :lol: :lol:… někdo by ten příběh mohl poznat, nechci aby se tu vedělo jakou mám přezdívku :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15432
26.5.21 07:27
@garnier píše:

Neboj, nejsi jediná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
26.5.21 07:32
@garnier píše:

Mi taky ne, mit doma takoveho pitomce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 07:34

Jednou jsme s přítelem jeli autem na návštěvu k mým rodičům. Podařilo se nám špatně odbočit a přítel na to že nevadí a otočí se na takové polňačce. Bohužel byla vyvýšená a ona e snažil dělat machra, jak mu to jde a jak se zvládne bez problémů na poprvé otočit :lol:.. No během minuty jsme byli půlkou auta zapadlí v řepce. Bylo děsně mokro po dešti takže zadní kola deset čísel v bahně a přední visely pár cm nad zemí :lol: :mrgreen: tak krásně jsem snad chlapa ještě nadávat neslyšela. :lol: Ale.. Volat odtahovku mu připadalo blbý, tak šel do nejbližší vesnice shánět někoho s traktorem, aby nás vytáhnul :lol: :mrgreen: Vrátil se za tři hodiny :potlesk: Traktor našel, vytáhli nás. Autu se naštěstí nic nestalo, až na to, že byla celá zadní část zespodu totálně od bahna a na výfuku visela řepka :lol: No s našima se tomu smejeme doteď :lol: A přitom stačilo, aby si nehrál na machra a otočil se v klidu :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
26.5.21 07:34
@Pavlik Morozov píše:

Neumí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí