Birell dítěti

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
27.5.21 09:34

No a?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
27.5.21 09:35

@unuděná Já jim to nedovolila. Byli tehdy (oběma jim bylo kolem tří let) rychlí jako blesci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.5.21 09:39
@Flyingfrog píše:
@unuděná Já jim to nedovolila. Byli tehdy (oběma jim bylo kolem tří let) rychlí jako blesci. :nevim:

To nebylo myšlené na tebe, jen jsem si na to vzpomněla nov :hug: Já letos poprvé dala napít synovi birella (ochuceného), je mu 8 - volba byla mezi točenou syntetickou malinovkou a tímto. Stejně se mi to moc nelíbí. Proč zvykat děti na tu pivní chuť? Aha, protože žijeme v Čechách :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
27.5.21 09:40

@unuděná hele já tě fakt nechápu. Nenapadlo by mě dětem pravidelně dávat ty sladký pití, ale jednou za čas proč ne. Ted jsem se po dlouhé době rozhodla něco zase ochutnat, chtěla jsem trošku dát i dceři. Nápisu jsem si prostě nevšimla, nevím, co je na tom tak nepohopitelneho. A vzhledem vzhledem tomu, že včera se kamarádce zaticla hlava, když rychle vstala z lavičky, trošku se motala, dělaly jsme si pak legraci, že je opilá matka. No a já dnes naleju dítěti pivo. Nealko, zredene a omylem, ale prostě mi to vzhledem k včerejšku přišlo legrační. A věřím, že nejsem jediná, která někdy něco popletla. Nic víc, nic min. Nevím, o co ti jde, ale nemám úplně potřebu se s tebou hádat o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
27.5.21 09:51
@unuděná píše:
To nebylo myšlené na tebe, jen jsem si na to vzpomněla nov :hug: Já letos poprvé dala napít synovi birella (ochuceného), je mu 8 - volba byla mezi točenou syntetickou malinovkou a tímto. Stejně se mi to moc nelíbí. Proč zvykat děti na tu pivní chuť? Aha, protože žijeme v Čechách :mrgreen: :mrgreen:

Jo tak. :)
Vlastně starší děti nepijí nic jiného než vodu. Nejmladší ten by zas nejraději ochutnal vše, ale to má smůlu. :mrgreen:

Mně ten ochucený birel nechutná a teda pivo jsem z něj necítila. Počítám, že birel už se bere jen jako značka a s nealkopivem ty ovocné mají společný jen ten název birel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.5.21 09:53

@Midaku Já se s tebou nehádám :mrgreen: Myslím, že většina z nás ti tu úplně normálně napsala, že ten Birell je pořád lepší, než kupovaný ledový čaj :nevim: Nic víc, nic míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.21 09:54

Tak porad to ma 0.3-0.5 % alkoholu. Jeden asi nevadi, ale jako standartni piti bych to nedavala.

• Citovat
  • Upravit
53190
27.5.21 09:55
@Flyingfrog píše:
Mně ten ochucený birel nechutná a teda pivo jsem z něj necítila. Počítám, že birel už se bere jen jako značka a s nealkopivem ty ovocné mají společný jen ten název birel.

Kdepak, mrkni na složení. Je to klasické nealko pivo s příchutí. Já mám docela ráda ten bezinkový a pivo z něj jde cítit hodně (proto mi chutná :mrgreen: ). Taky to téměř nepijeme, maximálně když jsme někde na kolech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
27.5.21 09:57
@Anonymní píše:
Tak porad to ma 0.3-0.5 % alkoholu. Jeden asi nevadi, ale jako standartni piti bych to nedavala.

to je i v jogurtu nebo kefíru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8622
27.5.21 10:00

@unuděná ok, asi jsem reagovala zbytečně přehnaně. Ale to proto, že zrovna já jsem v okolí téměř jediná, jejíž děti pijí fakt převážně jen vodu. A i to samý chtějí. Sladké výjimečně, třeba na oslavách, návštěvách, atd. A místo toho, abych se tu pobavila nad tím, jak někomu dítě upilo kafe, když si odskočil, nebo jak někdo dal flašku s mlikem místo miminu staršímu sourozenci (toto byl původní záměr diskuze), tak se tu dozvím, jak jsem blbá, že dávám dítěti ledový čaj (který doteď nikdy nevidelo a ani dlouho neuvidí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.5.21 10:02

@Midaku :mrgreen: Nikdo ti nepsal, že jsi blbá :mavam:
No já se jednou omylem napila zvětralého tchánova piva ve skleničce, protože jsem myslela, že je to jablečný džus po dětech. Ten pocit, kdy zjistíš, že chuť neodpovídá očekávání, je naprosto nechutnej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
27.5.21 10:05
@unuděná píše:
A o čem tedy měla diskuze být? O pobavení nad omyly? No, já bych se tím moc nechlubila ani tak, ten nápis fakt není nevýrazný :P

Ano, o pobavení nad omyly a ne o řešení toho, jestli někdo má či nemá dávat ledový čaj nebo kubíka. A jinak mě osobně tedy ten nápis nijak výrazný nepřijde a design to taky má jiný, než běžně u birelu je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60981
27.5.21 10:10
@Midaku píše:
@unuděná ok, asi jsem reagovala zbytečně přehnaně. Ale to proto, že zrovna já jsem v okolí téměř jediná, jejíž děti pijí fakt převážně jen vodu. A i to samý chtějí. Sladké výjimečně, třeba na oslavách, návštěvách, atd. A místo toho, abych se tu pobavila nad tím, jak někomu dítě upilo kafe, když si odskočil, nebo jak někdo dal flašku s mlikem místo miminu staršímu sourozenci (toto byl původní záměr diskuze), tak se tu dozvím, jak jsem blbá, že dávám dítěti ledový čaj (který doteď nikdy nevidelo a ani dlouho neuvidí).

no jo, ale zrovna v tebou jmenovanem je snad fakt lepsi i ten birell nez ten kupovanej, ledovej caj..
tak se moc neni nad cim pobavit, kdyz si mu do ty flasky vlastne nalila tu lepsi variantu :lol:
ale tak jo, pridam taky neco..
kdyz se narodil mladsi syn, starsi (3) mel jeste plinu na noc, spis jen ze se tak citil lip, davno uz byl celou noc suchej, ale jeste chtel plinku, tak jsme dojizdeli balik..
no a ukladat sel chlap a v policce byly pliny mimina a jedna starsiho..
a rano koukam starsiho plina porad v policce a plinku na sobe mel.. no, tak jsem zjistila, ze mu tatinek narval plinu vel. 2 :lol: prej se mu zdala nejaka mala :P a jeste starsimu rikal, ze uz by tu plinu mit nemusel, ze uz je velkej a jsou mu maly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
27.5.21 10:15

Ne, nestalo a nestane. Dite pije vodu, my taky. A zrovna u věcí co dítě jí davam velký pozor na to, co beru z regálů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6942
27.5.21 10:18

Syn si jednou dal panáka whisky, měla stejnou barvu jako čaj a manžel ji měl nalitou v dětské skleničce, že které ten čaj děti obvykle pily :roll: Syn byl holt rychlejší a než se manžel nadechl, aby ho zastavil, tak ji měl celou v sobě a asi mu to i chutnalo 8o Naštěstí žádný zdravotní problém nenastal, každopádně do dětských skleniček už žádný alkohol nedáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí