Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
fragola píše:
Jani, u všech dětí v 6 měsícíchU někoho rostou i dřív
Tak to ja mam kamaradku a jeji syn ma rok a pul a ani jeden zub
,ale kazdy mimco je jiny.
Tak já znám klučíka, mladšího než náš a ten se se 2 narodil a 3. se mu vyklubal.
Byli jsme spolu v porodce a viděla jsem to na vlastní oči. ![]()
kozisek píše:
Tak já znám klučíka, mladšího než náš a ten se se 2 narodil a 3. se mu vyklubal.Byli jsme spolu v porodce a viděla jsem to na vlastní oči.
JA SEM SLYSELA,ZE SE TO STAVA NEKDY,NEUVERITELNY ![]()
Aďi začaly růst zoubky v 7 měsíci. Doktorka mi říkala, že to také záleží na kojení. Kojila jsem do jednoho roku. A potom teprve začaly růst další. Do toho jednoho roku měla pouze 2 zoubky. ![]()
První zoubky okolo 6m.V roce začaly růst stoličky,a pokud to bolelo,tak jsem mazala mundisal gelem.
11adelka píše:
Aďi začaly růst zoubky v 7 měsíci. Doktorka mi říkala, že to také záleží na kojení. Kojila jsem do jednoho roku. A potom teprve začaly růst další. Do toho jednoho roku měla pouze 2 zoubky.
JAKO ,ZE TO KOJENI ZPOMALUJE'?
nám vyrostly ve 4měsíci první jedničky dole…obě…teď pro změnu od té doby zase nic
…
je to fakt individuální, některé děti se s vyklubaným zoubkem opravdu i narodí
…pracovala jsem na novor.odd. a viděla jsem ![]()
Tak u syna vyrostl první zub v 6 měsících. Je mu 14 měsíců, pořád kojený a má jich 9 a další na cestě, takže myslím, že to kojení nijak nezpomaluje.
Je to opravdu individuální.Adámek měl první v 6ti měsících a v 18ti už měl všechny
Když rostly stoličky-rostly všechny naráz tak jsem dávala na noc i nurofen-na radu dr.Jinak Mundisalem
Já plně kojila 14 měsíců a malej měl v roce 12 zoubků tkaže kojení že na to vliv?no nevím teda ![]()
My nemazaly dásně nenechal si na to sáhnout měli jsem jakoubka to se maže na tvářičky a paráda zabralo to bez problémů
Ahoj holky,
kdy vasemu miminku zacali rust zoubky,mala ma skoro 6.mesicu a uz se ji klube.Ja myslela,ze rostou pozdeji