První zoubky?

1618
19.10.11 09:47

První zubíky?

Ahoj holky, mám velmi hodnou holčičku, co téměř nikdy nekřičí - 6 m.
Poslední tři dny je jako vyměněná, řev jako siréna. V noci se budí po půl hodině, předtím už spala celou noc. Je vidět, že jí něco bolí. Občas má červené horké tváře. Dávala jsem jí Calgel a nic. Dnes ráno řvala jak tur v kuse, ani když jsem ji chovala nepřestala. Jsem už úplně zoufalá. Dala jsem jí 1 ml nurofenu a je jak vyměněná, jen se směje, je vidět, že ji to zabralo na bolest. Myslíte, že to jsou zuby? Chce se mi brečet s ní. Je to moje první dítě a cítím se strašně bezradně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
19.10.11 09:50

Proč by ne, věkově by to odpovídalo, má nateklý dásně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
19.10.11 09:56

Právě, že v pusince vůbec nic není…Bojím se, aby jí nebolelo něco jiného:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
19.10.11 10:06

Já na dásních u syna také nic neviděla a řval mi přesně takto. Takže na 99% jsou to zoubky.
Zuby se pak vyklubali asi za měsíc.
Ale pokud máš strach, tak běž k lékaři budeš pak klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
19.10.11 10:16

A to ti řval celej měěsíc :nevim: :jazyk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
19.10.11 10:23

To ne, ale pak se třeba budil a vždy v noci mezi jednou a druhou. Brečel ten první týden a pak ten poslední než se objevily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
19.10.11 10:25

Aha, už jsem se lekla. Myslíte, že by to mohlo být i něco jiného? Prdíky určitě ne, kadí normálně. A třeba ouško? Teplotu nemá. Doktorka říkala, že pokud bude mít třeba horečky, abych přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
19.10.11 10:26

A ještě má opruzenej zadek, zabírá pytiol, myslíte, že to má souvislost se zubama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
19.10.11 10:31

Při zubech prý bývá agresivnější stolice, takže opruzení ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
19.10.11 10:38

Tak to jste mě uklidnily, je to bezmoc jí držet v náručí a vědět, že jí to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
19.10.11 11:14

Jejda, téma jako ušité pro mě! Neměla jsem úplně neplačící miminko, ale posledních několik dní je to děs a hrůza…dlouhé hysteráky, kdy nic nezabírá, ani Calgel, pláče vysloveně bolestivě, v noci se budí po max. hodině a půl, což je po několika nocích už vyčerpávající…a od večerejška pozoruju drobné opruzeniny dokonce i na zádech 8-o Zoubky ale nikdy nevidět, dásně mi nateklé nepřijdou, ale slintá o stošest :nevim: Je bez teplot…spoléhám na ty zuby, ale že to bude trvat třeba i měsíc, to jsem teda netušila :zed: Nicméně pokud to není nic „horšího“ než zuby, tak bych byla ráda :-D Děkuji zakladatelce za téma a všem ostatním za odpovědi, hned jsem trochu klidnější :mrgreen: Sice ty opruzeniny na zádech nevím, jestli jsou zrovna v pořádku, protože stolici fakt nemá rozmazanou až tam :think: No ale ještě počkám, kdyby se to zhoršilo, tak pomažu k doktorce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
19.10.11 11:27

zkus ten pytiol na noc tenkou vrstvu, třeba se zpotil a oprudil.
Ještě jsem teď zjistila, že pomáhá dudlíček namočený ve studené vodě. Asi to ty zuby fakt budou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
19.10.11 12:51

Ahoj, my budeme mít 6.měsíců v sobotu a jsme na tom úplně stejně.Řev,slintá,opruzeniny na zadečku.Snad to jsou ty zuby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
20.10.11 10:03

Tak už 5. den stejný, řev řev řev:-(ale bez teplot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
20.10.11 13:21

ahoj olinko..moje dcerka má 7 a půl měsíce,poslední 2 dny řve a řve a řve :roll: .to byla velký spáč a teď se budí a zase řve..nateklé dásně nemá,teplotu nemá,jak si ji vezmu na ruce,chvilku přestane ale dlouho jí to nevydrží,vše si strká do pusy..tak to budou taky zuby.no už aby vylezly!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.