Poradna duly
Jana Čurdová
ty jo, tak to budeš mít pěkně nateklé nohy.. jedeš si tam koupit výbavičku?
já jsem si nějak zahraničí neriskla.. i když přítel by rád někam na dovču.. minulý rok jsme byli v Egyptě a tolik budoucích mamin, to jsem ani nečekala.. a ty měly pupky…
LucinkaS píše:
Jéé to jste mě potěšili s tím funěním, už jsem si říkala, že jsem divná, když funím ve 4. měsíci…ikdyž…za chvilku budu v 5témnaplánovala jsem si na duben výlet busem do londýna, tak jsem na sebe s pupkem v autobusu zvědavá
No to budeš ai muset zvládnout. ![]()
Kdepak výbavičku, to mě nenapadlo, mají tam něco výhodného? spíš jsem tam ještě nebyla a chci využít příspěvek FKSP z práce, jinak by propadl a to by byla škoda. Z té cesty busem mám největší strach, jinak ale snad bude vše OK, program si děláme sami, chci si udělat dobré pojištění a později už bych také nejela, tohle je pro mě hraniční termín ![]()
jj. tak já si myslím, že to není problém.. jen ta cesta bude krušná.. a přece jen je to Evropa, tak to bude v poho..
jen vím,že vždy,když jsme jezdili do Španělska busem, tak sjem trošku trpěla na nohy.. a vždycky jsem dostala menzes mimo termín:D to bylo krušný..
a ten Egypt s břichem jezdili maminy, co už jedno dítě měly…
a vše, co se dá využít využij… taky se na to v práci chystám:-D
jj holky Egypt je krásnej hlavně když máte all inclusive a o nic se nestaráte,my tam byly před rokem a půl v říjnu a bylo super počasí,36 ve stínu a voda měla 27 a tech 11 dní nic nedělání bych si dalal znovu říct.
Ahoj holky jsem muzu se k vam pridat? termin mam sice 6.9. ale snad vam to nevadi…
lucka83 píše:
jj holky Egypt je krásnej hlavně když máte all inclusive a o nic se nestaráte,my tam byly před rokem a půl v říjnu a bylo super počasí,36 ve stínu a voda měla 27 a tech 11 dní nic nedělání bych si dalal znovu říct.
jj.. bylo to fajn, taky jsme měli all.. my tam byli vloni v květnu.. bylo to fajn, ale nesmí tam být moc Rusů…
a co jela by si do Egypta s bříškem?
jap14 píše:lucka83 píše:
jj holky Egypt je krásnej hlavně když máte all inclusive a o nic se nestaráte,my tam byly před rokem a půl v říjnu a bylo super počasí,36 ve stínu a voda měla 27 a tech 11 dní nic nedělání bych si dalal znovu říct.jj.. bylo to fajn, taky jsme měli all.. my tam byli vloni v květnu.. bylo to fajn, ale nesmí tam být moc Rusů…
a co jela by si do Egypta s bříškem?
bych si raději netroufla,protože tam sou pořád nepokoje a člověk nechce riskovat.
Taky tam byla spoustu rusů a nemců
já právě taky ne.. jsem chtěla využít ten Slevomat a jet si alespon na ty tři dny odpočinout.. tak hledám, co kde bude, abychom načerpali síly.
ještě zjišťuji ceny kočárků v Polsku,že bychom to spojili i s nákupem.
holky, tak to jsem rada, ze nefunim do schodu sama… jinak dneska mi prisel ten domaci ultrazvuk, tak jsem nevydrzela a hned to zkusila, srdicko jsem nasla bez problemu a bylo to uzasne
uz se tesim az dam vecer poslechnout drahemu
skoda ze nejde mimi i videt ![]()
lucka83 píše:
my to máme dost z ruky Polsko
my ani ne.. ale je to důvod jet tam poblíž na dovču:-D když to moře letos nevyjde… ( za což jsem vděčná)
Ahoj holky, Jitam vítej
Já funím taky, do kopce, do schodů - ve 4 měsíci se zvětšuje objem krve, tak je to normální jev. Lucinko, v Londýně Ti doporučuju nakoupit oblečení, i výbavičku, mají tam značkové věci za vynikající ceny, u nás je všechno předraženo.Já se přiznávám, že na delší cesty do zahraničí už jezdit nechci, ani autem ani letadlem, jen po ČR. Tak v práci aspoň na služebky do zahraničí nemusím
.
ahojte, dneska mam konecne papir ze screeningu a jsme zdravi… jupiii konecne to muzem rict svetu ![]()
diky za prijeti janulenko, ja jeste s vybavickou neplasim a cestovat uz taky nehodlam, staci mi denni cesta do prace, z tech nasich deravych silnic jsem pekne vytrepana ![]()
Ahoj holky, tak mě dneska v práci čekalo dost hnusný překvápko…
O tom, že mám šéfa kreténa jsem vám už psala, ale co předvedl dneska.!.! Asi ví, že na mě jako na těhotnou už nemůže (což on s jeho povahou těžko nese) a tak na mě začal vyhledávat kdejakou špínu a vyhrožovat, že kdybych nebyla v jiném stavu, tak že by mě k 1.3. vyhodil…Přitom svou práci mám vždy dobře odvedenou a dělám přesčasy, které jsem nikdy neviděla proplacené..navíc by to tam kolegyně sama absolutně nezvládala. Tak čekám jak trubka, abych zaučila mou náhradu, která má nastoupit 1.3. Jako vážně netuším o co mu jde. Chová se, jako bych u nich ve firmě pracovala 2měsíce a ne 5 let!
No, takže asi po 5-ti minutovém proslovu, jsem valila na záchod a psychicky to nedala
Přišlo mi to celé hrozně líto. Byla jsem 100% rozhodnutá, že si zítra řeknu doktorovi o neschopenku, ale musím ještě počkat, než nám schválí půjčku
Chjoo