Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2549
24.2.12 18:56

Ja nevim, chtela jsem Marusku, ale ted se mi zacina libit Miriam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
24.2.12 18:56

Jo a kdyby to prece jen byl kluk, tak Karel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
24.2.12 19:07

My jména zatím ještě nemáme namyšlená, počkám až budeme vědět pohlaví. S manželem jsme se o jménech bavili minulý týden a jeho děda a praděda byl Metoděj, tak zmínil, že by bylo bezva mít Metoděje :D . Což nedovolím ani náhodou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 19:08

jinak kdyby to byla holčička tak by byla Zuzanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 19:28

My budeme mít Báru (ne Barboru) nebo Jakuba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 19:45

V rodine mame Baru mala bude mit 7. Mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
24.2.12 20:43

Teda holky, já úplně koukám, jak jste se rozepsaly! :palec: Bříško vyfotím jak to půjde, jsem 165/56. Před těhu jsem měla 53, no trošku jsem se rozpapala. :oops: Jména máme skoro vybraná Nikolka/Radovan (nebo Adam).
Dnes jsem si koupila Maminku a mimo jiné jsem tam našla celkem zajímavý tip na těhotenská trička a košile www.tehotenskatricka.cz. Pokud Maminku čtete pravidelně, tak tento měsí je zlevněné roční předplatné na 263,– (z původních 439,–) :palec: To jen tak pro info, kdyby vás to zajímalo. ;)
Je zajímavé, že některým řekli na screeningu pohlaví miminka a některým ne. :roll: Můj doktor se začal smát, když jsem se ho ptala a řekl, že si počkáme na 20tt. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
24.2.12 21:16

No, to určení pohlaví na konci 3 měsíce není v tomto období ještě na 100%, ale řekla bych větší pravděpodobností. Těm holkám, co jim řekli, že bude kluk, tak tam už asi jistota je, protože z mužského pohlaví už se kávové zrno, které značí holku, nevytvoří, ale kávové zrno se ještě může zvětšit v mužské přirození :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
24.2.12 22:30

Vondrýsku díky za tip na maminku, už jsem si ji objednala, myslím, že to už je slušná cena a občas si v ní čtu…jen se bojím, že s prckem už čas na čtení nebude, ale uvidíme :) S tou váhou si nedělej starosti, já jsem na tom stejně, možná spíš hůř :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
24.2.12 22:31

Jinak se jménem taky ještě čekáme podle toho co to bude. Pro kluka jsme zvažovali Tobiáše a pro holku zatím nevíme vůbec. Často se mi líbí jména s R, ale to nám vůbec nejde k příjmení, takže to je pasé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
24.2.12 22:45

Ahoj holky, nestihla jsem přečíst celou diskuzi, ale ráda bych se přidala do diskuze. Termín porodu mám na 13.8.2012, den po přítelových narozeninách. Teď jsem akorát 15+5. Tak se půjdu prokousat tím co jste zplodily a ráda se připojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
24.2.12 22:47

Jinak ke jménům. Rozhodovali jsme se s přítelem, že pokud to bude chlapeček bude od M (Maxim nebo Matyáš) a pokud holčička tak bude od K (Karin nebo Kladie). Včera mi paní doktorka říkala, že to vypadá na holčičku, tak jsem celá napnutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
24.2.12 22:51

Ahoj Bealy :mavam: :kytka: , vítej mezi námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10129
24.2.12 23:11

Díky :)
Taky jsme zvažovali, že kdyby náhodou holka byla od M tak asi Melanie, Miriam. Ještě jsem přemýšlela o Marii (mamka byla Marie, babička je taky Marie, jenže mamka zemřela před třemi lety na rakovinu. Takže nejdřív jsem Marie myselala jako vzpomínku na mamku, teď zase z pověrčivosti radši ne). U těch jmen jsme písmenka vybírali podle příjmení přítel je od M a já od K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
25.2.12 09:37

Ahoj Bealey,jinak janulen opravdu sme videli pindika,pekne mu totiz stal a pupec i snura byla jinde,dr rekla ze nam do pristi kontroly neupadne,dekuji za tip k mamince,dnes si ji koupim a objednam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí