Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky, tak u rozsiruju tabulku
Jinak my decak jeste nemame a driv nez za rok nebude… Takze mala bude s nama, no a jak bude hotove podkrovi, tak posupajdi rovnou do noveho
takze i nabytek do pokojicku budem kupovat az bude
ted se musi spokojit s postylkou v loznici a prebalovakem na pracce ![]()
jap14 píše:Pce píše:já jsem z Polabin.. no já se taky tam chci jet podívat,že toho tam mají hodně.. Já jsem se byla kouknout v bývalé delvitě, tak tam mají docela dost kočárků, a na Dukle to tam neznám? tam se taky asi zajdu někdy podívat..jap14 píše:jj jsem z Pardubic…já se do Vesny asi taky pojedu podívat ale myslím že tam ten můj kočárek mít nebudou. Pak zajedu ještě někam na Duklu tam je nějaký obchod Duha a specializuje se na Gesleiny ale i na Peg Perega…Pce píše:jap14 píše:já mám rozměr korby 84,5cm takže myslím že na zimu i s fusakem v pohodě
jéé, to fajn téma kočárků,my jsme chtěli x-landera, ale všichni mě straší, že se nám tam pak v zimě miminko nevejde. Budete se taky kvůli tomu nějak přizpůsobovat? Nebo by se nám tam mimčo mělo vejít?ty jo podle toho obrázku, jak je u toho ten chlap, tak bych ani nevěřila,že je tak korbička velká.
a jsi z Pardubic? podle té zkratky.
já taky, tak bych asi na kočárky jela do těch Opatovic, tak doufám,že tam něco pěkného bude..
Odkud přesně jsi?
Pce píše:jap14 píše:Pce píše:já jsem z Polabin.. no já se taky tam chci jet podívat,že toho tam mají hodně.. Já jsem se byla kouknout v bývalé delvitě, tak tam mají docela dost kočárků, a na Dukle to tam neznám? tam se taky asi zajdu někdy podívat..jap14 píše:jj jsem z Pardubic…já se do Vesny asi taky pojedu podívat ale myslím že tam ten můj kočárek mít nebudou. Pak zajedu ještě někam na Duklu tam je nějaký obchod Duha a specializuje se na Gesleiny ale i na Peg Perega…Pce píše:jap14 píše:já mám rozměr korby 84,5cm takže myslím že na zimu i s fusakem v pohodě
jéé, to fajn téma kočárků,my jsme chtěli x-landera, ale všichni mě straší, že se nám tam pak v zimě miminko nevejde. Budete se taky kvůli tomu nějak přizpůsobovat? Nebo by se nám tam mimčo mělo vejít?ty jo podle toho obrázku, jak je u toho ten chlap, tak bych ani nevěřila,že je tak korbička velká.
a jsi z Pardubic? podle té zkratky.
já taky, tak bych asi na kočárky jela do těch Opatovic, tak doufám,že tam něco pěkného bude..
Odkud přesně jsi?já bydlím u té polikliniky v polabinách v těch žlutých řadovkách
jj.. to je docela blízko. já u Kauflandu.. jinak tam mám doktorku ![]()
Akrim84 píše:
Ahojky, tak u rozsiruju tabulkuJinak my decak jeste nemame a driv nez za rok nebude… Takze mala bude s nama, no a jak bude hotove podkrovi, tak posupajdi rovnou do noveho
takze i nabytek do pokojicku budem kupovat az bude
ted se musi spokojit s postylkou v loznici a prebalovakem na pracce
zatím to bude tomu malýmu jedno a dřív to tak bývalo a žily spokojeně ![]()
Taky si myslim, aspon budeme vsichni spolu
Jinak o veletrhu v brne jsem taky premyslela, ale zase nevim, co bych tam kupovala, nejlip se mi nakupuje na netu… Podle recenzi co jsem si cetla na netu, tak tam stejne nic moc nemaji a navic me vezne nenapada, co bych tam mohla koupit, mimo kocarku, ale ten mam taky vyhlidly na netu
http://aukro.cz/…1082825.html
Jinak jeste dotaz, kdo jste mimo me jeste na PN? A jak travite volny cas? Nenudite se? Ja silene…
a pojede někdo do Brna?
já jsem ještě v práci. Peníze se hodí, i když bych podle doktora mohla na rizikový…
a pak mě teda taky bude zajímat, jak trávit ten volný čas?
Akrim84 píše:
Jinak jeste dotaz, kdo jste mimo me jeste na PN? A jak travite volny cas? Nenudite se? Ja silene…
jáááááá už od listopadu ![]()
já sem od 31.1 na neschopence,moc se nenudim,ze začátku mě bývalo špatně celý den,tak sem celý den proležela,ted už je to lepší záchodovou mísu objímám už jen ráno,občas uvařim,jinak vaří tchýně,udělám pár domacíh prací a sem hotovámusím si jít odpočnout,co se týče vycházek tak za ty tři hodky toho moc nestihnu.
Pce píše:Akrim84 píše:jáááááá už od listopadu
Tak to ja teprve od 1.1 a uplne te chapu
Kazdy den varim nebo pecu, sem tam uklizim a jinak nuda, tv, pc… uhackovala jsem par cepicek, ale mimco jich zase tolik potrebovat nebude a ted se tesim az se otepli a budu moct na zahradu…
jee, tak to Vám moc nezávídím, já jsem měla celé tři měsíce pohodové.. záchodovou mísu jsem neobjímala, ale zase trpěla nespavostí, takže o půl páté vzhůru a blikala jsem.. a pak jsem po celý den unavená.. to je hrůza přijdu z práce a jdu ležet… což se moc až tak nelepší…
Akrim84 píše:Pce píše:Tak to ja teprve od 1.1 a uplne te chapuAkrim84 píše:jáááááá už od listopadu
Jinak jeste dotaz, kdo jste mimo me jeste na PN? A jak travite volny cas? Nenudite se? Ja silene…Kazdy den varim nebo pecu, sem tam uklizim a jinak nuda, tv, pc… uhackovala jsem par cepicek, ale mimco jich zase tolik potrebovat nebude a ted se tesim az se otepli a budu moct na zahradu…
tak já jsem v prvním trimestru měla dvakrát hematom a krvácela jsem tak jsem musela být v klídku…ale teď už to je snad v pohodě…ťuk..ťuk..ťuk tak když se ráno vykpu z postele jdu se projít na nákup…pak poobědvám, čučím na bednu a na net pak jdu přípravit přítelovi nějakou véču a pak už je večer a půl desáta to jistí a jsem KO
Taky už se moc těším až se vyvalím s knížkou na terasu.
Jap14 tak to ja mam tehotenstvi pohodove, nevolnosti bych spocitala, na prstech jedne ruky, spinkam krasne celou noc, ani si nepripadnu jako tehotna, jen jsem zustala doma, protoze mam narocne zamestnani…