Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2549
24.2.12 15:28

taky uz mam nadobi za sebou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.2.12 15:44

Jé, to je krásná tabulka srpnových miminek :-) Jak to, že už několik maminek ví, jestli budou mít kluka nebo holku? Není na to ještě brzo?

• Citovat
  • Upravit
46226
24.2.12 15:46
ncc1701 píše:
Jé, to je krásná tabulka srpnových miminek :-) Jak to, že už několik maminek ví, jestli budou mít kluka nebo holku? Není na to ještě brzo?

já to vím z prvotrimestrálního screeningu na kterým sem byla minulý čtvrtek a malý se nám ukázal v plné kráse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.2.12 15:57
lucka83 píše:
ncc1701 píše:
Jé, to je krásná tabulka srpnových miminek :-) Jak to, že už několik maminek ví, jestli budou mít kluka nebo holku? Není na to ještě brzo?
já to vím z prvotrimestrálního screeningu na kterým sem byla minulý čtvrtek a malý se nám ukázal v plné kráse.

Aha, tak to mám za sebou a pohlaví nevíme, holt si budeme muset ještě počkat :-)

• Citovat
  • Upravit
2549
24.2.12 16:04

Jj, take to vime ze screeningu, mala se nam sice moc neukazovala, ale doktorka rikala, ze to vypada na holcicku, nu coz, pokud to bude chlapecek, tak bude chodit v ruzovem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.2.12 16:10
Akrim84 píše:
Jj, take to vime ze screeningu, mala se nam sice moc neukazovala, ale doktorka rikala, ze to vypada na holcicku, nu coz, pokud to bude chlapecek, tak bude chodit v ruzovem :lol:

Bratrancovo dcera chodí v modrém. Jeho žena si pohlaví nenechala sdělit, ale měla „tušení“… :-)

• Citovat
  • Upravit
2549
24.2.12 16:12
ncc1701 píše:
Akrim84 píše:
Jj, take to vime ze screeningu, mala se nam sice moc neukazovala, ale doktorka rikala, ze to vypada na holcicku, nu coz, pokud to bude chlapecek, tak bude chodit v ruzovem :lol:
Bratrancovo dcera chodí v modrém. Jeho žena si pohlaví nenechala sdělit, ale měla „tušení“… :-)
:palec: tak to je super, ja mela od zacatku tuseni, ze to bude holcicka a doktorka taky rekla holcicka, tak tomu verim, no uvidime ve 20 tt na UTZ :) uz se tesim, az si zase poradne malou prohlidnu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 16:15

Kontrolu mam 2.3 v patek a na Uz ve 20. Tydnu uz sem objednana na 12.4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
24.2.12 16:21

to ja mam kontrolu 19.3 a na UTZ se budu teprve objednavat v prubehu pristiho tydne… uz se tesim na pondeli, az mi dojde ten „domaci utz“ a budu si moct malou poslechnout :) to cekani mezi kontrolama je nekonecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 16:28
Akrim84 píše:
Jasne, ja uz sepisuju co vsechno urychluje porod :) Tak pry tepla vana, cervene vino a sex :D Jako nezni to spatne, takovy normalni romanticky predtehotensky vecer :)

no už se vidím jak s tím obřím pupkem ležím ve vaně při svíčkách a popíjím vínko…přítel sedí na zemi u vany protože se už nevejde :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 16:29

já mám kontrolu 8.3. a 3D UTZ 19.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 17:30

3d sem videla ted na screeningu,jinak muj gyndar dela jak 3d tak i 4d,ted toho 2.3 mi bude brat krev na triple testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
24.2.12 18:31

WOOW! Tak holky, všechny vás tu také vítám :kytka: :D Taky jsem se trošku podivovala, jak je možný, že už víte pohlaví tak brzy.. To náš prcek na screeningu vůbec neposlouchal a pořád byl otočený zády :lol: A s pokojíčkem to mám stejné jako Akrim… Malé bude zatím s náma v ložnici. Chceme začít stavět domeček a jestli půjde vše dobře, tak by jsme na podzim už mohli bydlet 8) Akrim ta tabulka je fakt super :potlesk: Tož holky, prozraďte jména pro miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
24.2.12 18:40

Ahoj holky, vítám všechny nové :kytka: . Já jsem dneska byla celý den na kongrese, tak jsem neměla čas se připojit, úplně hledím, kolik jste toho napsaly :). Akrim, ta tabulka je super, díky. Já jdu na kontrolu v úterý, už se nemůžu dočkat, ten měsíc je dlouhá doba, budu v 16.týdnu, tak třeba mi už Dr. řekne pohlaví, ráda bych. Dneska jsem mluvila s kamarádkou, která si kupovala kočárek na tom veletrhu v Brně předloni, měla dopředu zjištěné ceny a byly tam výrazné slevy, ale uvidíme jak letos. Já teda zatím pořád nic nenakupuju, ale po úterní kontrole už začnu - těším se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 18:46

Jmeno pro chlapecka mame a bude Marecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí