Poradna duly
Jana Čurdová
Jé, to je krásná tabulka srpnových miminek
Jak to, že už několik maminek ví, jestli budou mít kluka nebo holku? Není na to ještě brzo?
ncc1701 píše:
Jé, to je krásná tabulka srpnových miminekJak to, že už několik maminek ví, jestli budou mít kluka nebo holku? Není na to ještě brzo?
já to vím z prvotrimestrálního screeningu na kterým sem byla minulý čtvrtek a malý se nám ukázal v plné kráse.
lucka83 píše:ncc1701 píše:já to vím z prvotrimestrálního screeningu na kterým sem byla minulý čtvrtek a malý se nám ukázal v plné kráse.
Jé, to je krásná tabulka srpnových miminekJak to, že už několik maminek ví, jestli budou mít kluka nebo holku? Není na to ještě brzo?
Aha, tak to mám za sebou a pohlaví nevíme, holt si budeme muset ještě počkat ![]()
Jj, take to vime ze screeningu, mala se nam sice moc neukazovala, ale doktorka rikala, ze to vypada na holcicku, nu coz, pokud to bude chlapecek, tak bude chodit v ruzovem ![]()
Akrim84 píše:
Jj, take to vime ze screeningu, mala se nam sice moc neukazovala, ale doktorka rikala, ze to vypada na holcicku, nu coz, pokud to bude chlapecek, tak bude chodit v ruzovem
Bratrancovo dcera chodí v modrém. Jeho žena si pohlaví nenechala sdělit, ale měla „tušení“… ![]()
ncc1701 píše:Akrim84 píše:Bratrancovo dcera chodí v modrém. Jeho žena si pohlaví nenechala sdělit, ale měla „tušení“…
Jj, take to vime ze screeningu, mala se nam sice moc neukazovala, ale doktorka rikala, ze to vypada na holcicku, nu coz, pokud to bude chlapecek, tak bude chodit v ruzovem
Kontrolu mam 2.3 v patek a na Uz ve 20. Tydnu uz sem objednana na 12.4
to ja mam kontrolu 19.3 a na UTZ se budu teprve objednavat v prubehu pristiho tydne… uz se tesim na pondeli, az mi dojde ten „domaci utz“ a budu si moct malou poslechnout
to cekani mezi kontrolama je nekonecne…
Akrim84 píše:
Jasne, ja uz sepisuju co vsechno urychluje porodTak pry tepla vana, cervene vino a sex
Jako nezni to spatne, takovy normalni romanticky predtehotensky vecer
no už se vidím jak s tím obřím pupkem ležím ve vaně při svíčkách a popíjím vínko…přítel sedí na zemi u vany protože se už nevejde
![]()
3d sem videla ted na screeningu,jinak muj gyndar dela jak 3d tak i 4d,ted toho 2.3 mi bude brat krev na triple testy.
WOOW! Tak holky, všechny vás tu také vítám
Taky jsem se trošku podivovala, jak je možný, že už víte pohlaví tak brzy.. To náš prcek na screeningu vůbec neposlouchal a pořád byl otočený zády
A s pokojíčkem to mám stejné jako Akrim… Malé bude zatím s náma v ložnici. Chceme začít stavět domeček a jestli půjde vše dobře, tak by jsme na podzim už mohli bydlet
Akrim ta tabulka je fakt super
Tož holky, prozraďte jména pro miminka ![]()
Ahoj holky, vítám všechny nové
. Já jsem dneska byla celý den na kongrese, tak jsem neměla čas se připojit, úplně hledím, kolik jste toho napsaly
. Akrim, ta tabulka je super, díky. Já jdu na kontrolu v úterý, už se nemůžu dočkat, ten měsíc je dlouhá doba, budu v 16.týdnu, tak třeba mi už Dr. řekne pohlaví, ráda bych. Dneska jsem mluvila s kamarádkou, která si kupovala kočárek na tom veletrhu v Brně předloni, měla dopředu zjištěné ceny a byly tam výrazné slevy, ale uvidíme jak letos. Já teda zatím pořád nic nenakupuju, ale po úterní kontrole už začnu - těším se ![]()