Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46226
24.2.12 12:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 12:05
jap14 píše:
lucka83 píše:
Co se týče výbavčky tak mám skoro vše,co se týče oblečení a plínek a zavinovaček,nebes nad postýlku a mantinely ty budu teprve šít,povlečení a prostěradla a postýlku a komodu,křesílko,vaničku,to vše už mám a chybí už jen kočárek.

já tokupovala bez chlapa ani o tom nevěděl,schovávala sem to do skřině. :mrgreen:

ty jo tak ten můj, mi nechce ani povolit koupit dupačky :-D . tak to se máš..já už bych taky tak ráda nakupovala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
24.2.12 12:08
lucka83 píše:
jap14 píše:
lucka83 píše:
Co se týče výbavčky tak mám skoro vše,co se týče oblečení a plínek a zavinovaček,nebes nad postýlku a mantinely ty budu teprve šít,povlečení a prostěradla a postýlku a komodu,křesílko,vaničku,to vše už mám a chybí už jen kočárek.

já tokupovala bez chlapa ani o tom nevěděl,schovávala sem to do skřině. :mrgreen:

ty jo tak ten můj, mi nechce ani povolit koupit dupačky :-D . tak to se máš..já už bych taky tak ráda nakupovala.

ten kočárek je moc hezkej.. ten se mi taky libíl při projíždění a dokonce i mýmu chlapovi.. ale naživo jsem ho ještě neviděla..

a to já už jsem taky taky na tajňačku začala, akorát předěláváme miminku pokoj, tak to není moc kam schovat.. :-D takže si týden počkám a vrhnu se na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 12:10

tak to my naštěstí pokojíček máme už přichystanej,je tam komoda a velká skřín a postýlka a válenda a do toho spoustu obkladu,protože děláme ještě koupelnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
24.2.12 12:12
lucka83 píše:
tak to my naštěstí pokojíček máme už přichystanej,je tam komoda a velká skřín a postýlka a válenda a do toho spoustu obkladu,protože děláme ještě koupelnu :mrgreen: :mrgreen:

tak mi máme už byt předělanej, jen nám zbývalo položit plovoučka do děcáku.. Takže už jen tohle a máme byt už komplet předělanej..

ale tak pak budou už jen příjemný starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 12:13

my naštěstí děláme z převlíkárny koupelnu ale jinak sme nic nedělali,bydlíme s přítelovými rodiči v rodinném domku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 12:15
lucka83 píše:
Pce a kdy ho budete kupovat?

ještě nevím…půjdu se na něj nedřív podívat jak vypadá v reálu a osahat si ho a pak ho objednám na netu…myslím že tak 7.měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 12:16
jap14 píše:
jéé, to fajn téma kočárků,my jsme chtěli x-landera, ale všichni mě straší, že se nám tam pak v zimě miminko nevejde. Budete se taky kvůli tomu nějak přizpůsobovat? Nebo by se nám tam mimčo mělo vejít?

já mám rozměr korby 84,5cm takže myslím že na zimu i s fusakem v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
24.2.12 12:16
lucka83 píše:
my naštěstí děláme z převlíkárny koupelnu ale jinak sme nic nedělali,bydlíme s přítelovými rodiči v rodinném domku.

jj, bydlení u rodičů jsme taky zažili, bohužel to nedopadlo dobře, tak jsme se stěhovali pryč..ale to je dlouhý vyprávění.. a je to klidnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 12:18

bydlím tu s přítelem už dva roky a zatím vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 12:19

my ještě děcák nemáme…zatím je tam skladiště :mrgreen: ale už víme jak bude vypadat tak to jen nakoupit a vrhnout se na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
24.2.12 12:22
Pce píše:
jap14 píše:
jéé, to fajn téma kočárků,my jsme chtěli x-landera, ale všichni mě straší, že se nám tam pak v zimě miminko nevejde. Budete se taky kvůli tomu nějak přizpůsobovat? Nebo by se nám tam mimčo mělo vejít?

ty jo podle toho obrázku, jak je u toho ten chlap, tak bych ani nevěřila,že je tak korbička velká.

a jsi z Pardubic? podle té zkratky.
já taky, tak bych asi na kočárky jela do těch Opatovic, tak doufám,že tam něco pěkného bude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
24.2.12 12:56
jap14 píše:
Pce píše:
jap14 píše:

ty jo podle toho obrázku, jak je u toho ten chlap, tak bych ani nevěřila,že je tak korbička velká.

já taky, tak bych asi na kočárky jela do těch Opatovic, tak doufám,že tam něco pěkného bude..

jj jsem z Pardubic…já se do Vesny asi taky pojedu podívat ale myslím že tam ten můj kočárek mít nebudou. Pak zajedu ještě někam na Duklu tam je nějaký obchod Duha a specializuje se na Gesleiny ale i na Peg Perega…
Odkud přesně jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
24.2.12 12:58
Pce píše:
jap14 píše:
Pce píše:
jap14 píše:

já taky, tak bych asi na kočárky jela do těch Opatovic, tak doufám,že tam něco pěkného bude..
jj jsem z Pardubic…já se do Vesny asi taky pojedu podívat ale myslím že tam ten můj kočárek mít nebudou. Pak zajedu ještě někam na Duklu tam je nějaký obchod Duha a specializuje se na Gesleiny ale i na Peg Perega…
Odkud přesně jsi?

já jsem z Polabin.. no já se taky tam chci jet podívat,že toho tam mají hodně.. Já jsem se byla kouknout v bývalé delvitě, tak tam mají docela dost kočárků, a na Dukle to tam neznám? tam se taky asi zajdu někdy podívat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.2.12 13:00

no my sme chtěli zajet s podívat na výstavu do Brna jak bude ted v březnu a nakonec sme se rozhodli že nepojedeme a kdyžtak se koukneme v Brně v nějakým obchodáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí