Poradna duly
Jana Čurdová
jap14 píše:lucka83 píše:
Co se týče výbavčky tak mám skoro vše,co se týče oblečení a plínek a zavinovaček,nebes nad postýlku a mantinely ty budu teprve šít,povlečení a prostěradla a postýlku a komodu,křesílko,vaničku,to vše už mám a chybí už jen kočárek.já tokupovala bez chlapa ani o tom nevěděl,schovávala sem to do skřině.
ty jo tak ten můj, mi nechce ani povolit koupit dupačky. tak to se máš..já už bych taky tak ráda nakupovala.
lucka83 píše:jap14 píše:lucka83 píše:
Co se týče výbavčky tak mám skoro vše,co se týče oblečení a plínek a zavinovaček,nebes nad postýlku a mantinely ty budu teprve šít,povlečení a prostěradla a postýlku a komodu,křesílko,vaničku,to vše už mám a chybí už jen kočárek.já tokupovala bez chlapa ani o tom nevěděl,schovávala sem to do skřině.
ty jo tak ten můj, mi nechce ani povolit koupit dupačky. tak to se máš..já už bych taky tak ráda nakupovala.
ten kočárek je moc hezkej.. ten se mi taky libíl při projíždění a dokonce i mýmu chlapovi.. ale naživo jsem ho ještě neviděla..
a to já už jsem taky taky na tajňačku začala, akorát předěláváme miminku pokoj, tak to není moc kam schovat..
takže si týden počkám a vrhnu se na to..
tak to my naštěstí pokojíček máme už přichystanej,je tam komoda a velká skřín a postýlka a válenda a do toho spoustu obkladu,protože děláme ještě koupelnu
![]()
lucka83 píše:
tak to my naštěstí pokojíček máme už přichystanej,je tam komoda a velká skřín a postýlka a válenda a do toho spoustu obkladu,protože děláme ještě koupelnu![]()
tak mi máme už byt předělanej, jen nám zbývalo položit plovoučka do děcáku.. Takže už jen tohle a máme byt už komplet předělanej..
ale tak pak budou už jen příjemný starosti.
my naštěstí děláme z převlíkárny koupelnu ale jinak sme nic nedělali,bydlíme s přítelovými rodiči v rodinném domku.
lucka83 píše:
Pce a kdy ho budete kupovat?
ještě nevím…půjdu se na něj nedřív podívat jak vypadá v reálu a osahat si ho a pak ho objednám na netu…myslím že tak 7.měsíc.
jap14 píše:
jéé, to fajn téma kočárků,my jsme chtěli x-landera, ale všichni mě straší, že se nám tam pak v zimě miminko nevejde. Budete se taky kvůli tomu nějak přizpůsobovat? Nebo by se nám tam mimčo mělo vejít?
já mám rozměr korby 84,5cm takže myslím že na zimu i s fusakem v pohodě
lucka83 píše:
my naštěstí děláme z převlíkárny koupelnu ale jinak sme nic nedělali,bydlíme s přítelovými rodiči v rodinném domku.
jj, bydlení u rodičů jsme taky zažili, bohužel to nedopadlo dobře, tak jsme se stěhovali pryč..ale to je dlouhý vyprávění.. a je to klidnější..
my ještě děcák nemáme…zatím je tam skladiště
ale už víme jak bude vypadat tak to jen nakoupit a vrhnout se na to ![]()
Pce píše:jap14 píše:já mám rozměr korby 84,5cm takže myslím že na zimu i s fusakem v pohodě
jéé, to fajn téma kočárků,my jsme chtěli x-landera, ale všichni mě straší, že se nám tam pak v zimě miminko nevejde. Budete se taky kvůli tomu nějak přizpůsobovat? Nebo by se nám tam mimčo mělo vejít?
ty jo podle toho obrázku, jak je u toho ten chlap, tak bych ani nevěřila,že je tak korbička velká.
a jsi z Pardubic? podle té zkratky.
já taky, tak bych asi na kočárky jela do těch Opatovic, tak doufám,že tam něco pěkného bude..
jap14 píše:Pce píše:jap14 píše:já mám rozměr korby 84,5cm takže myslím že na zimu i s fusakem v pohodě
jéé, to fajn téma kočárků,my jsme chtěli x-landera, ale všichni mě straší, že se nám tam pak v zimě miminko nevejde. Budete se taky kvůli tomu nějak přizpůsobovat? Nebo by se nám tam mimčo mělo vejít?ty jo podle toho obrázku, jak je u toho ten chlap, tak bych ani nevěřila,že je tak korbička velká.
já taky, tak bych asi na kočárky jela do těch Opatovic, tak doufám,že tam něco pěkného bude..
jj jsem z Pardubic…já se do Vesny asi taky pojedu podívat ale myslím že tam ten můj kočárek mít nebudou. Pak zajedu ještě někam na Duklu tam je nějaký obchod Duha a specializuje se na Gesleiny ale i na Peg Perega…
Odkud přesně jsi?
Pce píše:jap14 píše:jj jsem z Pardubic…já se do Vesny asi taky pojedu podívat ale myslím že tam ten můj kočárek mít nebudou. Pak zajedu ještě někam na Duklu tam je nějaký obchod Duha a specializuje se na Gesleiny ale i na Peg Perega…Pce píše:jap14 píše:já mám rozměr korby 84,5cm takže myslím že na zimu i s fusakem v pohodě
jéé, to fajn téma kočárků,my jsme chtěli x-landera, ale všichni mě straší, že se nám tam pak v zimě miminko nevejde. Budete se taky kvůli tomu nějak přizpůsobovat? Nebo by se nám tam mimčo mělo vejít?ty jo podle toho obrázku, jak je u toho ten chlap, tak bych ani nevěřila,že je tak korbička velká.
Odkud přesně jsi?
já jsem z Polabin.. no já se taky tam chci jet podívat,že toho tam mají hodně.. Já jsem se byla kouknout v bývalé delvitě, tak tam mají docela dost kočárků, a na Dukle to tam neznám? tam se taky asi zajdu někdy podívat..
no my sme chtěli zajet s podívat na výstavu do Brna jak bude ted v březnu a nakonec sme se rozhodli že nepojedeme a kdyžtak se koukneme v Brně v nějakým obchodáku.