Poradna duly
Jana Čurdová
Ja nejdriv chtela tu zelenou barvu kocarku, ale ted se mi libi v te cerne verzi s kytickama… No uvidime do leta ktera barva zvitezi… ja si rikam, ze bych chtela rodit mimco tak max. 2.5 kg a tak 50 cm, podle toho co ted predvadi v brichu, tak tomu verim, protoze je moc aktivni a nebude mit ani kdy pribrat
Netinko at ti screening dobre dopadne. My si nechali UTZ z screeningu nahrat na dvd a uz to videla cela rodina, prijde mi to uzasne, mamka tomu vubec nechtela verit, ze tak male miminko a co vsechno vyvadi a jak jde vsechno krasne poznat… Njn, me poprve videla az u porodu… Je jak ja uz se tesim az bude mala na svete…
Tak uz jsem doma od gyn a vyfasovala jsem cipky Gyntima, mam brat preventivne 1/2 2× tydne, abychom zamezili vzniku pripadnych infekci… Tak jsem zvedava, co to s telem bude delat
Jinak mame vse v poradku a do poradny zase za 4 tydny ![]()
Ahoj Akrim a všechny, to je super, že je všechno v pořádku, gratuluju. Já používám Gyntimu na intimní hygienu a chválím to, takže čípky budou určitě dobré - je to prevence na bylinné bázi a na udržení PH, takže by to mělo být v pohodě. Já jdu do poradny příští týden v úterý a přiznávám, že se už nemůžu dočkat, furt to odpočítávám a říkám si tento týden jsem 15 týden a příští v poradně 16tý
. No, trošku blbnu ![]()
Ahojky:) Tak už to mám za sebou a to bych samozřejmě nesměla být já, aby to šlo hladce
Malej zrovna spinkal, tak ho doktorka pošťuchovala a jak se vzbudil bylo krásně vidět, jak se protáhnul! To bylo nejvíc úžasný:)))
Jenže byl pořád otočenej zády… a doktorka potřebovala aby se otočil, aby mohla poměřit ty různý údaje.. tak do něj pořád šťouchala, až jsme se s přítelem trošku báli a podivovali, ale pak jsme si řekli, že ona přece ví co dělá..
No jenže prcek se furt a furt nechtěl otočit, tak nás poslala na procházku po chodbě a ať sním něco sladkého. Tak jsme teda šli, ale druhý pokus bylo to samý
Až na potřetí, co jsem se vyčůrala, se otočil aspoň na bok, tak se to nakonec povedlo
Úžasný pocit!
Jinak jsem podle UTZ 12+5
a jelikož nikdo do 15:00hod nezavolal, tak jsou výsledky prý dobré a za týden mi gynekolog poví víc ![]()
Nettinko, tak to jste měli zajímavé zážitky
, na fotce vypadá „neposlušné“ miminko krásně poslušně
. No, chtělo Vás pozlobit
. Blahopřeju k dobrým výsledkům. Já když jsem byla na tom screeningu, tak naše mimčo stálo na hlavě, doktor se smál a já taky a říkal, že v takové poloze opravdu nic nezměříme, tak začal na mimi mluvit a mimi začalo mávat rukama i nohama
, pak mu pan doktor trochu pomohl, aby si lehlo a narovnalo hlavu
a pak už to změřit šlo ![]()
Díky holky ![]()
Tak to jsi měla Janulen taky pěkně zajímavý, to ti teda povím
hihi
Nettinko, to je fajn, že tady člověk čte jen samé dobré zprávy.
Jen tak dál…
Gratuluju ![]()
Holky, jste přihlášené u DM do babybonusu? Minulý týden mi poslali docela fajn knížečku se slevami. Tak jestli máte někde u vás DM, myslím, že se to vyplatí.
Dneska je každá sleva dobrá.
Vondrýsku, tak jsem se teď dívala na ten babybonus a vypadá to fakt dobře:) Jen škoda, že se nedá zaregistrovat hned přes net (jestli jsem to dobře pochopila
,ale musí se vyplnit formulář na prodejně. Ale tak to nebude zas až tak velký problém
Díky za dobrý tip ![]()
Nettinko, já jsem se ještě hlásila přes internet, ale od února se prý nějak měnily podmínky, tak je možné, že se musí na prodejnu.
Ahoj holky, taky mám už knížečku na babybonus doma a chystám se ji brzy využít, ale je pravda, že mi také přišel email, kde vyžadují přeregistraci nebo tak něco, musím to ještě prostudovat. Ale je tam i sleva do CaA nebo na Litex, spousta plínek, prací prášky atd. ![]()
Zdar holky, díky za dobrý tip, do DM se tento týden chystám a taky si to zařídím:)
Ahoj holky, tak už se můžu konečně přidat mezi vás. Volala mi sestra, že mám všechny výsledky negativní!
Zprávu bych měla dostat zítra … tak už konečně
![]()
Dnes jsem podle menstruace 16+0 podle sono o tři dny méně. Toto letí ![]()