Prvorodičky srpen 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5011
18.2.12 14:15

Nettinko,přehoupne se týden a budeš taky už ve II. trimestru. Já jsem na chudokrevnost nikdy netrpěla, ale je fakt, že zatím jsem moc vyšetření v těhotenství nepodstoupila - krevní testy jen jednou - na výpočet screeningu. Před plánováním miminka jsem si nechala udělat základní testy asi před rokem (na štítnou žlázu, jaterky, cholesterol, DM atd..) Veškeré testy začnou až teď od toho 16 týdne. Jinak co se u mě týká chutí, měla jsem vždycky ráda sladké (čokoládky, zákusečky atd.), v těhotenství jim max. buchty s povidlama a hledím, že na čokoládu a zákusek vůbec nemám chuť. Ale to určitě příjde. Jinak zatím nikdo netipuje, co budeme mít, jdu 28.2. k Dr., což bude 16tý týden a myslím, že to už by mi mohl doktor říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
18.2.12 14:39

Ja jdu k dr v pondeli rano, tak uz se tesim… Jinak nejake zdravotni problemy nemam a co se jidla tyce, tak jim porad :) Ale vetsinou zeleninu nebo ovoce, na sladke nejak nejsem a to mi zatim zustalo, porad cekam, kdy prijdou nejake divne tehotenske chute a ono nic… Ale po cem se muzu utlouct, tak jsou rajcata, vcera jsem jich vecer u televizky snedla pul kila :) Rano mi dal drahy ruku na podbrisech a chtel citit pohyby, tak jsem mu rikala, ze nic neuciti, ze to necitim ani ja natoz on a on to porad nedokaze pochopit, po tom, co mala delala na UTZ za akrobaticke vykony, ze to necitim… Sice to taky nechapu, ale je to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
18.2.12 15:41

Já jsem taky zkoušela nahmatat pohyby, ale nedaří se mi. Oni se ti mrňousové sice vrtí, ale ještě mají holt malou sílu :) Zvláštní chutě jsem taky neměla, akorát ve druhém měsíci mi nic nepřišlo dost výrazné, ale to už je pryč. Žádná okurka se šlehačkou se nekonala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
18.2.12 16:17

Holky co kočárky? já mám tip: http://www.levne-kocarky.eu/product.php?… anebo jsem dnes našla tento a taky se mi líbí, ale moc na trhu ještě nejsou, tedy u nás: http://www.malvik.cz/…rek-2v1-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
18.2.12 16:32

Holky, my jsme se právě vrátili z 5km procházky. Říkala jsem si, že začnu trochu s těhotenským cvičením, ale zatím jsem si cviky vytiskla z netu a ještě jsem necvičila ani jednou. Vy cvičíte? Na kočárky jsem se zatím nedívala, ale máme v plánu jít na veletrh - potřeby pro miminka, který bude v Brně v březnu, takže kdo to má blízko, tak si myslím, že se tam dá hodně inspirovat a třeba i koupit něco za lepší ceny než v obchodě.
Jinak naše miminka zatím cítit nemůžeme, protože jsou ještě malinká na to množství plodové vody, v které plavou, během 4 měsíce se množství plodové vody ještě zvětšuje, proto to stále není možné a dočkáme se v 5 měsíci :) Těším se na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
18.2.12 16:37

Janulen a máš nějaký odkaz na ten brněnský veletrh? že kdybych náhodou v tu dobu jela do Brna, tak bych se třeba taky zašla podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
18.2.12 16:41

Ten veletrh se jmenuje PRODÍTĚ a je to 8-11.3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
18.2.12 16:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
18.2.12 16:55

Děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
18.2.12 17:06

Není zač, myslím, že by to tam mohlo být dobré. Říkám si, že by to pro mě mohla být taková ta první nakupovací miminkovská vlna:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2549
18.2.12 17:09

Tak ja porad zustavam u toho co mam vybrany uz rok :) http://www.postylky-hracky.cz/…nix/793.html# porad jsem nenasla zadny jiny, ktery by mel vetsi hlubokou korbu a libil by se mi :) Uz myslim na zimu, kdy tam budu vozit malou ve fusaku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1345
19.2.12 17:28

Tak mi holky držtě pěsti, zítra už jdu konečně na první screening :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
19.2.12 17:32

Nettinko, držím pěsti, dobře to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
592
19.2.12 18:35

Nettinko, taky držím pěsti! :kytka: Určitě bude mimi zdravé. :srdce: Dej pak po vyšetření vědět. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
19.2.12 19:40

Taky držím pěsti Nettinko! ;) A Akrim, kočárek je krásnej, až mě překvapilo, kolik má vymožeností a jak má velkou korbičku, i ta zelená je krásná :lol: Já právě asi ten mutsy nebudu chtít právě kvůli velikosti korbičky, když si vezmu,že v listopadu nebo prosinci už budou prckovi 4-5 měsíců a měl by se do korby vejít s fusakem a to zhruba do svých 8 měsíců (když to vezmu do března), tak do mutsy by se asi nevešel :? Ten má totiž jen 73×34,spíš by to stačilo zimnímu miminku. A naše mimčo určitě nebude prcek,já měla při narození 56 cm :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí