Psací stůl od první třídy

15319
14.10.10 11:21

Psací stůl od první třídy

Ahoj, můžete mi napsat, co jste ocenili či naopak u dětského psacího stolu?

Příští rok jde dcera do školy a máme nabídku od babičky na dárek pod stromek. Jen nevím, zda to půjde (kvůli ceně), protože chci kvalitní dřevěný stůl, aby něco vydržel, ergonomický, s šuplíky… a našla jsem u Domestavu za téměř 10 tisíc. 8-o

Co vlastně od stolu chtít? Máte někdo ten výklopný? Je to dobré? Do jakého věku jste měli stůl kupovaný prvňáčkovi?

Dívala jsem se na stůl Perfekt od Domestavu, ovšem ta cena… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
14.10.10 11:43

Na to jak je veliký mi ta cena taky příjde dost veliká. A máš tam jen dva šuplíky, tam nic nedá. Asi bych ustoupila z masivu a šla spíše do stolu s větší pracovní plochou a min. 4 šuplíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.10.10 12:03

a co se týká té nakláněcí desky,tak si to nedokážu představit-to aby na tom psacím stole nic nebylo jinak to sjede dolů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.10.10 12:54

No tak za ty prachy by musel být ze slonoviny.. :-?
My máme normální dřevotřískový stůl, který byl v sestavě nábytku do pokojíčku.
 http://www.nabytek-sidia.cz/…junior-olse/

K tomu jsme měli z masivu polohovací židli, která vydržela 6 let..
Já jsem ocenila to, že je to přizpůsobeno na klávesnici, počítač..časem se to dětem pořizuje a je to jak když to najdeš..
Na stole jsme vždy každý rok kupovali hlavně plastovou desku, jinak by byl naprosto zrasený od pastelek, lepidla atd.. :mrgreen:

Takže za mě - polohování desky není nutné, úložné prostory větší než 2 šuplíky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.10.10 13:54
dzarunka píše:
a co se týká té nakláněcí desky,tak si to nedokážu představit-to aby na tom psacím stole nic nebylo jinak to sjede dolů :nevim:

No právě, moc nechápu, jak to pak funguje, jsem tak nějak doufala, že mi to někdo napíše :lol: nebo že mi naopak napíše, že to je nepraktické. :-D
Podložka pod klávesnici mě nenapadla :palec: . Liz a jakou podložku z plastu kupujete, něco speciálního na psací stoly nebo necháte někde uřezat? A jak to tam pak drží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.10.10 21:42

Né já normálně myslím to co mají v papírnictví - podložky dětský ( třeba koně, nebo nějaký obrázky), na pc stole máme mapu čr..
 http://www.4kids.cz/…tdetail.aspx?…

http://www.ivj.cz/…-skup129.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.10.10 21:46

Jo a ještě tu naklápěcí plochu jsme měli doma se sestrou v dětství..praktické bylo, že pod tím byl úložný prostor plný temper, časopisů a jiných potřeb, ale nikdy jsme to neměly nakolopené na nějakou činost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.10.10 22:45

Aha, děkuju za tip. :-D
Naklápěcí plochu jsem viděla na nějakém e-shopu tak, že seděl chlapeček u stolu a četl si knížku, tu měl na nakloněném povrchu, asi se mu nelesknou stránky (neodráží se v nich světlo). :lol: Možná se tak čte líp, ale zas musí všechno letět dolů, ty záchytné hrany to myslím nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26447
24.2.13 12:12

My jsme pořídili tenhle:

http://www.kettler.cz/…rt-6603-272/

za celkem vysokou cenu, ale fakt kvalita, drží, přijde mi téměř nezničitelný. Je výškově nastavitelný, část se dá zvednout, ale nemá úložné prostory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
17.8.14 12:48

Ahoj,
oživuji diskuzi:-)
Dcera jde do první třídy. Koupili jsme rostoucí stůl v Lidlu, ale měli jsme smůlu na vadný kus a místo výměny nám vrátili peníze. Takže jsme bez stolu a já už spoustu hodin brouzdám na netu a hledám a hledám, ale nic mi nepadne do oka.
Už jsem upustila od rostoucího, brala bych i bytelný /pevný/ stůl se zásuvkami po /nejlépe/ pravé straně, ale absolutně se v tom ztrácím. Po nemilé zkušenosti se i bojím, že opět narazíme na špatný kus nebo něco jiného nebude sedět…
Tak bych chtěla poprosit, jestli byste mi mohli dát nějaké tipy-ať už osvědčené z vlastní zkušenosti nebo kde máte dobrou zkušenost s tou kterou firmou.
Děkuji za pomoc a radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26447
17.8.14 12:52

@Halamka

viz příspěvek nad tebou - stůl Kettler, objednáno v e-shopu Ondálek. cz. Stůl je stále pevný, nepoškozený, jedinou nevýhodou jsou chybějící šuplíky - my jsme je nepotřebovali, ale dají se objednat zvlášť. Já jsem s ním spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.8.14 13:07

Co si nechat primo vyrobit od truhlare? ;)
Firmu neporadim, ale na netu budou urcite nake recenze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.14 13:08

My jsme dceři kupovali stolek v ikee a jsme spokojení. Velikostí i provedením. Šeplíky jsme moc neřešili, protože, jsme počítali ještě s komodou. Bohužel jsem ho v nabídce nenašla… už ho máme třetím rokem, tak ho možná už nemají. Něco v tomhle stylu http://www.ikea.com/…ts/90214308/ ale kolekce Hemnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24392
17.8.14 13:20

@neumisa ten se mi líbí, ale má jednu chybu, nemá místo na počítač. Vím v 1.třídě dítko poč. nepotřebuje, ale pak přeci nebudu kupovat nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
17.8.14 13:23

My máme pokoje v podkroví. takže skosene stropy. nechala jsem urezat desku, tvar do L bez ostrych hran. a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí