Psát do životopisu RD?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
18.8.12 14:57

psát do životopisu RD?

Ahoj, co poradíte, napsat do životopisu rodičovskou dovolenou? Připadá mi, že firmy jak to vidí tak si mě ani nepozvou na pohovor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
18.8.12 15:01

Tak nepiš a uvidíš ;) Když jsi byla furt zaměstnancem, taky jinak do životopisu nepíšeš, kdy jsi byla u móře a kdy na horách :mrgreen: Aspoň se dostaneš na ten pohovor a vyhoděj tě, až když se s tou RD prokecneš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
18.8.12 15:02

A co tam jiného chceš napsat? Nechat tam x let díru? To nebude vypadat taky dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.8.12 15:04
@ynax píše:
A co tam jiného chceš napsat? Nechat tam x let díru? To nebude vypadat taky dobře.

tak pokud byla evidovaná jako zaměstnaná tak bych tam nechala ty roky jako v práci a když se pak zeptají na děti tak bych to na pohovoru řekla že jsi byla ten a ten den na RD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.8.12 15:05

Tak já jsem stále zaměstnaná, jen od 1.1.2009 na RD, takže poslední 3,5 roku doma. Teď jsem to z tama vymazala a poslala na x firem, tak uvidíme :-) Já jen jestli s tímto má někdo zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.12 15:16

Ono je to v dnešní době těžké. Když to uvedeš někomu to může vadit. Když to neuvedeš zase si budou říkat, ještě asi nemá děti. Takže bych řekla že je to asi jedno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.8.12 15:20
@daselinka píše:
Ono je to v dnešní době těžké. Když to uvedeš někomu to může vadit. Když to neuvedeš zase si budou říkat, ještě asi nemá děti. Takže bych řekla že je to asi jedno :roll:

no, podle zákona by se na to u pohovoru ptát neměli…na děti myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.8.12 15:26
@momi33 píše:
no, podle zákona by se na to u pohovoru ptát neměli…na děti myslím.

Jenže z 90% je to to první co je zajímá. Jestli máš děti, ani né to co umíš nebo neumíš, ale jestli už máš hlavně děti. On si totiž každej myslí že kdo má děti bude pořád na ošetřovačce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.8.12 15:29

Naštěstí mám babičky a dědečky v důchodu a manžel má home office, tak to by mohlo být malé bezvýznamné plus. Nicméně z životopisu jsem to dala pryč. Kdybych mezi tím už pracovala, tak to tam uvedu. Ale jelikož jsem stále na RD a výpověď jsem nedostala, tak to neuvádím. Pokud se na to zeptají, tak děti tajit nebudu - ale zdůrazním, že hlídání mám zajištěno. Díky všem za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
18.8.12 15:30
@Petík K píše:
tak pokud byla evidovaná jako zaměstnaná tak bych tam nechala ty roky jako v práci a když se pak zeptají na děti tak bych to na pohovoru řekla že jsi byla ten a ten den na RD

a co když se nezeptají, nehledě na to, že oni ji pozvou na základě toho, že budou předpokládat, že má v kuse např. 10let praxi, ale ona má jen 4 a to je sakra velký rozdíl v některých oblastech zaměstnání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
18.8.12 15:33

No já nevím, já bych to tam asi nepsala… :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25324
18.8.12 15:36
@daselinka píše:
Jenže z 90% je to to první co je zajímá. Jestli máš děti, ani né to co umíš nebo neumíš, ale jestli už máš hlavně děti. On si totiž každej myslí že kdo má děti bude pořád na ošetřovačce :(

jj, to chápu…pokud by se mě na to zeptali, jsem ochotná jim připomenout, že je to protizákonné…no,já pracovní otázku budu řešit za několik týdnů, a nevím, do jaké situace se dostanu…ale jakmile se zeptají na dítě, a pak mě nevezmou, tak jsem ochotná jim to připomenout :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
18.8.12 15:37
@megpajka píše:
Naštěstí mám babičky a dědečky v důchodu a manžel má home office, tak to by mohlo být malé bezvýznamné plus. Nicméně z životopisu jsem to dala pryč. Kdybych mezi tím už pracovala, tak to tam uvedu. Ale jelikož jsem stále na RD a výpověď jsem nedostala, tak to neuvádím. Pokud se na to zeptají, tak děti tajit nebudu - ale zdůrazním, že hlídání mám zajištěno. Díky všem za názory :-)

jj, tak to udělej.
A pak, pokud bys měla pocit, že to ztroskotalo na dítěti, tak máš právo se bránit, resp. je udat na ÚP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
18.8.12 15:44
@momi33 píše:
jj, tak to udělej.
A pak, pokud bys měla pocit, že to ztroskotalo na dítěti, tak máš právo se bránit, resp. je udat na ÚP.

stejně si tím ale nepomůžeš jasně že se budou vymlouvat na něco jiného než jsou děti a do té práce tě stejně tak jako tak nevemou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
18.8.12 15:47

Mě jde o to dostat se hlavně na pohovor a mít možnost ukázat, co umím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat