Nemám peníze - potřebuji práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
46
16.8.12 23:28

Nemám peníze - potřebuji práci

Ahoj všem emimiňákům. Už nevím, kam se obrátit, prosím o radu. Jsem na MD s 2 letým chlapečkem. Bydlím sice s přítelem, ale náš „nevztah“ směřuje k rozchodu. Bydlí u mne v RD, mám hypotéku, nějaké dluhy které jsou na mé jméno, zatím tyhle splátky splácel on. Až se rozejdeme, tak nevím, jak to všechno zvládnu, dům prodat nemůžu. Už rok slyším, jak všechno platí a že mě vlastně živí, nezajímá ho, že já nemám s malým moc možností. Potřebuji nějakou práci, protože po zaplacení inkasa mi už z mateřské nic nezbyde a on mi peníze nedává. kdyby jste věděly o nějakém přivýdělku, co se dá zvládnout s prckem, nebo nějak poradily, budu moc ráda. Jsem z Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35323
16.8.12 23:35

V Ostrave to bude tezky. Teda pokud nemas zadne pouzitelne vzdelani( nejlepe se pri RD hleda prace u puvodniho zamestnavatele nebo v oboru). Jinak me napada jedine uklid, zehleni, hlidani deti, letaky, nebo call centrum, McDonald jestli mas nejake hlidani.
Nicmene ti fandim, jedna z mala, ktera se pro ziskani penez snazi hledat praci a ne resit socialni davky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.8.12 23:39

No jo, to je taky problém, hlídání není. :( Moc šancí si nedávám, ale stále to nevzdávám :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
16.8.12 23:40

Písni mi SZ, napíšu o práci přes net. Někdo to odsuzuje, že to nemůže fungovat, mě to baví a hlavně jde mi to a pracuju, když mi dítko spinká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
16.8.12 23:41

@Vlassta

a kdyz mas RD co treba zkusit hlidat deticky? :nevim: nebo nejaky uklid kancelari apod :think: ja jsem samoz. a kazde rano jezdim uklizet do jedne hospody aby jsme si s malym privydelali korunku (zaplati mi to pleny a UM na mesic a nekdy neco zbyde) ale mam vyhodu, ze si muzu brat prcka s sebou a ten to tam prospi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
16.8.12 23:42

@Vlassta A co nabízet hlídání ;) Přeju ti ať to zvládneš :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
16.8.12 23:42
@mobifilinka píše:
Písni mi SZ, napíšu o práci přes net. Někdo to odsuzuje, že to nemůže fungovat, mě to baví a hlavně jde mi to a pracuju, když mi dítko spinká…

mohla bys mi taky napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
16.8.12 23:44

@Evelline jasně ;)

Kdo chcete nezavazné info, pište do zpráv. tady to publikovat nemůžu bo by to admini smazali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.8.12 23:47

Co se jit zeptat na pracak??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.8.12 23:53
@Jari1989 píše:
Co se jit zeptat na pracak??? :nevim:

Muhehe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
16.8.12 23:53

Díky všem za příspěvky. U mě je největší problém, že nemám hlídání a musím najít něco, co můžu dělat s malým. Jinak by nebyl problém, práce se nebojím, dělala bych cokoliv. Hlídání dětí jsem taky zkoušela nabízet, ale bydlím na vesnici a to je zabité… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
16.8.12 23:56

Mas auto? Co zkusit mystery shopping…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
16.8.12 23:57

@74paja nevim, proc je to k smichu, ja v CR nebydlim a s penezi tez problem nemame, jestli je to u vas s pracakem tak hrozny, tak to se omlouvam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
17.8.12 00:01

Taky bych zkusila inzerát na hlídání, nebo třeba pomoc pro seniory /nákupy, úklid, mytí oken, doprovod k lékaři/ je plno movitých lidí, kteří na své rodiče nemají čas a rádi zaplatí nějakou pomoc. Jen o sobě musíš dát někde vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.8.12 00:03

@74paja Auto nemám, ale není problém si půjčit. Ty máš s tím nějaké zkušenosti?
@Jari1989 Jari kde bydlíš, že bych se tam přesthovala? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat