Nemám peníze - potřebuji práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
11.9.16 17:24
@Halamka píše:
Tak zkusit ex můžeš, za zeptání nic nedáš…
Jen pc za osmičku je docela palba. Nekoukala jsi po repasovaných? Mám za 3t a slouží naprosto perfektně /také na něm pracuji/.

palba je ta platba za opravu auta. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.16 17:25
@Halamka píše:
Tak zkusit ex můžeš, za zeptání nic nedáš…
Jen pc za osmičku je docela palba. Nekoukala jsi po repasovaných? Mám za 3t a slouží naprosto perfektně /také na něm pracuji/.

No uz je koupeny, nic s tim neudelam :nevim: a menit ho nechci, na repas jsem koukala ale ten co by mi vyhovoval stal kolem 6,5 a to uz mi jako takovy rozdil neprislo, mozna je to povrchni ale casto ho beru na obchodni schuzky a potrebuju aby to trochu vypadalo, koupila jsem ten nejlevnejsi novy pocitac co jsem nasla. Divala jsem se i na levnejsi chromebooky ale to jsem po precteni recenzi vzdala.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.9.16 17:29
@Burj Chalifa píše:
palba je ta platba za opravu auta. :(

To souhlasim, malem jsem tam s sebou sekla, nicmene zase to byl nejlevnejsi automechanik - mela jsem to i u dvou jinych a oba si rekli o nekolik tisic vic… :nevim:
A to auto jsem musela nechat opravit bez debat…

• Citovat
  • Upravit
2527
11.9.16 17:33

Ale tak to máš minimálně Land Rovera, ne? :-) tolik platíme v servisu my. U tak drahé opravy bych hadala auto minimálně přes 200 tis, tak třeba prodat a koupit nějakého prcka, co i málo žere, atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
11.9.16 18:05

Já bych zkusila i kamarádku, pokud máš nějakou opravdu blízkou, poprosila bych ji o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.9.16 18:33
@tini píše:
Ne, neco bych prodala nebo zkusila nejaky privydelek vecer
šak jo na veče má toho bývalého milence co jí nabízí peníze…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.9.16 18:35
@Burj Chalifa píše:
patrně zásun. Jinak si jeho bezúročné půjčování neumím vysvětlit.

Ale to neměl špatně vymyšlený.. takový malý harém a ještě by ho to nic nestálo ( byly to půjčky na smlouvu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.9.16 18:57

Řekni si o peníze kamarádce nebo ex. Snad ti někdo půjčí.

• Citovat
  • Upravit
6611
11.9.16 19:05

Teda mě se moc líbí jak někdo utratí 43 000kč, je bez práce a teď se diví že nemá co jíst.
Jinak u tech rychlo lichvářských půjček bývá první půjčka zdarma ( nabízí to i přeba mbank, equa bank…) TAkže než se někde doprošovat zkusil bch spíše oficiální cestu.

Já bych koupil feldu za 10 000kč a až měl na opravu svého drahého auta tak ji zase obratem prodal. a notebook se dnes dá rozumnej bazar sehnat za 4-5000kč… ale když panička potřebuje vše nový, tak holt to má jak si to udělala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
11.9.16 19:11
@jakanas píše:
Teda mě se moc líbí jak někdo utratí 43 000kč, je bez práce a teď se diví že nemá co jíst.
Jinak u tech rychlo lichvářských půjček bývá první půjčka zdarma ( nabízí to i přeba mbank, equa bank…) TAkže než se někde doprošovat zkusil bch spíše oficiální cestu.Já bych koupil feldu za 10 000kč a až měl na opravu svého drahého auta tak ji zase obratem prodal. a notebook se dnes dá rozumnej bazar sehnat za 4-5000kč… ale když panička potřebuje vše nový, tak holt to má jak si to udělala. :nevim:
:palec: :palec: přesně. Buď na to mám, mohu si to dovolit tak fajn nebo na to nemám a nepořizuji si to. Jednoduché :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.16 19:29
@jakanas píše:
Jinak u tech rychlo lichvářských půjček bývá první půjčka zdarma ( nabízí to i přeba mbank, equa bank…) TAkže než se někde doprošovat zkusil bch spíše oficiální cestu.Já bych koupil feldu za 10 000kč a až měl na opravu svého drahého auta tak ji zase obratem prodal. a notebook se dnes dá rozumnej bazar sehnat za 4-5000kč… ale když panička potřebuje vše nový, tak holt to má jak si to udělala. :nevim:

Muj dotaz ale znel, zda byste si rekli ex o penize, nemyslim, ze jsem se zde litovala nebo se hroutila ze nemam penize :palec: Panicka nepujde a neproda auto, jenom proto, ze se posralo a oprava stala 35 000, kdyz se jedna o jeden jediny mesic, kdy to bude krusne, vydrzi mi dalsich x let a nebudu ted na rychlo resit prodej a koupi noveho auta. :palec:

• Citovat
  • Upravit
155
11.9.16 19:31

Máš možnost říct někomu o půjčku? Tak řekni, stále je to lepší volba než si půjčovat v bance a ještě pokud se sám nabízel asi není co řešit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
11.9.16 19:33

Já mám noťas na půjčku a jsem spokojená. Zakladatelka o této možnosti asi neví. Trochu ten dotaz nechápu. Že by snaha ty prachy vydyndat tady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.9.16 20:52
@Anonymní píše:
Muj dotaz ale znel, zda byste si rekli ex o penize, nemyslim, ze jsem se zde litovala nebo se hroutila ze nemam penize :palec: Panicka nepujde a neproda auto, jenom proto, ze se posralo a oprava stala 35 000, kdyz se jedna o jeden jediny mesic, kdy to bude krusne, vydrzi mi dalsich x let a nebudu ted na rychlo resit prodej a koupi noveho auta. :palec:

kecy… nepsal jsem že máš auto prodávat ale že když nemáš na opravu tak hledat levnější variantu.
moudří to tak dělají nemoudří dělají děvku ex mileni aby jim půjčil. Tvůj boj tvoje rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
11.9.16 20:53
@arada píše:
Já mám noťas na půjčku a jsem spokojená. Zakladatelka o této možnosti asi neví. Trochu ten dotaz nechápu. Že by snaha ty prachy vydyndat tady?

notebook na splátky někomu ve zkušebce? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat