Přivýdělek - brigáda

9299
15.8.12 15:50

poraďte přivýdělek-brigádu

Ahoj všem :mavam:
Máte někdo zkušenosti s přivýdělkem typu: plnění obálek, kompletování náramků, atd…
Chtěla bych něco k práci, jenže na internetu jsou různí podvodníci a když se mi něco líbí musím já zaplatit nějaký poplatek a pak dojde zboží, co by se mělo zkompletovat a to se mi nějak nezdá, za něco platit a pak nic nedojde, to už se mi stalo.
Nemáte něco vyzkoušeno, nějakou firmu???
Děkuji všem, přeji krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
15.8.12 16:21

Takovou brigádu bych chtěla taky. A nabídky typu, že já mám někomu poslat peníze dopředu = 100% podvod… Též jsem se už jednou nechala napálit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.8.12 16:41

@Mazlucha já těmhle přivýdelkům moc nevěřím a určitě nikomu neposílat peníze předem, ani stovku. Dříve jsem dělala v call centrech a některé poskytovaly i práci domů, samozřejmě je na to potřeba určité vybavení a jejich program, pak prostě voláš z domu a buď lidem něco nabízíš, popř. děláš průzkum trhu apod. Ale ne každý na takovou práci je. Pak můžeš zkusit třeba Avon, Oriflame, pokud máš dost kamarádek a známých, kteří by objednávali. Nebo kamarádka třeba hlídá děti, je taky na mateřské a má jednu stálou paní, která jí vodí 3× do týdne dceru cca na 5 hodin, bere si 80 Kč na hodinu, takže si taky přijde na pěkný penízky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.12 16:49

Avon a Oriflame to pro mě nehrozí, to už je v rodině. Hlídání dětí taky ne, to bych asi s prací nezkloubila, jedině při ranní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
15.8.12 17:01

Mazlucha: poslala jsem ti SZ. Já přivýdělek mám, kdyby chtěl někdo info, písněte mi do zpráv mail a já pošlu podrobnosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
26.8.12 19:19

Také bych nejaký ten privídelek brala ale stale nemohu nic najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tamuskaaa
26.3.13 09:44

Ahoj chtela bych te poprosit vis jeste prosim te o nejakem prividelku? Predem dekuji..:)

• Citovat
  • Upravit
60
5.5.15 20:51

@MariVani mohu poprosit o info do sz? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
13.5.15 03:00

Většina těch věcí jsou podvody, myslím, že neseženete. Já dělám z domu, ale jsem částečně na volné noze v oblasti designu a umění, takže běžně i na nemateřšký dělám hodně z domu. Pak dojíždím ke klientům na schůzky atd, ale dělám doma. právě ted jedu na letiště tak si vždycky takhle krátím čas psaním sem :) ale to se Vás asi netýká. Jediný co vím, tak někdo vyplnuje nějaké reklamní dotazníky na netu za body (k nákupu čehosi) nebo peníze, což se ale asi nevyplatí.
Co bych doporučila já tak spíš dělat někomu tipaře? Můžete chodit s kočárkem a dávat letáky do schránek…dělá se to v hodně oborech hlavně finanční, nemovitosti atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
3.9.15 20:24

Příspěvek

Dobrý den nevíte o nějakým přívidělku na doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
4.9.15 14:31

@sabuska122
Tvorba webových stránek, programování apod.. Buď na Home office s občasným docházením nebo na ŽL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
old daddy
8.12.15 15:40

Pro klienta ze zahraničí hledám doprovod po Praze. Odměna 5 tis. Angličtina nutná. Pište SZ. Procházka, svařák, večeře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat