Vyplatí se Oriflame?

1039
15.8.12 20:45

Vyplatí se Oriflame?

Je to již rok, co jsem se registrovala u Oriflame, sleva 23% byla pro mě dost lákavá a já tak rozjela prodej. Jenže během roka to nějak utichlo a teď už si jen občas objednají dvě zákaznice, pro tenhle katalog nemám objednávku. Pokud si objednají třeba jen ty dvě zákaznice a já musím zaplatit balné, manipulační poplatek a koupit katalogy, dám každé tři týdny 100 Kč :|, což ani nevydělám. Tak přemýšlím, jestli to má cenu pokračovat. Asi jen zůstanu zaregistrovaná pro svou potřebu.
Jaký máte názor vy na Oriflame? Máte radši Avon nebo Oriflame? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
15.8.12 20:54

Ono to bude prašť jak uhoď :) Ale výhodné mi to pro tebe teď nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.8.12 20:56

Tak nekupuju katalogy… nemůžeš si vyzvedávat osobně, abys neplatila balné?
Jsem registrovaná, ale objednávám spíš pro sebe, rodinu…
Skrze akce a tak mám kosmetiku docela za levno mi přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.8.12 20:59

Tak katalog chodí v tiskovinách jen jeden. No já si balíček vyzvedávám tady u nás ve studiu a platím balné 35 a 20 jako manipulační poplatek ve studiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
15.8.12 20:59

Ahojda, ja jsem registrovana taky, nakupuju jen pro sebe a rodinu a fakt malo (objednavku delam tak jednou za ctvrt roku) a nic navic neplatim. Katalog vzdy dostanu postou jeden zadarmo, a vyzvedavam si to osobne (platim 35Kc balne) ;)
Takze zalezi na Tobe, vzdyt nevadi, kdyz porad neobjednavas (ja ted taky objednala si po 4-mesicni pauze) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
15.8.12 21:09

Takhle jsem dělala Avon. Vybodni se na to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
15.8.12 21:22

My jsme se segrou delaly oriflame, na vydelek to nebylo, objednavala jsem hlavne pro sebe, pak jsem mela kamosku, jejiz maminka byla blazen do kosmetiky, tak si casto objednavali i docela dost, ze mi to pokrylo naklady, ale nekdy treba ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.8.12 21:42

Já se dala na Avon a to byl děs…vzhledem k tomu, že výdělek se odvíjí od ceny nákupu :roll:
Kdežto u Oriflame máš tu slevu jistou a docela dost dobrou…Mamka je zaregistrovaná a nakupujem akorát tak pro sebe. S tím, že většinou vezme nějaké akční věci navíc a ty doma skladujem a pak rozdáváme - doktoři, návštěvy a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
15.8.12 21:46

Me teda obe znacky prijdou strasne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
15.8.12 21:55
@Janichka píše:
Me teda obe znacky prijdou strasne :nevim:

Mi jak co vyhovuje… Ale z Oriflame beru docela dost věcí. Jasné, že to není Vichy apod…ale bohužel nemám na rozhazování. A vzhledem k tomu, že mých 8000kč je na spoření (1300kč) a jídlo a drogerii a oblečení pro malého, tak jsem ráda, že mohu aspoň takto nakoupit relativně kvalitní kosmetiku za slušnou cenu. Ne vše mi samo sedí, ale co nesedí to nekupuju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.8.12 22:59

Taky jsem se na to vyprdla, zakaznice se zazasobily nebo se samy zaregistrovaly a najednou nikdo nic nebral nebo jen v malym, a to se nevyplati. A brat si porad ty vyrobky misto balneho, to za to nestalo. Ja si to teda vyzvedavala ve studiu, takze jsem postovne neplatila.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
15.8.12 23:08

Ale dokud jsem to delala v Praze, tak se tim dalo privydelat celkem dost, mela jsem nekolik zakaznic, ktere braly kazdy mesic za cca patnact stovek. Tady v CV vsechny zajimaji jen vzorky vuni a vyprodeje, holt jina financni situace.

• Citovat
  • Upravit
15
15.8.12 23:19

Taky jsem dělala ori, ale jen pro rodinu. Časem jsem přišla na to, že vydělává jen můj „sponzor“ nebo jak to nazývají a já a moje rodina používáme spíše méně kvalitní a problematickou kosmetiku (věc názoru). Za podobnou cenu můžu koupit v obchodě jiné značky, které nám lépe vyhovují. Třeba v akci. Navíc kolik krémů, sprcháčů a laků na nehty normální člověk spotřebuje za 3 týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
27.9.15 22:01

Chtela bych se zeptat, jak je to s Oriflame ted? Vyplati se alespon na nejaky privydelek anebo se to neoplati ani zkouset? :) A jak je ro se vstupnimi a ostatnimi poplatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.9.15 23:03

@Ageleine od kámošky vím, že mívají akce, kdy se žádný poplatek neplatí, jinak když jsem se ptala jak dobrý je to na přivýdělek, no bylo mi řečeno, že jedna nebo dvě zákaznice to nevytrhnou…aby byl výdělek znát, musí se člověk pěkně otáčet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat