Nemám peníze - potřebuji práci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
17.8.12 00:07

@Vlassta bydlela jsem v Olmiku a tam to bylo na prd :D Ted bydlim v Nemecku 3 rokem a neda se to srovnat…nejen po financni strance :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.8.12 00:10

@Jari1989 No jo, no nezbývá, než závidět. Kdo má tu možnost, ať utíká z téhle rep. pryč… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.8.12 00:13

@Vlassta ale fuj, zavist je hnusna vlastnost :? Ja neutikala, byla jsem mlada, tak jsem moc penez nepotrebovala, sem jsem se privdala, manzel do CR nechtel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
17.8.12 00:14

@Vlassta :nevim: já jsem spokojená. byť je sposta věcí, které bych ráda změnila, vím, že svět nespasím, ale ráda se vším lidem kolem pomůžu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
17.8.12 01:28

Jj v německu bylo fain… Nicméně zkus práci z domova přes net…můj chlap to dělá můžeš to po celé čr… Kdyžtak písní do zpráv :) jinak držím palce vím jak se cítíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.8.12 04:44

Napadla mě možnost psaní článků do webových periodik (internetových časopisů), ale nevím, jak jsi zdatná spisovatelka. Každopádně za zkoušku to stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
17.8.12 06:29

Pokud si ukecana v OVe pořad přijmaji do callcenter a kamošce tam dovolili mit i dítě a to ji rok.

• Citovat
  • Upravit
5256
17.8.12 08:42

:mavam: Krásné ráno, dneska nebudu celý den u PC, tak pokud budete chtít více info o práci, tak se ptejte zakladatelky - ta už vše potřebné má a nebo @tterka, pracujeme pro stejnou společnost! :kytka: ;)

Na zprávičky budu odpovídat večer! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
17.8.12 16:27

Doporucuji firmu Talk Fusion, vyplaci ihned do tri minut, spolehliva, vynikajici podpora. a skvele produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
štěpánka01
1.9.12 18:12

prosba

Ahoj prosím mohla by si mi poslat více info ocitli jsme se v tísni a netuším jak zni ven, jelikoš mám tři děti jedno malé tak hledám spíše práci z domu děkuji J. K.

• Citovat
  • Upravit
1563
1.9.12 18:19
@Vlassta píše:
Ahoj všem emimiňákům. Už nevím, kam se obrátit, prosím o radu. Jsem na MD s 2 letým chlapečkem. Bydlím sice s přítelem, ale náš „nevztah“ směřuje k rozchodu. Bydlí u mne v RD, mám hypotéku, nějaké dluhy které jsou na mé jméno, zatím tyhle splátky splácel on. Až se rozejdeme, tak nevím, jak to všechno zvládnu, dům prodat nemůžu. Už rok slyším, jak všechno platí a že mě vlastně živí, nezajímá ho, že já nemám s malým moc možností. Potřebuji nějakou práci, protože po zaplacení inkasa mi už z mateřské nic nezbyde a on mi peníze nedává. kdyby jste věděly o nějakém přivýdělku, co se dá zvládnout s prckem, nebo nějak poradily, budu moc ráda. Jsem z Ostravy

Ahoj zkus cokoliv, doplnování zboží, ted se nám tu otevřela Karolína tak zkus se pokoukat jestli tam nehledaji brigádniky atd…ja dikybohu nejsem v takové situaci ale taky budu hledat nějakou práci a jsem zvědavá jestli něco najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.12 19:51

Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s firmou talk fusion a po registraci budu dělat co a četla jsem něco o nejakém vstupním poplatku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.9.12 23:31
Myslím, že všechno, kde se dává byť minimální vstupní poplatek je nanic, je to jen aby si nahrabali ti na vrcholu :,(
@štěpanka01 píše:
Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s firmou talk fusion a po registraci budu dělat co a četla jsem něco o nejakém vstupním poplatku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
9.9.12 02:18

@Vlassta :mrgreen: :mrgreen: zase nekdo chytry co? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pollux
11.12.12 22:56

A kdo je ma? bud rada, ze je nemas. penize kazi charakter.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat