Psát mu, nepsát mu?

29
28.11.14 06:28

Psát mu, nepsat mu?

Ahoj holky, taky se vám to někdy stalo? Jak jste to řešili?
Jsou to 2 týdny, co jsem poznala fajn chlapa. Moc hezky jsme si povídali, říkal, že je rád, že mě poznal a že se těší až se znovu sejdeme. A teď je to u nás tak, že on se první neozve, tak mu napíšu já. Vydržíme si psát třeba hodinu a skončí to tak, že on už mi na poslední zprávu neodepíše. Asi za dva dny si říkám, že asi zapomněl, takže mu opět napíšu já první a opět to skončí tím, že on mi neodepíše na poslední zprávu. Teď jsem se sekla a už 3 dny mu nenapsala a on mě také ne :? Takže je to asi vyřešené, že?
Díky všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1426
28.11.14 06:30

Nepište si, proč se prostě nesejdete? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
28.11.14 06:36
@mische píše:
Nepište si, proč se prostě nesejdete? :think:

Protisměna, není kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
28.11.14 06:47
@Lea2102 píše:
Protisměna, není kdy

když se chce všechno jde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
28.11.14 06:51

Když jsi mu už kolikrát psala ty a on ti pak už ani neodepsal a sám ti první nenapíše, tak už bych mu nepsala… ale jinak zastávám taky teda osobní setkání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vykladzkaret
28.11.14 06:51

Budu upřímná - trochu se mu vnucujete. Pokud nemá potřebu Vám psát, když se mu neozýváte, je to passé…

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
28.11.14 06:56

Napsala bych mu s tím jestli se nechce setkat…pokud budete chtít, čas se vždycky najde.

• Citovat
  • Upravit
2334
28.11.14 07:07
@MarkétkaBeruška píše:
Napsala bych mu s tím jestli se nechce setkat…pokud budete chtít, čas se vždycky najde.

Jo, tohle je asi nejlepší rada tady :D. Osobně si říkám, co to má za hrozné vychování, že komunikaci ukončí takhle, ani se jinak nerozloučí? Ale život mě už také naučil, že někteří lidé se v tom virtuálním světě chovají dost hrozně, ale jinak můžou být docela prima. Ale hlavně se nevnucovat, také jsem se dříve obdobně vnucoval a nakonec to vždy z té druhé strany skončilo. Takže jsem se naučil: když bude mít zájem, napíše, když ne, proč se zajímat o někoho, kdo nemá zájem o mne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.11.14 07:08

@Lea2102 nepiš mu, když bude chtít, tak se ozve sám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.14 07:14

Manzel bol na protismene. Ked ma chcel vziat na rande, musel si zobrat dovolenku. Aj si ju zobral. A aspon jedna SMS prisla kazdy den. Teda, az do svadby :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
28.11.14 07:18

@Lea2102 prijde mi, ze moc tlacis na pilu, tak trochu vnucovani se.. pokud nevydrzis mu nenapsat, navrhni setkani, jak uz tu padlo, pokud jsi schopna se obrnit a vydrzet, tak holt pockej, az ti napise (jestli ti napise) sam
pokud nenapise, je to asi jasne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.14 07:23

Chlap pokial ma zajem, tak kona. Pokial zaujem nema, tak chodi okolo a okecava.

Inak ale na pokec mu mozes byt prijemna, preto s Tebou vydrzi na SMS aj hodinu… ja si tak vyse hodiny telefonovavala s jednym typkom. Ocividne ho to bavilo. Ale ked zavesil, zabudol ze existujem. :nevim: A ja bola zabuchnuta, jeje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elis_an3
28.11.14 07:29

@Lea2102 bylo to u nas to same…ted mame dcerku a byl to on, kdo z toho chtel neco vazneho ;) jak jsem se k nemu nastehovala, bylo mi jasne, proc mi neodepisoval a ani nenapsal,,musim koncit" proste nebyl zvykly smskovat, nekomu neodepsal vubec :D ze to nebylo nic akutniho atd…proste nerad smskoval…

• Citovat
  • Upravit
7139
28.11.14 07:31

Já už bych první nepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
28.11.14 07:42

@Lea2102 No důležitý je, co si píšete. Pokud Ty mu napíšeš ahoj jak se máš a on napíše dobře, tak už bych mu nenapsala ani jednou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí