Ženy a peníze

Lodyhaq
27.11.14 17:21

Ženy a peníze

.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:32

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8040
27.11.14 17:23
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.

Hm, asi narážíš na špatné ženy. Já tohle v životě po žádném muži nechtěla, ani dnes by mě to nenapadlo a to jsme spolu s mužem 10 let, každý máme svůj plat a pokud si chci něco koupit, tak si to koupím a pokud na to nemám, tak mám smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734

8o To jako že si ji máš vydržovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009

Najdi si nezadanou, v tvem veku bys mel mit stalou partnerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646

@Lodyhaq rozhodně špatný revír ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
27.11.14 17:26

@Lodyhaq špatný revír :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
27.11.14 17:26

My by tedy docela zajímalo, jak Ti to naznačí?? :lol: Moc si to neumím představit… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
27.11.14 17:27

@Lodyhaq
no a ty jim nabízíš kromě sexu co, když jste oba tak „trochu zadaní“ :lol:? V tomhle typu vztahů mě to nepřekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.11.14 17:30

Jednoduché - pokud zadaný chlap (lehce zadaný je něco jako trochu těhotná?) balí ženu, tak tam očekávám, že ji chce nikoli pro vážný vztah, ale právě pro ty vzájemné službičky ve smyslu - já mu budu dělat společnici se vším všudy včetně honění ega, on mě bude zahrnovat dary a oba si to užijeme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.11.14 17:31

@Lodyhaq Vybíráš si prostě stejně blbej typ žen. :nevim: Můžu vědět, co taková milenka po tobě chce v řádu tisíců kupovat? To by mě fakt zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.11.14 17:31

Pokud to chapu spravne, on svou stalou partnerku ma - ty co zadaji financni pripevky jsou tedy jen milenky. A tak z toho, ze z nej zadna budoucnost nekouka chteji vyrazit alespon nejakou tu kacku, kdezto on by to chtel zadarmo, pac neni nestvura prece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
27.11.14 17:32
@Lodyhaq píše:
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
To je o výběru partnerky :mrgreen: . Ono zadaného jen tak nezištně dlouhodobě bez dalších výhod asi málokterá. Já bych zadaného pro partnerský vztah vůbec nechtěla :think: .
@sagina píše:
Jednoduché - pokud zadaný chlap (lehce zadaný je něco jako trochu těhotná?) balí ženu, tak tam očekávám, že ji chce nikoli pro vážný vztah, ale právě pro ty vzájemné službičky ve smyslu - já mu budu dělat společnici se vším všudy včetně honění ega, on mě bude zahrnovat dary a oba si to užijeme :nevim:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.11.14 17:32

Asi jinej gang :nevim:

• Citovat
  • Upravit
46867
27.11.14 17:33
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.

Tak si nehledej zadany zensky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
27.11.14 17:33
@mimoza666 píše:
@Lodyhaq
no a ty jim nabízíš kromě sexu co, když jste oba tak „trochu zadaní“ :lol:? V tomhle typu vztahů mě to nepřekvapuje.

Jojo, asi tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria