Ženy a peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.14 18:55
@terinka4444 píše:
a na zaplacenou kávičku. To je terno jak hrom. A ještě si myslí, že si každá vyrve rodidla, jen ho uvidí.
:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
5638
27.11.14 18:55

Tak evidentne z toho chteji vytezit i neco vic nez jen sex s tebou… Koukaji, aby se jim to vyplatilo. To znamena, ze si vlastne platis takove spolecnice. To vychazi z tveho charakteru jake zeny si hledas! Ty si myslis. ze se schazite kvuli sexu a nevim kvuli cemu dalsimu a ono to je z jejich strany asi i o necem jinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 18:56
@terinka4444 píše:
chyba :mrgreen: buď víc náročná :lol: dobrý sex a prachy, to tomu mileneckému vztahu dodá koření :lol:

Ach já blbá :-D

@Len-til-kah píše:
@Lodyhaq - a na co je balíš? Na pěkné fáro 8)?

Jasny. Tzv. Kundolap :mrgreen:

@Slečna Ferka píše:
@Lodyhaq Vůbec nechápu, na co se ptáš. Jako že se divíš, že - byť jsi udržovanej, přesto vočuchanej „intelektuál“ - milenky očekávají za svoji přítulnost nějakej revanš? Myslím, že večeře a sex by mohly stačit v případě, že bys byl Ivan Laušman (ano, přihodilo se mi, že sleduju Neviditelné); to ale zjevně nejsi. Papírový předpoklady nic moc a vzhledem k tomu, že jak píšeš, chce ten obolus po Tobě KAŽDÁ, tak to s Tebou zjevně berou jako aktivitu, za kterou je třeba je „odškodnit“.

Sice jsi zajásal, když tu někdo napsal, že jsou ženské a ženské - zjevně jsi to chtěl slyšet - ale myslím, že tenhle názor je opravdu menšinovej (a tudíž asi nebude úplně tím správným vysvětlením).

Bejt Tebou se smířím s tím, že buď budeš hoblovat jen svoji starou, nebo s tím, že mladý maso mimo vztah Tě bude něco stát.

Hm, pecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 18:56
@Lodyhaq píše:
Mladá telátka samozřejmě nehledám.
V mém pozdně gotickém věku prochladlého starce si musím s dotyčnou konvenovat.

Holky..to nevidíte, že si z vás dělá jen srandu..??? :roll: čtěte co píše a jak…vždyt je to chudáček :roll:

• Citovat
  • Upravit
Lodyhaq
27.11.14 18:57
@Anonymní píše: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
@Anonymní píše: :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:
.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:24

• Citovat
  • Upravit
864
27.11.14 18:58
@Lodyhaq píše:
Mladá telátka samozřejmě nehledám.
V mém pozdně gotickém věku prochladlého starce si musím s dotyčnou konvenovat.

máš to vážně těžký - heh konvenovat s nízkonákladovou milenkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
27.11.14 19:00

To je material :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
27.11.14 19:01

@Lodyhaq @Lodyhaq V mém pozdně gotickém věku prochladlého starce takhle se tituluje muz v nejlepsich letech? o tebe bych ani nezavadila…42? co je to proboha u muze za vek? :roll:

• Citovat
  • Upravit
16631
27.11.14 19:03
@Lodyhaq píše:
Heuréka, pláče!!!
Konečně něco k věci.
To jsem chtěl slyšet respektive číst.
Asi lovím ve špatným revíru.

No jsem ráda, že tě můj příspěvek zaujal. :mrgreen: :mrgreen:

Ale zkus zvážit jestli je možný od ženy, kterou máš pouze na „sex“ očekávat, že i jí bude pouze ten sex stačit.

Pokud bys lovil jinde budeš se orientovat podle koníčků, společných názorů aj. a to už bude pak druhý vztah a ta dotyčná sice možná nebude chtít peníze, ale lásku, dítě aj. ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lodyhaq
27.11.14 19:04
@mimoza666 píše:
máš to vážně těžký - heh konvenovat s nízkonákladovou milenkou :lol:
.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:31

• Citovat
  • Upravit
1665
27.11.14 19:06

@Slečna Ferka :potlesk: :lol: lepe to tu jeste nikdo nevystihl…mela jsem uplne stejnou myslenku, ale takhle trefne a vtipne bych to nevymyslela :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
27.11.14 19:06
@Lodyhaq píše:
Copa to, horší by bylo s těžkotonážní.

Jo ta by tě zalehla a měl bys po problému :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 19:09
@Lodyhaq píše:
V žádném případě, jde jen o reakci na noticku, že si průměrná ženská najde voňavého chlapíka věku pětadvaceti.

Tak je vonavy a vonavy, ze :mrgreen:
Uprimne, mne by podobne namachrovany typek nevonal, ac sama mam uz 37 :think:
Ale ked mas na to, byt udrzovany a navonany, tak by Ti nemalo vadit zaplatit mi ‚na revans‘ nejaku dovolenku alebo extra drahy darcek, ked uz s Tebou spim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
27.11.14 19:09

@Lodyhaq Ty se asi hodně nudíš chlapče, děvče, bůhví, kdo vlastně jsi :mrgreen: Ale já tě docela chápu, taky se šíleně nudím, nicméně zakládat si tady profil, vydávat se za bůhví koho a ještě tu do holek rejt? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 19:10
@krtek7489 píše:
@Lodyhaq Ty se asi hodně nudíš chlapče, děvče, bůhví, kdo vlastně jsi :mrgreen: Ale já tě docela chápu, taky se šíleně nudím, nicméně zakládat si tady profil, vydávat se za bůhví koho a ještě tu do holek rejt? :roll:

Přesně tak :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí