Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak evidentne z toho chteji vytezit i neco vic nez jen sex s tebou… Koukaji, aby se jim to vyplatilo. To znamena, ze si vlastne platis takove spolecnice. To vychazi z tveho charakteru jake zeny si hledas! Ty si myslis. ze se schazite kvuli sexu a nevim kvuli cemu dalsimu a ono to je z jejich strany asi i o necem jinem.
@terinka4444 píše:
chybabuď víc náročná
dobrý sex a prachy, to tomu mileneckému vztahu dodá koření
Ach já blbá ![]()
@Len-til-kah píše:
@Lodyhaq - a na co je balíš? Na pěkné fáro?
Jasny. Tzv. Kundolap ![]()
@Slečna Ferka píše:
@Lodyhaq Vůbec nechápu, na co se ptáš. Jako že se divíš, že - byť jsi udržovanej, přesto vočuchanej „intelektuál“ - milenky očekávají za svoji přítulnost nějakej revanš? Myslím, že večeře a sex by mohly stačit v případě, že bys byl Ivan Laušman (ano, přihodilo se mi, že sleduju Neviditelné); to ale zjevně nejsi. Papírový předpoklady nic moc a vzhledem k tomu, že jak píšeš, chce ten obolus po Tobě KAŽDÁ, tak to s Tebou zjevně berou jako aktivitu, za kterou je třeba je „odškodnit“.Sice jsi zajásal, když tu někdo napsal, že jsou ženské a ženské - zjevně jsi to chtěl slyšet - ale myslím, že tenhle názor je opravdu menšinovej (a tudíž asi nebude úplně tím správným vysvětlením).
Bejt Tebou se smířím s tím, že buď budeš hoblovat jen svoji starou, nebo s tím, že mladý maso mimo vztah Tě bude něco stát.
Hm, pecka
@Lodyhaq píše:
Mladá telátka samozřejmě nehledám.
V mém pozdně gotickém věku prochladlého starce si musím s dotyčnou konvenovat.
Holky..to nevidíte, že si z vás dělá jen srandu..???
čtěte co píše a jak…vždyt je to chudáček ![]()
@Anonymní píše:![]()
![]()
![]()
@Anonymní píše:.![]()
![]()
![]()
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:24
@Lodyhaq píše:
Mladá telátka samozřejmě nehledám.
V mém pozdně gotickém věku prochladlého starce si musím s dotyčnou konvenovat.
máš to vážně těžký - heh konvenovat s nízkonákladovou milenkou ![]()
@Lodyhaq píše:
Heuréka, pláče!!!
Konečně něco k věci.
To jsem chtěl slyšet respektive číst.
Asi lovím ve špatným revíru.
No jsem ráda, že tě můj příspěvek zaujal.
![]()
Ale zkus zvážit jestli je možný od ženy, kterou máš pouze na „sex“ očekávat, že i jí bude pouze ten sex stačit.
Pokud bys lovil jinde budeš se orientovat podle koníčků, společných názorů aj. a to už bude pak druhý vztah a ta dotyčná sice možná nebude chtít peníze, ale lásku, dítě aj. ano.
@mimoza666 píše:.
máš to vážně těžký - heh konvenovat s nízkonákladovou milenkou
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:31
@Slečna Ferka
lepe to tu jeste nikdo nevystihl…mela jsem uplne stejnou myslenku, ale takhle trefne a vtipne bych to nevymyslela ![]()
@Lodyhaq píše:
Copa to, horší by bylo s těžkotonážní.
Jo ta by tě zalehla a měl bys po problému ![]()
@Lodyhaq píše:
V žádném případě, jde jen o reakci na noticku, že si průměrná ženská najde voňavého chlapíka věku pětadvaceti.
Tak je vonavy a vonavy, ze ![]()
Uprimne, mne by podobne namachrovany typek nevonal, ac sama mam uz 37 ![]()
Ale ked mas na to, byt udrzovany a navonany, tak by Ti nemalo vadit zaplatit mi ‚na revans‘ nejaku dovolenku alebo extra drahy darcek, ked uz s Tebou spim ![]()
@Lodyhaq Ty se asi hodně nudíš chlapče, děvče, bůhví, kdo vlastně jsi
Ale já tě docela chápu, taky se šíleně nudím, nicméně zakládat si tady profil, vydávat se za bůhví koho a ještě tu do holek rejt? ![]()
@krtek7489 píše:
@Lodyhaq Ty se asi hodně nudíš chlapče, děvče, bůhví, kdo vlastně jsiAle já tě docela chápu, taky se šíleně nudím, nicméně zakládat si tady profil, vydávat se za bůhví koho a ještě tu do holek rejt?
Přesně tak ![]()