Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nicol-8 píše:
Pardon, ale z dotyčného je mi celkem zle…lehce zadaný, ale hledá milenky, píše, že každá chce finance..no zajímalo by mě kolik jich už celkem bylo a gratuluji jeho přítelkyni, která na to asi zatím nepřišla a další gratulace k tomu, pokud je pořád zdravá…ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud je to takový „štramák a má spoustu peněz“ moc nechápu, proč to řeší zde na emiminu…
@sissi79 píše:hledá další, klasika
![]()
já se nabízela…postarší, bohatá…a NIC…považ…
![]()
@Lodyhaq sorry ale ten styl tvýho psaní z tebe inteligenta neudělá, nikdo ti to tu nežere, zas tak blbý tu nejsme
![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co podniknem?
Najdem si zadaný milence…zblbnem je, opustíme a odjedem do Karibiku…a pak jim pošlem selfíčko
![]()
@SIMONA1234 píše:
Najdem si zadaný milence…zblbnem je, opustíme a odjedem do Karibiku…a pak jim pošlem selfíčko![]()
@sissi79 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
za jak dlouho dávaj milenci kreditku i s PINem
![]()
jestli tak dlouho vydržím být sluníčková
![]()
No tenhle (zakladatel) se trochu cuká…jinak tak do týdne…to dáš zlatíčko… ![]()
@SIMONA1234 píše:
No tenhle (zakladatel) se trochu cuká…jinak tak do týdne…to dáš zlatíčko…
pokud se uvidíme jen jednou ta jo
![]()
zakladatel je chrt, z toho nic nekápne
![]()
Jsem a6 teď si uvědomila že si sedím na zlatým důlu, jdu si pro polštářek ![]()
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.
rekla bych, ze si stale volite stejny typ zen… lehce zadaneho bude chtit jina lehce ci tezce zadana jen na dve veci - sex nebo penize. Pripadne oboji. Co zasivate, zklizite.
Tj. ano - problem je primarne v tom, co doopravdy ve vztahu nabizite a co doopravdy hledate.
@sissi79 píše:
@Lodyhaq sorry ale ten styl tvýho psaní z tebe inteligenta neudělá, nikdo ti to tu nežere, zas tak blbý tu nejsme![]()
![]()
![]()
![]()
Tak když má problém pochopit, že na jeho straně je 100% spokojenost se sexem a na druhé řekněme 80% spokojenost se sexem a zbylých 20 % je potřeba doinvestovat… jako co je na tom složitýho? ![]()
@Knihomyš píše:že chce výstavní kus a ten něco stojí
Tak když má problém pochopit, že na jeho straně je 100% spokojenost se sexem a na druhé řekněme 80% spokojenost se sexem a zbylých 20 % je potřeba doinvestovat… jako co je na tom složitýho?