Ženy a peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
27.11.14 21:17
@Lodyhaq píše:
Asi je to tím, že jsem starej.
Nicméně se musím pousmát názoru, že si průměrná ženská najde chlapíka s pekáčem buchet…
Jistě, všude jich jsou stovky a jen čekají na průměrnou ženskou, jak píšeš.
Možná by jsi se divila, ale pravidelně cvičím, jsem průměrný píč a nekuřák.
A co se týče té vůně-námatkou Ralph L.-Polo blue, Burberry-For Men, La Martina-Cuero, toť mé aktuální.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nechtějte vědět co jsem četla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
27.11.14 21:22
@Nicol-8 píše:
Pardon, ale z dotyčného je mi celkem zle…lehce zadaný, ale hledá milenky, píše, že každá chce finance..no zajímalo by mě kolik jich už celkem bylo a gratuluji jeho přítelkyni, která na to asi zatím nepřišla a další gratulace k tomu, pokud je pořád zdravá…ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud je to takový „štramák a má spoustu peněz“ moc nechápu, proč to řeší zde na emiminu… :nevim:
:roll: hledá další, klasika :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7346
27.11.14 21:32
@sissi79 píše: :roll: hledá další, klasika :mrgreen: :mrgreen:

já se nabízela…postarší, bohatá…a NIC…považ… :roll: 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.11.14 21:35
@SIMONA1234 píše:
já se nabízela…postarší, bohatá…a NIC…považ… :roll: 8o :roll:
:jazyk: :jazyk: :jazyk: ty jsi bohatá? :jazyk: :jazyk: a bereš aj baby? :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7346
27.11.14 21:36
@sissi79 píše: :jazyk: :jazyk: :jazyk: ty jsi bohatá? :jazyk: :jazyk: a bereš aj baby? :mrgreen:
:think: Beru… :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.11.14 21:37
@SIMONA1234 píše: :think: Beru… :jazyk:
:jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :oops: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: co podniknem? 8)
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
27.11.14 21:40

@Lodyhaq sorry ale ten styl tvýho psaní z tebe inteligenta neudělá, nikdo ti to tu nežere, zas tak blbý tu nejsme :P :P :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7346
27.11.14 21:42
@sissi79 píše: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :oops: :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: co podniknem? 8)

Najdem si zadaný milence…zblbnem je, opustíme a odjedem do Karibiku…a pak jim pošlem selfíčko :jazyk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.11.14 21:44
@SIMONA1234 píše:
Najdem si zadaný milence…zblbnem je, opustíme a odjedem do Karibiku…a pak jim pošlem selfíčko :jazyk: :srdce:
:dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: za jak dlouho dávaj milenci kreditku i s PINem :think: :think: jestli tak dlouho vydržím být sluníčková :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
7346
27.11.14 21:47
@sissi79 píše: :dance: :dance: :dance: :dance: :mrgreen: za jak dlouho dávaj milenci kreditku i s PINem :think: :think: jestli tak dlouho vydržím být sluníčková :mrgreen: :mrgreen:

No tenhle (zakladatel) se trochu cuká…jinak tak do týdne…to dáš zlatíčko… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.11.14 21:48
@SIMONA1234 píše:
No tenhle (zakladatel) se trochu cuká…jinak tak do týdne…to dáš zlatíčko… :*

pokud se uvidíme jen jednou ta jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
zakladatel je chrt, z toho nic nekápne :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
27.11.14 21:53

Jsem a6 teď si uvědomila že si sedím na zlatým důlu, jdu si pro polštářek 8)

• Citovat
  • Upravit
vykladzkaret
27.11.14 21:56
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.

rekla bych, ze si stale volite stejny typ zen… lehce zadaneho bude chtit jina lehce ci tezce zadana jen na dve veci - sex nebo penize. Pripadne oboji. Co zasivate, zklizite.

Tj. ano - problem je primarne v tom, co doopravdy ve vztahu nabizite a co doopravdy hledate.

• Citovat
  • Upravit
10905
27.11.14 22:10
@sissi79 píše:
@Lodyhaq sorry ale ten styl tvýho psaní z tebe inteligenta neudělá, nikdo ti to tu nežere, zas tak blbý tu nejsme :P :P :mavam: :mavam: :mavam:

Tak když má problém pochopit, že na jeho straně je 100% spokojenost se sexem a na druhé řekněme 80% spokojenost se sexem a zbylých 20 % je potřeba doinvestovat… jako co je na tom složitýho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
27.11.14 22:13
@Knihomyš píše:
Tak když má problém pochopit, že na jeho straně je 100% spokojenost se sexem a na druhé řekněme 80% spokojenost se sexem a zbylých 20 % je potřeba doinvestovat… jako co je na tom složitýho? :think:
že chce výstavní kus a ten něco stojí :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí