Ženy a peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
29.11.14 21:45
@sissi79 píše:
Kdyz on me zadnej nechce 8o :nevim: :mrgreen:

ježiš děvče, tak z nich ty prachy vymlať, chlapy nepotřebujeme, jen ty prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.11.14 21:49
@terinka4444 píše:
ježiš děvče, tak z nich ty prachy vymlať, chlapy nepotřebujeme, jen ty prachy

Jenze jak bit orachatyho :nevim: mu nabancim a pak zjistim ze je svorc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
29.11.14 21:51

Dobře tedy, beru to na sebe, zítra vsadím euromiliony a pak napíšu, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.11.14 21:52
@terinka4444 píše:
Dobře tedy, beru to na sebe, zítra vsadím euromiliony a pak napíšu, jak to dopadlo.

Budem drzet pesti :pankac: :pankac: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
30.11.14 13:26
@Lodyhaq píše:
Dobré ráno všem.
Není-li z mých řádků patrné, tak jen připomínám, že nemám zájem o žádné zlatokopky, těch ostatně ani já nejsem cílový produkt.
Jde mi o čistě dobrovolné přátelství se ženou, která také něco postrádá nebo se jí něčeho nedostává.
Z toho důvodu pramení můj podiv, že se to potom vyvíjí jinak.
Toť celé.A paní s robátkem v zeleném, bych jen jemně vzkázal, že jestli v ní má osoba vzbuzuje soustavný pocit nauzey, což chápu, neb dle zběžného pročítání jiných pater zdejšího diskuzního fóra je to tu přímo přesyceno etalony ctnosti, tak by asi bylo záhodno se mnou nezabývat.
Nevím, možná.

Ty jsi asi nepochopil, že to, co ty jim nabízíš, nemá takovou kvalitu, aby to absolvovaly zadarmo. Za trochu peněz jsou ochotny se tebou zabývat, ačkoliv je to zřejmě nebaví a ani nijak nenaplňuje. To tě nikdy nenapadlo? Kdybys byl krásný, sexuálně zdatný a inteligentní, využily by tvých služeb i zadarmo. Nemáš co moc nabídnout a proto si to musíš zaplatit. Není to nic proti tobě, jen bys měl trochu přemýšlet a nehledat chyby jen u žen. Asi lovíš tam, kde na to nemáš. Jak prosté… Taková, která by to s tebou vydržela déle a zadarmo, tak ta by asi musela být hodně zoufalá. Jen dedukuju z tvých příspěvků. Jak je to doopravdy, víš jen ty sám…

• Citovat
  • Upravit
231
30.11.14 13:32

Kobliho, je to tak, chtel by p#ch od vsech zdarma, tohle skoncilo s hipi a volnou laskou, vubec nechapu, kdo by do toho sel dlouhodobe, jako sport? Konicek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
30.11.14 14:31
@kunča píše:
Kobliho, je to tak, chtel by p#ch od vsech zdarma, tohle skoncilo s hipi a volnou laskou, vubec nechapu, kdo by do toho sel dlouhodobe, jako sport? Konicek?

Souhlasím, také nechápu, která ženská by dlouhodobě trávila tolik času se zadaným, když rozvedených chlapů jsou spousty…Osobně bych se zadaným nešla nikam, abych poslouchala, jak mu přítelkyně či manželka nerozumí a ještě se musela někde skrývat a maskovat, aby nás někdo neviděl, to bych musela být blázen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.11.14 14:43
@333lucie píše:
Souhlasím, také nechápu, která ženská by dlouhodobě trávila tolik času se zadaným, když rozvedených chlapů jsou spousty…Osobně bych se zadaným nešla nikam, abych poslouchala, jak mu přítelkyně či manželka nerozumí a ještě se musela někde skrývat a maskovat, aby nás někdo neviděl, to bych musela být blázen :lol:

Přesně. On si myslí, že jim dělá charitu, že musí být šťastné, že si jich všiml. No, tak to jedině snad úplně zoufalá žena a to ještě jen chvíli. Takových žen moc není.

• Citovat
  • Upravit
195
30.11.14 14:54

@Kobliha51
No a navíc hodně chlapů nad 40 má problémy s erekcí, takže ani důvod kvůli neopakovatelnému sexu nevidím moc reálně…Takže já vlastně pána obdivuju, že vůbec někoho za těchto podmínek sežene…Protože jen trochu pohledná čtyřicítka si velmi lehce, pokud jde jen o sex, na každé seznamce najde třicátníka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
30.11.14 15:04
@333lucie píše:
@Kobliha51
No a navíc hodně chlapů nad 40 má problémy s erekcí, takže ani důvod kvůli neopakovatelnému sexu nevidím moc reálně…Takže já vlastně pána obdivuju, že vůbec někoho za těchto podmínek sežene…Protože jen trochu pohledná čtyřicítka si velmi lehce, pokud jde jen o sex, na každé seznamce najde třicátníka…

Přesně. Ti jsou žhaví na sex bez závazků a spokojenost je na obou stranách.

• Citovat
  • Upravit
26270
30.11.14 15:49

Holky, vy se nějak vyznáte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.11.14 16:12
@Lodyhaq píše:
Dobré ráno všem.
Není-li z mých řádků patrné, tak jen připomínám, že nemám zájem o žádné zlatokopky, těch ostatně ani já nejsem cílový produkt.
Jde mi o čistě dobrovolné přátelství se ženou, která také něco postrádá nebo se jí něčeho nedostává.
Z toho důvodu pramení můj podiv, že se to potom vyvíjí jinak.
Toť celé.A paní s robátkem v zeleném, bych jen jemně vzkázal, že jestli v ní má osoba vzbuzuje soustavný pocit nauzey, což chápu, neb dle zběžného pročítání jiných pater zdejšího diskuzního fóra je to tu přímo přesyceno etalony ctnosti, tak by asi bylo záhodno se mnou nezabývat.
Nevím, možná.

prosím tě kdybys aspon řekl na rovinu, že ti jde o to si bokem zašuškat a nechce se ti platit za profesionálku, tak by to aspoň mělo úroveň ale toto? :roll:.. co jiného bys mohl nabídnout? svůj čas? Omezeně… peníze? nemáš nebo seš lakomej, výlety? a co na to žena že? domácí kutilství? Sotva… Lásku? nesmysl…
Takže jde o ten šuk… no tak to ale bude muset být žena co jí jde o totéž..jen sex..a to bys musel být exkluzívní a echt dobrej v posteli…seš? Asi ne..jinak bys sem nemusel psát ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
2.12.14 15:33

A co by jste po ni nechtel?…me to prijde zcela v poradku. Pravdepodobne na tento druh srandicek nemate a to doslova! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lodyhaq
2.12.14 16:49

.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:26

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
2.12.14 16:56
@Lodyhaq píše:
Tak po čase koukám, kam až se to posunulo.
Podle některých jsem sem přišel machrovat, podle druhých jsem zase sociál.
Ani jedno.
Já jen, že máme hentu emancipaci, a tak bych byl jenom rád, aby končila před branou mojí šrajtofle.
To je celé.
A znovu opakuji, že mi nedělá problém něco ustříknout, ehm.
Ale odmítám platit někomu apanáž.

Jenže bez peněz o tebe žádná nestojí, chápeš? Nemáš co nabídnout a proto chtějí po tobě peníze. Možná tomu říkáš emancipace, já nevím. Ale taková už je doba, že si žena vybere, s kým do té postele půjde. A tebe chtějí jen, když si to zaplatíš. To je ta celá pravda.

A ustříknout si můžeš doma a nebude tě to nic stát. Ty mě fakt bavíš :D :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí