Ženy a peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24487
14.1.15 13:59
@krtek7489 píše: :mrgreen: Milenecký vztah u takových dvou lidí asi bude založený hlavně na sexu. Ale partnerství, manželství je založeno na stejných základech jako u vrstevníků ;) Také bych tomu ještě před pár lety nevěřila. S laxností máš pravdu, doufám, že z toho vyroste a nedochvilná jsem hlavně já :oops: A jednoho takového trenéra, i když ne fotbalu, doma mám a s mým pubertálním synem si rozumí dokonale :mrgreen:

Ja vam jednoznacne fandim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DuckMe
14.1.15 14:07
@pohledzdruhestrany píše:
já nepsal o skvěle vypadajících MILFkách, problém je v tom, že je to sice velmi atraktivní, ale do značné míry raritní úkaz a dovoluji si poznamenat, protože kopu za svůj 40+ mužský gang, že v rozmezí 40-50 v průměrném statisickém vzorku, jsou chlapi s ohledem na věk větší štramáci :mrgreen:

Pravdu mas :think: :potlesk: To mi pripomina jeden vtip  :lol:

Pár chlapů takhle pravidelně chodí každý den do hospody na dvě pivka.
Jednou se jim jeden z nich svěří, že má podezření, že je mu jeho žena nevěrná. Ostatní mu doporučí, ať tedy zítra nejde do hospody, schová se doma a uvidí. On souhlasí, následující den zůstane doma a den poté se opět sejdou u píva.
„Tak co“, ptají se ostatní,„cos zjistil?“
„Hoši, je to tak,“ odpoví smutně dotyčný, „přišel takovej dvoumetrovej pořízek, manželka mu sundala tričko, kdybyste viděli ty bicepsy, tricepsy, ty prsní svaly, ten pekáč buchet místo břicha, ty vypracovaný nohy. Potom sundal on podprsenku mý ženě, prsa jí spadla k pupíku, sundal jí sukni a kalhotky a já uviděl ty dolíčky v kůži na stehnech, tu celulitídu, no a šli na to.“
„No a dál, cos udělal ty“, netrpělivě vyzvídají kamarádi.
„Hoši, co vám budu povídat, já se za ni tak styděl…“

• Citovat
  • Upravit
2655
14.1.15 14:15
@DuckMe píše:
Pravdu mas :think: :potlesk: To mi pripomina jeden vtip :lol:Pár chlapů takhle pravidelně chodí každý den do hospody na dvě pivka.
Jednou se jim jeden z nich svěří, že má podezření, že je mu jeho žena nevěrná. Ostatní mu doporučí, ať tedy zítra nejde do hospody, schová se doma a uvidí. On souhlasí, následující den zůstane doma a den poté se opět sejdou u píva.
„Tak co“, ptají se ostatní,„cos zjistil?“
„Hoši, je to tak,“ odpoví smutně dotyčný, „přišel takovej dvoumetrovej pořízek, manželka mu sundala tričko, kdybyste viděli ty bicepsy, tricepsy, ty prsní svaly, ten pekáč buchet místo břicha, ty vypracovaný nohy. Potom sundal on podprsenku mý ženě, prsa jí spadla k pupíku, sundal jí sukni a kalhotky a já uviděl ty dolíčky v kůži na stehnech, tu celulitídu, no a šli na to.“
„No a dál, cos udělal ty“, netrpělivě vyzvídají kamarádi.
„Hoši, co vám budu povídat, já se za ni tak styděl…“

A nejradši by stál vedle svalovce místo té své ženy, ne? :mrgreen: Mně tenhle vtip vždy navodí úsměv na tváři, protože mi připadá tak trochu homosexuální, jak povídá o tom svalnatém chlapovi a své ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24487
14.1.15 14:36

@DuckMe
Ja te nechapu, ty Stir, sexualni buh. Ty bys mel vsechny zensky tela milovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
14.1.15 15:18
já nepsal o skvěle vypadajících MILFkách, problém je v tom, že je to sice velmi atraktivní, ale do značné míry raritní úkaz a dovoluji si poznamenat, protože kopu za svůj 40+ mužský gang, že v rozmezí 40-50 v průměrném statisickém vzorku, jsou chlapi s ohledem na věk větší štramáci :mrgreen:

tak tak pravdu máš :mrgreen: 8)

• Citovat
  • Upravit
2655
14.1.15 15:19
@Arturie píše:
@DuckMe
Ja te nechapu, ty Stir, sexualni buh. Ty bys mel vsechny zensky tela milovat.

Vy se znáte? Já u těch nováčků nikdy nevím… :nevim: Já ani u těch stálých lidí neznám znamení. :mrgreen: Jsem ráda, když znám aspoň křestní jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
14.1.15 15:21
@semik7 píše:
tak tak pravdu máš :mrgreen: 8)

Jasně, kdyby Ti bylo 25 - a byl bys ten s buchtama na břichu - určitě bys napsal něco jiného. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
14.1.15 15:23
@Arturie píše:
@pohledzdruhestrany kde ses toulal, Pohlede? Jako pohledna 45 plus plus teda musim rict, ze o mladiky kolem 25 neni zatim nouze. Zrovna pred chvili jsem se vracela ze cviceni, do baraku chtel vpustit nejaky mladik, co prijel bavorakem. Na muj dotaz za kym jde, no prece za mamou, vy me nepoznavate? Ty jo, bydlim tady 14 let a ty parchanti rostou a najednou z toho je potencialni sexualni objekt. Takze pokud chlapa jen do postele, tak ano, za me koloucha, ktery je plny testosteronu. Jeste tak resit nejakyho lakomyho tak trochu zadanyho zakladatele, kterymu uz nestoji u baraku ani tramvaj. Ne kazdej vypada ve 42 jako Jarda Jagr, ze jo.

Taky jsem 45 a dost +, ale koloucha bych asi nedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
14.1.15 15:28

Z pohledu meho a zkusenosti cca 3 roky po rozvodu to vidim uplne opacne… nekteri ctyricatnici celkem ok.. jak se to pohybuje uz k tem 50. nemela jsem na zadneho.. stramaka.. stesti.. vetsinou katastrofa vypadajici minimalne na 60.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
14.1.15 15:30
@micha.bello píše:
Jasně, kdyby Ti bylo 25 - a byl bys ten s buchtama na břichu - určitě bys napsal něco jiného. :mrgreen:

ne ne nenapsal, dívám se na to tak že i když ty roky ubíhají tak jsem na tom jako chlap líp 8) :mrgreen: 25 mi sice už není, ale pekáč buchet mít můžu ;) 8)

• Citovat
  • Upravit
108774
14.1.15 15:30
@Arturie píše:
@pohledzdruhestrany
Ja vim, ze jste nektery stramaci. Ted zrovna jsme meli sraz gymplu :mavam: Zachovali. A kdyz je ke vsemu nekdo jeste vtipnej, tak nemusi milence platit zadny velky prachy. Ale to nebyl zakladateluv pripad. Kdovi, kde je ho konec.

nemusi platit vubec zadny prachy natoz velky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2655
14.1.15 15:35
@semik7 píše:
ne ne nenapsal, dívám se na to tak že i když ty roky ubíhají tak jsem na tom jako chlap líp 8) :mrgreen: 25 mi sice už není, ale pekáč buchet mít můžu ;) 8)

Když Ti je partnerka napeče v troubě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
14.1.15 15:36
@krtek7489 píše:
Taky souhlasím, ale nelíbí se mi něco jiného. Rozhodně ne všechny páry, kde ona je 40+ a on mladík jsou milenecké, napadlo tě třeba, že to mohou být partneři, manželé?

Tomu bych neverila… mladsi chlap to nikdy nemysli uplne vazne… nemusi to byt jen na sex, ale budoucnost to zadnou nema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108774
14.1.15 15:41
@micha.bello píše:
Jsem zvědavá, jak budu vnímat mladíky třeba za 10 let. Teď si to nedokážu představit. :lol:

Myslim, ze stejne… je to o jednotlivci..pokud ti pripada divne mit neco s o 20.let mladsim tak se to vekem nezmeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
semik7
14.1.15 15:44
@micha.bello píše:
Když Ti je partnerka napeče v troubě. :mrgreen:

jasný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...