Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ako mozem byt z cistej a nezistnej lasky s niekym, kto lehce podvadza zenu, s ktorou je lehko zadany? Zvlast pokial ja lehce/tezce podvadzam niekoho, s kym som lehce/tezce zadana? Cisty a ciry charakter, na peniaze taky clovek ani nepomysli ![]()
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.
není chyba v tom, že jsou zadané? Nehledají partnera, ale jen zábavu a přilepšení?
@Malaga píše:
A můžu se zeptat, jaké výhody té ženě přináší se s vámi „přátelit“?Opora a společná životní cesta to zřejmě není, tak v čem jste tak dobrý, že by o vás měla stát? Jaké výhody, když pominu ty finanční, jí to přináší?
Nevím, zda-li je úplně dostačující věk 42 a „průměrný“ vzhled…
Reaguji na úvodní příspěvek, jdu si to pomalu dočíst.
Děkuji za odpověď. M.
Naprosto se ztotožňuji s touto otázkou. Velmi by mě zajímala odpověď.
@Venetia píše:
není chyba v tom, že jsou zadané? Nehledají partnera, ale jen zábavu a přilepšení?
no, tak co by taky jiného hledaly u zadaného chlapa, že jo
ale furt lepší zadané hledající zábavu a přilepšení, než nezadaná s tikajícími biologickými hodinami, to by se to přilepšení mohlo protáhnout taky klidně na pětadvacet let ![]()
@sagina píše:
no, tak co by taky jiného hledaly u zadaného chlapa, že joale furt lepší zadané hledající zábavu a přilepšení, než nezadaná s tikajícími biologickými hodinami, to by se to přilepšení mohlo protáhnout taky klidně na pětadvacet let
no to je pravda
asi nejvetsi postrach vsech chlapu.. zadanych i nezadanych
@sissi79 píše:toz nic nebude?
![]()
![]()
jak - nebude? já pochopila, že bude anál ![]()
@sissi79 píše:toz nic nebude?
![]()
![]()
jestli je to na mně, můžeme tak leda na výlet někam do lesa
@sagina píše:
jak - nebude? já pochopila, že bude anál
prd anál, Sissi měla zařídit vánoce v karibiku, ale nějak se z toho snaží vykroutit
@terinka4444 píše:
prd anál, Sissi měla zařídit vánoce v karibiku, ale nějak se z toho snaží vykroutit
Ja k tomu prisla jak slepej k houslim
![]()
@terinka4444 píše:
jestli je to na mně, můžeme tak leda na výlet někam do lesa
Toz aj les se da
![]()
@terinka4444 píše:
jáj? a že bych se přidala? mně ta zima už leze na nervy… a to ještě ani nezačala ![]()
@sagina píše:
jáj? a že bych se přidala? mně ta zima už leze na nervy… a to ještě ani nezačala
jo, jenže Sissina se vykrucuje a nechce to zařídit, já už zajistila hlídání pro děti, zabalila, čekám na pokyny k odletu a najednou samá výmluva a nic
![]()
@terinka4444 píše:
jo, jenže Sissina se vykrucuje a nechce to zařídit, já už zajistila hlídání pro děti, zabalila, čekám na pokyny k odletu a najednou samá výmluva a nic![]()
Kdyz on me zadnej nechce
![]()