Ženy a peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.11.14 10:04

Ako mozem byt z cistej a nezistnej lasky s niekym, kto lehce podvadza zenu, s ktorou je lehko zadany? Zvlast pokial ja lehce/tezce podvadzam niekoho, s kym som lehce/tezce zadana? Cisty a ciry charakter, na peniaze taky clovek ani nepomysli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109268
29.11.14 15:14
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.

není chyba v tom, že jsou zadané? Nehledají partnera, ale jen zábavu a přilepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
29.11.14 15:25
@Malaga píše:
A můžu se zeptat, jaké výhody té ženě přináší se s vámi „přátelit“?Opora a společná životní cesta to zřejmě není, tak v čem jste tak dobrý, že by o vás měla stát? Jaké výhody, když pominu ty finanční, jí to přináší?
Nevím, zda-li je úplně dostačující věk 42 a „průměrný“ vzhled…
Reaguji na úvodní příspěvek, jdu si to pomalu dočíst.
Děkuji za odpověď. M. ;)

Naprosto se ztotožňuji s touto otázkou. Velmi by mě zajímala odpověď.

• Citovat
  • Upravit
15814
29.11.14 15:39
@Venetia píše:
není chyba v tom, že jsou zadané? Nehledají partnera, ale jen zábavu a přilepšení?

no, tak co by taky jiného hledaly u zadaného chlapa, že jo :nevim: ale furt lepší zadané hledající zábavu a přilepšení, než nezadaná s tikajícími biologickými hodinami, to by se to přilepšení mohlo protáhnout taky klidně na pětadvacet let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109268
29.11.14 21:21
@sagina píše:
no, tak co by taky jiného hledaly u zadaného chlapa, že jo :nevim: ale furt lepší zadané hledající zábavu a přilepšení, než nezadaná s tikajícími biologickými hodinami, to by se to přilepšení mohlo protáhnout taky klidně na pětadvacet let :think:

no to je pravda :lol: asi nejvetsi postrach vsech chlapu.. zadanych i nezadanych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.11.14 21:23
@sissi79 píše:
Je to na vas baby :mrgreen: :oops:

takže do řiti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.11.14 21:26
@terinka4444 píše:
takže do řiti
:mrgreen: toz nic nebude? 8o 8o :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
15814
29.11.14 21:29
@sissi79 píše: :mrgreen: toz nic nebude? 8o 8o :mrgreen:

jak - nebude? já pochopila, že bude anál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.11.14 21:30
@sissi79 píše: :mrgreen: toz nic nebude? 8o 8o :mrgreen:

jestli je to na mně, můžeme tak leda na výlet někam do lesa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.11.14 21:31
@sagina píše:
jak - nebude? já pochopila, že bude anál :think:

prd anál, Sissi měla zařídit vánoce v karibiku, ale nějak se z toho snaží vykroutit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.11.14 21:35
@terinka4444 píše:
prd anál, Sissi měla zařídit vánoce v karibiku, ale nějak se z toho snaží vykroutit

Ja k tomu prisla jak slepej k houslim 8o :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
29.11.14 21:35
@terinka4444 píše:
jestli je to na mně, můžeme tak leda na výlet někam do lesa

Toz aj les se da :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15814
29.11.14 21:36
@terinka4444 píše:

jáj? a že bych se přidala? mně ta zima už leze na nervy… a to ještě ani nezačala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.11.14 21:40
@sagina píše:
jáj? a že bych se přidala? mně ta zima už leze na nervy… a to ještě ani nezačala :think:

jo, jenže Sissina se vykrucuje a nechce to zařídit, já už zajistila hlídání pro děti, zabalila, čekám na pokyny k odletu a najednou samá výmluva a nic :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
29.11.14 21:43
@terinka4444 píše:
jo, jenže Sissina se vykrucuje a nechce to zařídit, já už zajistila hlídání pro děti, zabalila, čekám na pokyny k odletu a najednou samá výmluva a nic :cert: :cert:

Kdyz on me zadnej nechce 8o :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí