Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lodyhaq píše:
Ale néé, jak se ptala dáma někde výše, jako kde bydlím a kolik mám na účtě, tak muším s prominutím opáčit, že jsem vedenej na Městském úřadě plus můj účet třímá ve svých oprstýnkovaných rukou mazlíček nejsvětější Judr. Vrána
Tak vránu sestřel a hledej vhodný hnízdo ![]()
no já už z tebe mám dost ty šviháku lázeňský
sice píšeš, že jsi průměrný píč…ale spíš jsi nadprůměrný p**us
![]()
@Anonymní píše:.![]()
![]()
![]()
![]()
no já už z tebe mám dost ty šviháku lázeňský
sice píšeš, že jsi průměrný píč…ale spíš jsi nadprůměrný p**us
![]()
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:25
@dada453 píše:.
Snad alespoň používáš gumičky.![]()
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:28
@Lodyhaq píše:
Zdravím na Slovensko.
Když seznámení a následné přátelství probíhá v souznění, tedy když i ona dotyčná ve svém stávajícím vztahu něco postrádá, tak jsem předpokládal, že se jedná o obapolnou spokojenost.
A spokojenost bude ještě větší, když zakoupíš nějaký ten obolus
To jsou prostě ženský, no… Respektive nejsou všechny ženský takový, ale valná část žen, které si hledají bokovky, jsou takový. Jiná velice velká část žen je prostě se svým partnerem spokojená, spí jenom s ním a koupit chce něco taky jenom od něj v rámci společných peněz…
Příspěvek upraven 27.11.14 v 19:39
Když to chceš zadara, musíš přejít na ženy ošklivé a předstírat nehynoucí lásku.
@Slečna Ferka píše:
@Lodyhaq Vůbec nechápu, na co se ptáš. Jako že se divíš, že - byť jsi udržovanej, přesto vočuchanej „intelektuál“ - milenky očekávají za svoji přítulnost nějakej revanš? Myslím, že večeře a sex by mohly stačit v případě, že bys byl Ivan Laušman (ano, přihodilo se mi, že sleduju Neviditelné); to ale zjevně nejsi. Papírový předpoklady nic moc a vzhledem k tomu, že jak píšeš, chce ten obolus po Tobě KAŽDÁ, tak to s Tebou zjevně berou jako aktivitu, za kterou je třeba je „odškodnit“.
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.
lovíš ve špatných vodách.. normální to není. ![]()
@Lodyhaq píše:
Asi je to tím, že jsem starej.
Nicméně se musím pousmát názoru, že si průměrná ženská najde chlapíka s pekáčem buchet…
Jistě, všude jich jsou stovky a jen čekají na průměrnou ženskou, jak píšeš.
Možná by jsi se divila, ale pravidelně cvičím, jsem průměrný píč a nekuřák.
A co se týče té vůně-námatkou Ralph L.-Polo blue, Burberry-For Men, La Martina-Cuero, toť mé aktuální.