Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lodyhaq Tvoji morálku a citové založení já osobně nijak nehodnotím.
Vzhledem k tomu, na co ses ptal, bych si myslela, že Tvůj hlavní problém je, že se považuješ za lepšího (především v horizontálních disciplínách, abych tak řekla), než jsi.
@Lodyhaq chudak zena, ktera se s tebou potka…nedejboze si neco zacne, leda ze si hledaš sobe rovne, pak to muze fungovat---přišel jsi si sem jen zamachrovat…ale me je z tebe ciste jen zle.
@Bábi Zlopočasná píše:
@Lodyhaq s Tebou vazne niektora spi dobrovolne?
nespí, chtěj za to prachy ![]()
@SIMONA1234 píše:
No zátím jen Já a Sissi…ale ještě musíme uhnat nějakýho bohatýho chlapa…Sisska ho obloudí a vytáhne z něj kreditku…(v tu chvíli budu neskutečně bohatá
)a pak letíme do Karibiku…
plavky, brýle a žabky…víc nepotřebuješ…
Tak @sissi79 šup, šup…doufám, že už na tom makáš???![]()
![]()
![]()
Jooo pocky… toz ja myslela ze oblbujes ty a ja se jen tlemim a delam krovi ![]()
me nikdo nesveri kreditku, max aby se me zbavil
![]()
@sissi79 píše:
Jooo pocky… toz ja myslela ze oblbujes ty a ja se jen tlemim a delam krovi
me nikdo nesveri kreditku, max aby se me zbavil![]()
takže zase letíme tak leda do řiti?
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.
@terinka4444 píše:
takže zase letíme tak leda do řiti?
Je to na vas baby
![]()
@Lodyhaq píše:
Díky za tak rychlé reakce.
Jak jsem již předeslal, tak je to lehce kontroverzní téma, z čehož vyplývá, že jsem zadaný a zadaná žena je tudíž pro mě přijatelnější.
Nota bene oba vždy víme, co od toho vztahu očekávat a jaké jsou mantinely.
Njn ![]()
Původně jsem ti chtěla napsat, že lovíš ve špatném revíru, že žádné ženské, které by viděly v chlapovi hlavně sponzora, neznám a že třeba já ve vztahu uznávám především soběstačnost a finanční nezávislost obou partnerů a tohle, co píšeš, neznám.
Když ale zadaný loví zadané, to je jiná
Milenku by měl mít jen ten, kdo na ní má. Vdaná ženská má většinou milence, se kterým si chce celkově užívat, tj. sex, restaurace, hotýlky, dárečky… Mám vdanou známou, která je jinak fajn, ale má vždy jesnou za čas nějakého milence a od těch prostě očekává, že si jí budou hýčkat.
To nemůžeš přirovnávat k normálnímu nezištnému vztahu dvou lidí, kteří jsou spolu z lásky.
@open mind píše:
Pokud to chapu spravne, on svou stalou partnerku ma - ty co zadaji financni pripevky jsou tedy jen milenky. A tak z toho, ze z nej zadna budoucnost nekouka chteji vyrazit alespon nejakou tu kacku, kdezto on by to chtel zadarmo, pac neni nestvura prece
jj, ryzi charakter
.
Jinak tem zadanym milenkam doporucuju spojit se s trochu zadanou partnerkou a stahnout vo poradny prachy
@Lodyhaq No, a je nějak nepochopitelné, že té přátelící se ženě se něco nedostává i ve vztahu s tebou (buď ty prachy rovnou, nebo něco jiného, co chce penězi kompenzovat)? K morální a citové okoralosti diagnostikuji i určitou intelektuální plachost.
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.
A můžu se zeptat, jaké výhody té ženě přináší se s vámi „přátelit“?Opora a společná životní cesta to zřejmě není, tak v čem jste tak dobrý, že by o vás měla stát? Jaké výhody, když pominu ty finanční, jí to přináší?
Nevím, zda-li je úplně dostačující věk 42 a „průměrný“ vzhled…
Reaguji na úvodní příspěvek, jdu si to pomalu dočíst.
Děkuji za odpověď. M. ![]()
@Lodyhaq /,ty jsi sexualni samaritan a ony te vubec nechapou…