Ženy a peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
3.12.14 10:24

@Lodyhaq :roll: Bože, tak jsem to dočetla.

Stojíš v posteli za prd. Tak chudák baba musí chtít alespoň nějaké bolestné, ne?! :roll:
Hochu s tebou se potkat, tak zaplatím já tobě, jen aby jsi zmizel. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
3.12.14 11:11
@Lodyhaq píše:
Tak po čase koukám, kam až se to posunulo.
Podle některých jsem sem přišel machrovat, podle druhých jsem zase sociál.
Ani jedno.
Já jen, že máme hentu emancipaci, a tak bych byl jenom rád, aby končila před branou mojí šrajtofle.
To je celé.
A znovu opakuji, že mi nedělá problém něco ustříknout, ehm.
Ale odmítám platit někomu apanáž.

A mohl bys mi odpovědět na otázku, proč by ta baba s tebou měla chtít vztah, ze kterého jí nekouká žádná finanční výhoda??? V čem tkví přednosti mileneckého vztahu s tebou???

Oporu v životě, kvalitního upřímného partnera, společnou budoucnost atd. vylučuje to, že jsi „trochu zadaný“ a pokud po tobě nedychtí ženský sexuálně i bez požadavků na finanční štědrost (což vylučuje i to, že bys byl v posteli kdovíjakej dobrej bejk), tak proč by jinak s tebou ženská ten vztah rozvíjela???

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
3.12.14 11:49

@káťa

Podle některých jsem sem přišel machrovat, podle druhých jsem zase sociál.

Se mi líbí, že to nejdůležitější při svém posuzování vynechal. Ono i to machrování pro něj vypadá jako plus. Že je sociál - to by měl upřesnit. Hlavně vynechal, že bez jeho peněz s ním žádná sexovat jen tak nebude. Možná jen jednou. Hlavně zdůrazňuje, že je schopen ustříknout. Zase alespoň trochu vytahování, protože to umí snad proboha každej chlap. A to i mimovolně.

• Citovat
  • Upravit
Lodyhaq
3.12.14 23:29
@káťa píše:
A mohl bys mi odpovědět na otázku, proč by ta baba s tebou měla chtít vztah, ze kterého jí nekouká žádná finanční výhoda??? V čem tkví přednosti mileneckého vztahu s tebou???Oporu v životě, kvalitního upřímného partnera, společnou budoucnost atd. vylučuje to, že jsi „trochu zadaný“ a pokud po tobě nedychtí ženský sexuálně i bez požadavků na finanční štědrost (což vylučuje i to, že bys byl v posteli kdovíjakej dobrej bejk), tak proč by jinak s tebou ženská ten vztah rozvíjela???
.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:26

• Citovat
  • Upravit
10905
4.12.14 00:52

@Lodyhaq pleju len :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.12.14 01:23

@Lodyhaq

Já teda nevím, ale já bych se s nějakým zadaným chlapem nezahazovala, pokud jsem zadaná. Vlastně ani se svobodným, riskovala bych rozpad mého vztahu, navíc mě vidina sexu s někým neznámým (kdoví kolik jich měl, ještě něco chytnu) absoltuně nevzrušuje - právě naopak :poblion:

Když už takovéto riziko, tak nech z toho něco kápne…my ženy nejsme naladěny jak vy muži, že potřebujete pořád někam zasunovat. My, když už máme milence, tak z toho taky chceme něco mít, než jen - pro vás - na světě nejdůležitější sex.
A aby s tebou sexovala jen tak, na základě vzájemných sympatií, bys musel mít asi opravdu vizáž a charisma playboye a ženu potěšit i něčím jiným, než jen sexem. Třeba dárky atd a to jsme zase zpět u toho tvého problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
4.12.14 01:27

@Lodyhaq
Možná malé doporučení…
Věnuj se své partnerce a hýčkej si ji, protože si to minimálně zaslouží od takového parchanta, jako jsi ty.
Přestan hledat zadané ženy na sex a máš po problému. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
4.12.14 01:34
@Lodyhaq píše:
To šílený nedorozumění. které se jak ta červená nitka vine kolem je, že sakra já si nevybírám žádné typy, které chtějí a priori nějaké živitele!
Ale ženy, které se tváří, že jsme naleděni na stejnou vlnu.

tak potom to bude tak, jak už tu bylo napsáno - pokud jste zpočátku naladěni na stejnou vlnu, nicméně později se vše začne vyvíjet trochu jinak, tak asi od vás ty ženy nedostávají to, co od sexu s vámi očekávaly, nicméně jsou ochotné v sexuálním vztahu s vámi pokračovat za úplatu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
4.12.14 04:46
@Lodyhaq píše:
Ale Katy, tak to přeci není.
V prvé řadě žádnou babu nehledám a ty finanční výhody jsou to meritum věci.
To šílený nedorozumění. které se jak ta červená nitka vine kolem je, že sakra já si nevybírám žádné typy, které chtějí a priori nějaké živitele!
To je celé.
Nechápu, co se zde řeší za hlouposti, když čistě exaktně je snad od začátku jasné, jak se věci mají.
Společnou budoucnost si budeme malovat spíše
každý někde jinde a kdovíjak dobrej bejk také určitě nebudu.
Nota bene, že přeci jen doufám, že ona některá se se mnou baví čistě a výlučně na základě jakých si takých sympatií.

Ano, ale o tom to je. Mezi dvěma zadanými lidmi jde, jak píšeš, čistě exaktně o sexuální milenecký vztah.
Ale pokud tu milenku neohromíš a neokouzlíš co se týče sexu, tak jaký by měla jiný důvod v tom mileneckém vztahu pokračovat, když by jí z toho nekápnul alespoň nějaký ten finanšní profit??? Pokud by jím doma chyběl dobrý sex a tys byl fakt dobrej v posteli, pak věřím, že by s tebou rády byly jen kvůli té posteli, což ale evidentně není tvůj případ a tak, pokud chceš mít milenku, musíš přitlačit jinde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
semik7
13.1.15 16:07
@káťa píše:
Ano, ale o tom to je. Mezi dvěma zadanými lidmi jde, jak píšeš, čistě exaktně o sexuální milenecký vztah.
Ale pokud tu milenku neohromíš a neokouzlíš co se týče sexu, tak jaký by měla jiný důvod v tom mileneckém vztahu pokračovat, když by jí z toho nekápnul alespoň nějaký ten finanšní profit??? Pokud by jím doma chyběl dobrý sex a tys byl fakt dobrej v posteli, pak věřím, že by s tebou rády byly jen kvůli té posteli, což ale evidentně není tvůj případ a tak, pokud chceš mít milenku, musíš přitlačit jinde :nevim:

přesně tak milenka si chce užít kvalitní sex 8) druhá varianta je že pán nestojí v posteli za nic a milenky mu prostě podrží a čekají finance 8)

jinak sem se fakt pobavil „pán“ je fakt neskutečnej kousek :mrgreen: :mrgreen:
se stydím že sem chlap :?

• Citovat
  • Upravit
6879
13.1.15 16:52

Necetla jsem celou diskusi, jen do strany 8 a jeste velmi rychle, ale z prispevku zakladatele je jasny, ze je to skot jak lampa. Sebestredny, hrajici si na intelektuala, s urputnou snahou byt radoby vtipny a inteligentni. V kostce shrnuto, uplne nepouzitelny mimon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
14.1.15 10:05
@Jogrr píše:
Necetla jsem celou diskusi, jen do strany 8 a jeste velmi rychle, ale z prispevku zakladatele je jasny, ze je to skot jak lampa. Sebestredny, hrajici si na intelektuala, s urputnou snahou byt radoby vtipny a inteligentni. V kostce shrnuto, uplne nepouzitelny mimon.
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
14.1.15 11:22
@Lodyhaq píše:
Ale Katy, tak to přeci není.
V prvé řadě žádnou babu nehledám a ty finanční výhody jsou to meritum věci.
To je celé.
Nechápu, co se zde řeší za hlouposti, když čistě exaktně je snad od začátku jasné, jak se věci mají.
Společnou budoucnost si budeme malovat spíše
každý někde jinde a kdovíjak dobrej bejk také určitě nebudu.
Nota bene, že přeci jen doufám, že ona některá se se mnou baví čistě a výlučně na základě jakých si takých sympatií.

A tím se obloukem vracíme k mojí původní úvaze - na milenecký vztah bez finančních benefitů jsi prostě starej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
14.1.15 11:29
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.

tak snad už jsi pochopil, že jsi bez prachů milenecky odepsanej, dvacetiletý svalnatý voňaváci pořádaj hony na 40+, takže co by se tahle věková kategorie zahazovala s tebou, prostě takhle vejdeš večer do baru nebo jdeš noční Prahou a je to jeden párek za druhym - svalnatej mladíček a čtyřicítka :mrgreen: :mrgreen:

je krásný snít některý sny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
14.1.15 11:30
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.

tak snad už jsi pochopil, že jsi bez prachů milenecky odepsanej, dvacetiletý svalnatý voňaváci pořádaj hony na 40+, takže co by se tahle věková kategorie žen zahazovala s tebou, prostě takhle vejdeš večer do baru nebo jdeš noční Prahou a je to jeden párek za druhym – svalnatej mladíček a čtyřicítka je krásný snít některý sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí