Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když jsem zahlédla téma, domnívala jsem se, že tu budeme řešit platovou diskriminaci či snad schopnost žen udržet peníze a on tu pán řeší sexuální služby zadara
Jsem se dlouho takhle nepobavila ![]()
@Venetia píše:
Tomu bych neverila… mladsi chlap to nikdy nemysli uplne vazne… nemusi to byt jen na sex, ale budoucnost to zadnou nema
Tak jsme s mužem asi vyjímka potvrzující pravidlo. A moje kolegyně v práci také ![]()
@krtek7489 píše:
Tak jsme s mužem asi vyjímka potvrzující pravidlo. A moje kolegyně v práci také
vyjimka potvrzuje pravidlo ![]()
@Venetia píše:
Myslim, ze stejne… je to o jednotlivci..pokud ti pripada divne mit neco s o 20.let mladsim tak se to vekem nezmeni
nesouhlasím
i když 20 je fakt hodně… ještě tak těch 12-15…
@Tandaradei píše:
nesouhlasími když 20 je fakt hodně… ještě tak těch 12-15…
Já skončila na max.10.. a to jen z důvodu, že to jinak nejde… osobně bych preferovala vrstevníka, ale to se nějak nedaří
@Lodyhaq píše:
Zdravím místní dámy zde na diskuzi.
Jsem tady s příspěvkem poprvé a hned s takovým poměrně kontroverzním tématem.
Jsem lehce zadaný, ne však ženatý.
Kdykoliv si najdu přítelkyni, která je většinou také zadaná, tak po nějakém čase (někdy velmi brzy), se s železnou pravidelností opakuje situace, že dotyčná dáma, žena nebo paní mi dá na srozuměnou, že by bylo záhodno ji podpořit.
Myšleno finančně podpořit.
Aby nedošlo k omylu-nejsem žádný lakomec, posezení a podobně je samozřejmě v mé režii.
Nicméně placení různých obolusů v tisícových částkách mi již samozřejmé nepřipadá.
V souvislosti s tímto, bych se rád otázal, zda to je dnes běžný uzus, či snad se potuluji ve špatném revíru?P. S. jen pro dokreslení-nejsem myslím žádný kmet (42.) a též snad nevyhlížím jako nestvůra.
Špatný revír, nebo míříš moc vysoko.
Sice to zní blbě…
Co žena, to jiná cenová třída.
Tesi me, ze mas na me kladne vzpominky