Ženy a peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.11.14 18:31
@Lodyhaq píše:
Nestrašte mě prosím!!!
Takovýhle hrůzy…

Promiň, ale ty jsi opravdu kolosální trotl… :roll: :roll: píšeš, jako ne čtyřicátník, ale děda nad hrobem a trošku to vypadá, že si tu honíš ego, jelikož žádné nemáš a nebo si z nás už fakt děláš srandu..no v obouch případech, je mi tě opravdu líto… :roll:

• Citovat
  • Upravit
864
27.11.14 18:31
@Lodyhaq píše:
Heuréka, pláče!!!
Konečně něco k věci.
To jsem chtěl slyšet respektive číst.
Asi lovím ve špatným revíru.

A v jakým jsi dosud lovil revíru? Změníš cílovku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 18:32
@belik píše:
@Lodyhaq Jestli mluvíš jak píšeš, tak bych po tobě chtěla prachy už jen kvůli tomu :mrgreen:
:lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Lodyhaq
@Bábrdl píše:
No, jestli to chceš zadara, hlavně změň strategii. Musíš předstírat, že nabízíš tu budoucnost :lol: (pak začnou platit body a) nebo b)) Pokud na to teda máš žaludek.
.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:21

• Citovat
  • Upravit
864
@Lodyhaq píše:
Nestrašte mě prosím!!!
Takovýhle hrůzy…

najdi si štramandu po přechodu, to je jediná bezpečná milenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lodyhaq
27.11.14 18:33
@Lasička13 píše:
@Lodyhaq určitě jsi neměl štěstí na tu správnou ženskou ještě a pohybuješ se ve špatném revíru i když dneska bych řekla, že e očekává, že vše bude platit a bude i tímpádem v režii chlapa což je docela smutný ale je to tak :nevim:
.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:21

• Citovat
  • Upravit
785
27.11.14 18:36

Chyba je na tvé straně-špatná volba žen. Tvým úlovkem jsou ženy s vcelku jasnou filozofií-primární je pro ně materiální zisk. Dokud se jim vztah rentuje-dotud v něm setrvám. Když je žena srovnaná sama se sebou, úspěšná v profesi.Je v ní trpělivost, velkorysost a tolerance-jedná se o optimální kombinaci. Jenom nevím, jestli by chtěla lehce zadaného muže. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lodyhaq
27.11.14 18:37
@Anonymní píše:
Promiň, ale ty jsi opravdu kolosální trotl… :roll: :roll: píšeš, jako ne čtyřicátník, ale děda nad hrobem a trošku to vypadá, že si tu honíš ego, jelikož žádné nemáš a nebo si z nás už fakt děláš srandu..no v obouch případech, je mi tě opravdu líto… :roll:
.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:22

• Citovat
  • Upravit
27.11.14 18:38

Zajimavy, me jde jen o sex, tak nevim. A proc zahybas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56647
27.11.14 18:40
@Lodyhaq píše:
Asi je to tím, že jsem starej.
Nicméně se musím pousmát názoru, že si průměrná ženská najde chlapíka s pekáčem buchet…
Jistě, všude jich jsou stovky a jen čekají na průměrnou ženskou, jak píšeš.
Možná by jsi se divila, ale pravidelně cvičím, jsem průměrný píč a nekuřák.
A co se týče té vůně-námatkou Ralph L.-Polo blue, Burberry-For Men, La Martina-Cuero, toť mé aktuální.

Sim Te. Ralph L. Kupuju svymu 12letymu synovi:) a k tematu.co jinyho s Tebou, lehce zadanym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lodyhaq
27.11.14 18:40
@MilijonDolarBejby píše:
Zajimavy, me jde jen o sex, tak nevim. A proc zahybas?
.

Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:22

• Citovat
  • Upravit
36556
27.11.14 18:42
@Lodyhaq píše:
Všechno špatně.
Nejsem žádný lhář a tak samozřejmě toto nebudu nikomu nalhávat.
Nota bena jak jsem již výše psal-jde o dohodu obou zúčastněných a předpokládám marginální intelekt u oné.

Já tě chápu. Ale říkám ti, že podle mě, ženská, která jde do nezávazného vztahu s „fotříkem“, od toho mimo jiné očekává tak nějak automaticky i materiální požitky. jinak by lovila nějaké mladé hřebečky.

A nebo se zamiluje, ale to moc neřeší, protože sice nechce peníze, ale zase začne tlačit na rozvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.14 18:42
@jkra píše:
Sim Te. Ralph L. Kupuju svymu 12letymu synovi:) a k tematu.co jinyho s Tebou, lehce zadanym.
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 18:44

Jina anonymni ;)

@Lodyhaq nezlob se, ale podle me ty zensky s tebou spi, protoze citi, ze jsi zajistenej a tim padem z toho neco kapne… proste pro prachy, sarmem to asi nebude…znam takovych zenskych mraky… uz podle toho jakym stylem pises :zed:…ale tak treba to nekoho rajcuje no, nevim :lol:…a btw. nemyslela Babrdl tim „vonavym“ 25ti letym chlapikem spis to, ze voni prave tim mladim??;)…na parfemu asi moc nesejde :))

Anonymni proto, ze to muj nick nebo profil stejne nic nerekne :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.14 18:44
@Lodyhaq píše:
Odhalila jsi mě.
Upřímně se stydím.
A propos diskuze s člověkem, který se ani nedokáže odtajnit není to pravé ořechové.

Asi ti uniklo, že já s tebou nediskutuji.. ;) ale pouze uvádím fakta…a ty jsou v tvém případě přinejmenším směšné… :lol: :mrgreen: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky