Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lodyhaq píše:
Heuréka, pláče!!!
Konečně něco k věci.
To jsem chtěl slyšet respektive číst.
Asi lovím ve špatným revíru.
A v jakým jsi dosud lovil revíru? Změníš cílovku?
@Bábrdl píše:.
No, jestli to chceš zadara, hlavně změň strategii. Musíš předstírat, že nabízíš tu budoucnost(pak začnou platit body a) nebo b)) Pokud na to teda máš žaludek.
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:21
@Lodyhaq píše:
Nestrašte mě prosím!!!
Takovýhle hrůzy…
najdi si štramandu po přechodu, to je jediná bezpečná milenka
@Lasička13 píše:.
@Lodyhaq určitě jsi neměl štěstí na tu správnou ženskou ještě a pohybuješ se ve špatném revíru i když dneska bych řekla, že e očekává, že vše bude platit a bude i tímpádem v režii chlapa což je docela smutný ale je to tak
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:21
Chyba je na tvé straně-špatná volba žen. Tvým úlovkem jsou ženy s vcelku jasnou filozofií-primární je pro ně materiální zisk. Dokud se jim vztah rentuje-dotud v něm setrvám. Když je žena srovnaná sama se sebou, úspěšná v profesi.Je v ní trpělivost, velkorysost a tolerance-jedná se o optimální kombinaci. Jenom nevím, jestli by chtěla lehce zadaného muže. ![]()
@Anonymní píše:.
Promiň, ale ty jsi opravdu kolosální trotl…![]()
píšeš, jako ne čtyřicátník, ale děda nad hrobem a trošku to vypadá, že si tu honíš ego, jelikož žádné nemáš a nebo si z nás už fakt děláš srandu..no v obouch případech, je mi tě opravdu líto…
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:22
@Lodyhaq píše:
Asi je to tím, že jsem starej.
Nicméně se musím pousmát názoru, že si průměrná ženská najde chlapíka s pekáčem buchet…
Jistě, všude jich jsou stovky a jen čekají na průměrnou ženskou, jak píšeš.
Možná by jsi se divila, ale pravidelně cvičím, jsem průměrný píč a nekuřák.
A co se týče té vůně-námatkou Ralph L.-Polo blue, Burberry-For Men, La Martina-Cuero, toť mé aktuální.
Sim Te. Ralph L. Kupuju svymu 12letymu synovi:) a k tematu.co jinyho s Tebou, lehce zadanym.
@MilijonDolarBejby píše:.
Zajimavy, me jde jen o sex, tak nevim. A proc zahybas?
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:22
@Lodyhaq píše:
Všechno špatně.
Nejsem žádný lhář a tak samozřejmě toto nebudu nikomu nalhávat.
Nota bena jak jsem již výše psal-jde o dohodu obou zúčastněných a předpokládám marginální intelekt u oné.
Já tě chápu. Ale říkám ti, že podle mě, ženská, která jde do nezávazného vztahu s „fotříkem“, od toho mimo jiné očekává tak nějak automaticky i materiální požitky. jinak by lovila nějaké mladé hřebečky.
A nebo se zamiluje, ale to moc neřeší, protože sice nechce peníze, ale zase začne tlačit na rozvod.
@jkra píše:
Sim Te. Ralph L. Kupuju svymu 12letymu synovi:) a k tematu.co jinyho s Tebou, lehce zadanym.
@Lodyhaq nezlob se, ale podle me ty zensky s tebou spi, protoze citi, ze jsi zajistenej a tim padem z toho neco kapne… proste pro prachy, sarmem to asi nebude…znam takovych zenskych mraky… uz podle toho jakym stylem pises
…ale tak treba to nekoho rajcuje no, nevim
…a btw. nemyslela Babrdl tim „vonavym“ 25ti letym chlapikem spis to, ze voni prave tim mladim??;)…na parfemu asi moc nesejde ![]()
Anonymni proto, ze to muj nick nebo profil stejne nic nerekne ![]()
@Lodyhaq píše:
Odhalila jsi mě.
Upřímně se stydím.
A propos diskuze s člověkem, který se ani nedokáže odtajnit není to pravé ořechové.
Asi ti uniklo, že já s tebou nediskutuji..
ale pouze uvádím fakta…a ty jsou v tvém případě přinejmenším směšné…
![]()
Promiň, ale ty jsi opravdu kolosální trotl…
píšeš, jako ne čtyřicátník, ale děda nad hrobem a trošku to vypadá, že si tu honíš ego, jelikož žádné nemáš a nebo si z nás už fakt děláš srandu..no v obouch případech, je mi tě opravdu líto…