Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lodyhaq píše:
Asi je to tím, že jsem starej.
Nicméně se musím pousmát názoru, že si průměrná ženská najde chlapíka s pekáčem buchet…
Jistě, všude jich jsou stovky a jen čekají na průměrnou ženskou, jak píšeš.
Možná by jsi se divila, ale pravidelně cvičím, jsem průměrný píč a nekuřák.
A co se týče té vůně-námatkou Ralph L.-Polo blue, Burberry-For Men, La Martina-Cuero, toť mé aktuální.
Tak pokud to nevidíš vzhledem ke stáří, staráš se o sebe aj. tak prostě asi hledáš na blbým místě… jsou ženský a ženský. ![]()
@Lodyhaq píše:
Asi je to tím, že jsem starej.
Nicméně se musím pousmát názoru, že si průměrná ženská najde chlapíka s pekáčem buchet…
Jistě, všude jich jsou stovky a jen čekají na průměrnou ženskou, jak píšeš.
Možná by jsi se divila, ale pravidelně cvičím, jsem průměrný píč a nekuřák.
A co se týče té vůně-námatkou Ralph L.-Polo blue, Burberry-For Men, La Martina-Cuero, toť mé aktuální.
No, na nezávazný sex je výběr mužů v podstatě neomezený
I čtyřicítka snadno sbalí dvacetiletého sportovce, když bude dotyčný vědět, že jí jde jen o schůzku a sex. Pochopitelně ne na vztah, to jsem tím nemyslela.
To, že o sebe pečujete, je jistě chválihodné, ale dvacet let vám to neubere
Poradila bych vám zkusit o něco starší dámy, než jste sám. Ale a) to asi nebudete chtít, b) ani tam není jistota, že to klapne.
@Lodyhaq píše:
Díky za tak rychlé reakce.
Jak jsem již předeslal, tak je to lehce kontroverzní téma, z čehož vyplývá, že jsem zadaný a zadaná žena je tudíž pro mě přijatelnější.
Nota bene oba vždy víme, co od toho vztahu očekávat a jaké jsou mantinely.
Tak ony v to jasno maj… jen mě překvapuje, že tě to převapuje… ![]()
No mi přijde, že nevidíš svoji nabídku moc realisticky v oblasti nezávaznýho sexu. Milenka vyjde vždycky draho. Základní pravidlo.
Ja bych nerekla, ze hleda na blbem miste, ze narazi na drze milenky. Proste a jednoduse to chytre holky na pána zkusi jestli z nej neco nekápne, protoze vztah z toho nebude, prvotni okouzleni a pocatecni soulad za chvilku omrzi…a muze vonet cim chce, ale kdyz bude smrdet korunou neni s nim zadny potencial…
A jakou profesi měly ty zadané paní? Asi si nevybíráš průměrné ženy, ale udržované, upravené, atd. Evidentně jim ten vzhled někdo zafinacovat musí a asi by bylo nefér, aby to byl jen manžel, když jí máte oba, ne? ![]()
@KackaDoup píše:.![]()
![]()
![]()
k cemu nam jsou nazvy parfemu? machrujes?
![]()
![]()
Příspěvek upraven 11.02.17 v 20:34
Pardon, ale z dotyčného je mi celkem zle…lehce zadaný, ale hledá milenky, píše, že každá chce finance..no zajímalo by mě kolik jich už celkem bylo a gratuluji jeho přítelkyni, která na to asi zatím nepřišla a další gratulace k tomu, pokud je pořád zdravá…ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud je to takový „štramák a má spoustu peněz“ moc nechápu, proč to řeší zde na emiminu… ![]()
@KackaDoup píše:
@Bábrdl on je zadany a hled azadane
No právě. Zadaná žena hledající zadaného muže na nezávazný sex má v podstatě neomezenou nabídku. Obráceně se ale uchtytí jen ty nejexkluzivnější kusy.
Vždyť co on vlastně nabízí. Žádný vztah, budoucnost. Jen své tělo a dovednost v posteli. A nebo peníze.
@mimoza666 píše:
No mi přijde, že nevidíš svoji nabídku moc realisticky v oblasti nezávaznýho sexu. Milenka vyjde vždycky draho. Základní pravidlo.
A když se taková milenka nedejbože zamiluje…rozhodne se odejít od chlapa…a vysadit antikoncepci…to vyjde sakra draho…
@Anonymní píše:
Pardon, ale z dotyčného je mi celkem zle…lehce zadaný, ale hledá milenky, píše, že každá chce finance..no zajímalo by mě kolik jich už celkem bylo a gratuluji jeho přítelkyni, která na to asi zatím nepřišla a další gratulace k tomu, pokud je pořád zdravá…ať se na mě nikdo nezlobí, ale pokud je to takový „štramák a má spoustu peněz“ moc nechápu, proč to řeší zde na emiminu…
Takovy me odradi hned