Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sofie1974 no dopadlo to blbě, hcg klesá, vysazuju léky a čekám na ms. Ale musí mi kontrolovat hcg, mimoděložní není zatím vyloučeno ![]()
@Janikula
Ach jo, ta hlavně ať nemusíš na revizi a nedej bože, aby to bylo mimoděložní. Je mi to líto, ale příště to určitě dopadne:)
@arcanobacterium píše:
@sofie1974
Ahojky, jsem gynekoložka a u mimoděložního těhotenství se někdy vytvoří v děloze váček, který ale není pravý gestační váček (je jinak uložený, jinak vypadá, neobsahuje ŽL ano plůdek) a proto se nazývá PSEUDO-gestační. Pokud má dr. podezření na mimoděložní těhotenství, tak tě pozvala celkem za dlouho, já bych ti určitě vzala krev na hCG a po 2 dnech kontrola jak krve, tak UZ.
Mužů s eVas na něco zeptat když jste gynekolozky?? V papírech mám napsáno že mám ve 4tt GS o průměru 6mm s hyperogennim lemem ne zcela uloženy, je vic v právo. 5 dní před očekávanou MS jsem měla pozitivní test s opravdu silnými čárkami. Co by jste mi k tomu řekla? Mám se bát?? Nebo myslíte že je to v pořádku? Doktor se divil že mám silné pozitivní test před MS dokonce a nechápe proč tam mám jen Vacek. Objednal si mě až na 13.6. Prý bych měla mít už i srdeční akci. Já mám strach abych nebyla mimoděložne
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.