Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to je jednoduché, ty co budou v manželství spokojené, budou kopat za manželství, ty co si několikrát manželstvím nabily hubu, tak už by se nikdy nevdávaly.
Záleží jen na vás, jaký si to uděláte, takový to budete mít.
![]()
Tady už se o tom v jedné diskuzi hádají tři roky ![]()
Ja jsem vdana, ale vzdycky jsem rikala, ze se vdavat nechci, ale ted jsem raa ![]()
Vyhody ziti na psi knizku, bych rekla, ze je to i min papirovani kdyz pujdete od sebe, ale ja osobne beru manzelstvi jako super vec a ted bych zit na psi knizku nechtela ![]()
No ja myslim ze spousta nesezdanych paru tak zije proto ze jsou vetsi prispevky na dite a ruzne podpory.
take radeji anonymne nerada bych byla ukamenovana
@RadkaCh píše:
Tady už se o tom v jedné diskuzi hádají tři rokyhttps://www.emimino.cz/…adce-104385/
Tady je těch diskusí dobrých dvacet. A máš pravdu, běží roky a zatím se neshodli ![]()
@Anonymní píše:
No ja myslim ze spousta nesezdanych paru tak zije proto ze jsou vetsi prispevky na dite a ruzne podpory.take radeji anonymne nerada bych byla ukamenovana
Ano to je pravda.
Mně osobně připadá normálnějši když už máte nebo plánujete děti manželství. ![]()
@Anonymní píše:
No ja myslim ze spousta nesezdanych paru tak zije proto ze jsou vetsi prispevky na dite a ruzne podpory.take radeji anonymne nerada bych byla ukamenovana
je to smutny ale myslim si to stejně ![]()
Vdaná, na hromádce bych zit nechtěla. Pro me osobne jako forma vztahu neprijatelna.
@lolla.jones píše:
je to smutny ale myslim si to stejně
Je to pravda, moje dcera nedosáhla ani na porodný, protože je vdaná, kdyby nebyla, dostane ho, přídavky atd.
![]()
Mi zijem, jen tak na hromadce, vzhledem k tomu ze u nas v rodine se to bere proste jako papir navic no… zadny zvlast vyhody nebo nevyhody k tomu nemame kdyz uz se nekdy budem brat tak jedine kuli prijmeni abych mela stejny jako malej ![]()
Ja vzdy povazovala manzelstvi za opravdu uctyhodnou instituci. No byvaly manzel me vyvedl z omylu.
Manzelstvi je vicemene k nicemu. Kdyz najdete superchlapa, bude vam s nim dobre az do smrti s papirem i bez. Kdyz najdete hajzlika, muze vam udelat ze zivota peklo s papirem i bez, ale bez papiru je aspon sance od lahudek jako jeho dluhy, exekuce atd utect a zacit ovy zivot. Kdyz se rozvedete, muzete pak jeste roky platit.
Veskere vyhody plynouci z manzelstvi jde zajistit smluvne i bez nej.
@Kriss Tina píše:
Mi zijem, jen tak na hromadce, vzhledem k tomu ze u nas v rodine se to bere proste jako papir navic no… zadny zvlast vyhody nebo nevyhody k tomu nemame kdyz uz se nekdy budem brat tak jedine kuli prijmeni abych mela stejny jako malej
Proč máš jiný příjmení jak malej, když nejsi vdaná, proč jsi mu nedala stejný příjmení po tobě?
Příspěvek upraven 15.08.15 v 15:55
My jsme nesezdaný proto, že nejdřív jsme dělali oba dálkově vejšku a do toho makali, tak se nám nechtělo nic zařizovat, po státnicích jsem otěhotněla, tak jsem se nechtěla vdávat těhotná, pak jsem byla tlustá a teď chceme druhé (prvorozené je 10 měsíců), takže by to zase vyšlo na to těhotenství. Tak po porodu a zhubnutí na původní míry se k tomu snad dokopem
![]()
Ahoj, zajimalo by mne kolik z vas zije na psi knizku a kolik v manzelstvi.
Vas co jste vdane chapu a od vas co zijete na „hromadce“ bych se rada zeptala jake to ma vyhody oproti manzelstvi. U nas se ted resi svatba protoze planujeme mimino. Radeji anonymne dekuji.Jana