Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teď už psa nemám, ale když jsem měla tak do postele bych si ho nevzala ani omylem. Měl svůj pelech. Mě to je proti srsti spát se zvířatama v posteli.
přijde mi to špinavý. Takže za mě ne. ![]()
Miluju psy, fakt že je miluju. Ale do postele jsem si svojí vzala jen když byla po velké operaci a měla bolesti, strašně moc ji to pomohlo a přestala kňučet. Ale jen co se trochu zahojila, zase šla do svého pelechu (vedle mé postele).
Tlapky meju, češu, ale stejně je z nich bordel, připadá mi to nehygienický (ani přítel mi nesmí do postele nevykoupaný
). A je to vysloveně divný při sexu.
Kašli na jiné lidi, pes je spokojený tam, kde si navykne. Zvlášť když jsou 2, tak se můžou tulit k sobě.
Podle názvu jsem myslela, že to bude právě naopak, že ty máš psy v posteli a okolí se diví, jestli jsi normální… Pokud ti to takto vyhovuje, tak o co jde, ne? Vykašli se na okolí… Navíc s dvěma většími psy a přítelkyní byste se moc do postele nevešli…
Jinak náš pes s námi v posteli spí, bohužel hned první noc jako štěně u nás začal štěkat, když jsme s manželem zalehli do postele. Bylo už docela pozdě v noci a jen ze solidárnosti k sousedům (bydlíme v BD) jsme ustoupili a vzali ho k nám. Zůstal tam, nelituji toho… Je to střední plemeno a spí pouze na kraji postele v nohách. Navíc v zimě mi krásně zahřívá nohy…
@hanka.br. píše:
Ale no tak…Trochu sis tu realitu upravila, viď? Potřebuješ slyšet, že jsi dobrá panička, takže ano, jsi dobrá panička. Má dušička pokoj?
Nemám úplně důvod si něco upravovat. 😁 Pes do postele nepůjde, i kdyby mi sem deset lidí psalo, že bych ho tam měla mít. Zajímá mě běžný objektivní názor normálního člověka.
Že mi moje trhlá tchyně sdělila, že psy týrám a že by si je radši vzala a s ní by feny do postele mohly, to je realita. 😂
Dušička měla pokoj i předtím. Není důvod být hned protivná. 🤷🏻♀️
Je mi jedno, že mam dohromady asi 90 kilo psů, postel je velká. Trošku míň je mi jedno, že je manžel alergik. Ale ty kráso, já nevlezu do postele ani na dvacetiminutovku v oblečení, nedejbože ponožkách na doma a mám tam pustit ty smraďochy, ze kterých furt padá jakejsi černej prach a furt jim cosi kape z pinďourů? E-e. Nemůžou ani do ložnice, vždyť se furt hýbou, přeléhavají a lížou si koule, ideál když chceš spát
Já moc nevim, jak si představuješ „objektivní názor normálního člověk“ to je jako diskuze: dudlík nebo ne? Každý to máme jinak.
Naše psice do postele může a miluje se na někoho přilepit, dovolil jí to manžel a mně to leze na nervy, protože chrápe na mně a když se ke mně přitulí ještě dítě, tak se prostě nevyspim. Postel plná chlupů, takže každý dva dny převlíkám.
Už jsem to jednou odnaučovala - než se měla narodit malá a šlo to, pak stačila jedna noc mimo, kdy ji vzal manžel do postele (přeci tam chudinka nebude na tom gauči samotná, smutná) a jsme tam, kde jsme byli.
Je to každýho věc a nikdo a nic tě nedonutí to změnit než ty sama, stejně jako názor tchýně.
@fíkofka píše:
Já moc nevim, jak si představuješ „objektivní názor normálního člověk“ to je jako diskuze: dudlík nebo ne? Každý to máme jinak.
Naše psice do postele může a miluje se na někoho přilepit, dovolil jí to manžel a mně to leze na nervy, protože chrápe na mně a když se ke mně přitulí ještě dítě, tak se prostě nevyspim. Postel plná chlupů, takže každý dva dny převlíkám.
Už jsem to jednou odnaučovala - než se měla narodit malá a šlo to, pak stačila jedna noc mimo, kdy ji vzal manžel do postele (přeci tam chudinka nebude na tom gauči samotná, smutná) a jsme tam, kde jsme byli.
Je to každýho věc a nikdo a nic tě nedonutí to změnit než ty sama, stejně jako názor tchýně.
Prostě mě objektivně zajímá, co mi k tomu kdo poví.
Nikoho nesoudím, někdo tam psy má a je tak spokojen, někdo nemá a je tak spokojen. Někdo nemá psa, ale kočku, a někdo má třeba hada v teráriu, další nemá vůbec nic. A všechno je to v pořádku.
Zajímá mě, jak to je nastavené, zrovna jako jiné matky zajímá, zda někdo jiný dává dudlík, nebo ne. Je to prostě námět k diskuzi jako každý jiný. Nejdu sem pro radu, ale pro názor. ![]()
@Awika píše:
Nemám úplně důvod si něco upravovat. 😁 Pes do postele nepůjde, i kdyby mi sem deset lidí psalo, že bych ho tam měla mít. Zajímá mě běžný objektivní názor normálního člověka.Že mi moje trhlá tchyně sdělila, že psy týrám a že by si je radši vzala a s ní by feny do postele mohly, to je realita. 😂
O psa v posteli fakt nejde. Ale o to, jak ti „neustále každý říká, jak je týráš“. No řekla ti to trhlá tchyně, takže důvod založení diskuze já osobně opravdu vidím v tom, abys slyšela, že jsi dobrá panička, sama říkáš, že si to stejně uděláš po svém. Tak říkám, že jsi.
Když jsme měla svého psa berňák spal se mnou jen prvni noc (tu noc jsem se nevyspala já na z 90 cm postele jsem spala 10cm ) po přiveni domu aby si zvykl potom jenom na zemi, zvykl si. Když jsme si s manželem pořídili štěně německého ohaře taky jsem říkala do postele ne, nakonec jaksy se tam objevil a já od té doby nebyla vyspaná a porad nadavala že ho chlap do té postele bere. potom jsme se přestěhovali a já mám svou loznicu a chlap má svou spolu se psem, a od té doby nadává že se nevyspí protože ta naše štěnice ho utlačuje přesně jako kdysy utlačovali oni oba mě, kažnou noc utíka ke mě aby se trochu vyspal, bohužel má smůlu a ta naše štenice pro něj nejpozději do hodiny dojde, a spustí divadlo a výčitky ![]()
Pes do postele jen pres mou mrtvolu. A to samy pes do bytu nebo baraku. Pes patri ven na zahradu do boudy.
@Anonymní píše:
Noc co noc mám v posteli své 2 kavalírky. Mám je tam, protože je tam mít chci, máme velkou postel, a ony mají každá své místo a svoji deku a malý polštářek. Všem třem nám to vyhovuje, a ostaním do toho vúbec nic není.
P. S: skvěle hřejou, ušetřím za topení
Taky mám kavalírka a spí s náma v posteli. Spí v nohàch. Mu je stejně v peřinách někdy horko, tak jde na zem. Máme ho v bytě, takže psovi po každé procházce umývám packy a podvozek ve vaně.
@Angry_birds píše:
Taky mám kavalírka a spí s náma v posteli. Spí v nohàch. Mu je stejně v peřinách někdy horko, tak jde na zem. Máme ho v bytě, takže psovi po každé procházce umývám packy a podvozek ve vaně.
Oni kavalíři jsou na to prý dokonce vyšlechtění, aby zahřívali páníčky. Dámy je měly na klíně při cestě v kočáru, aby hřáli a Charles ll. Anglický si bral každý večer 6 kavalírů do postele jako tepelnou izolaci ![]()
@Awika píše:
Nemám úplně důvod si něco upravovat. 😁 Pes do postele nepůjde, i kdyby mi sem deset lidí psalo, že bych ho tam měla mít. Zajímá mě běžný objektivní názor normálního člověka.Že mi moje trhlá tchyně sdělila, že psy týrám a že by si je radši vzala a s ní by feny do postele mohly, to je realita. 😂
V pořádku je oboje, kdo je tam mít chce, tak je tam má a kdo ne, tak si psa naučí… A každému je do toho houby
@Anonymní píše:
Oni kavalíři jsou na to prý dokonce vyšlechtění, aby zahřívali páníčky. Dámy je měly na klíně při cestě v kočáru, aby hřáli a Charles ll. Anglický si bral každý večer 6 kavalírů do postele jako tepelnou izolaci
Tak to je boží. 💚 💚 💚
Noc co noc mám v posteli své 2 kavalírky. Mám je tam, protože je tam mít chci, máme velkou postel, a ony mají každá své místo a svoji deku a malý polštářek. Všem třem nám to vyhovuje, a ostaním do toho vúbec nic není.
P. S: skvěle hřejou, ušetřím za topení