Psi v posteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.2.21 12:45

Noc co noc mám v posteli své 2 kavalírky. Mám je tam, protože je tam mít chci, máme velkou postel, a ony mají každá své místo a svoji deku a malý polštářek. Všem třem nám to vyhovuje, a ostaním do toho vúbec nic není.
P. S: skvěle hřejou, ušetřím za topení :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3045
3.2.21 12:46

Teď už psa nemám, ale když jsem měla tak do postele bych si ho nevzala ani omylem. Měl svůj pelech. Mě to je proti srsti spát se zvířatama v posteli. :nevim: přijde mi to špinavý. Takže za mě ne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
3.2.21 12:47

@Awika

Miluju psy, fakt že je miluju. Ale do postele jsem si svojí vzala jen když byla po velké operaci a měla bolesti, strašně moc ji to pomohlo a přestala kňučet. Ale jen co se trochu zahojila, zase šla do svého pelechu (vedle mé postele).

Tlapky meju, češu, ale stejně je z nich bordel, připadá mi to nehygienický (ani přítel mi nesmí do postele nevykoupaný :lol: ). A je to vysloveně divný při sexu.

Kašli na jiné lidi, pes je spokojený tam, kde si navykne. Zvlášť když jsou 2, tak se můžou tulit k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
3.2.21 12:49

Podle názvu jsem myslela, že to bude právě naopak, že ty máš psy v posteli a okolí se diví, jestli jsi normální… Pokud ti to takto vyhovuje, tak o co jde, ne? Vykašli se na okolí… Navíc s dvěma většími psy a přítelkyní byste se moc do postele nevešli…
Jinak náš pes s námi v posteli spí, bohužel hned první noc jako štěně u nás začal štěkat, když jsme s manželem zalehli do postele. Bylo už docela pozdě v noci a jen ze solidárnosti k sousedům (bydlíme v BD) jsme ustoupili a vzali ho k nám. Zůstal tam, nelituji toho… Je to střední plemeno a spí pouze na kraji postele v nohách. Navíc v zimě mi krásně zahřívá nohy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.2.21 12:52
@hanka.br. píše:
Ale no tak…Trochu sis tu realitu upravila, viď? Potřebuješ slyšet, že jsi dobrá panička, takže ano, jsi dobrá panička. Má dušička pokoj?

Nemám úplně důvod si něco upravovat. 😁 Pes do postele nepůjde, i kdyby mi sem deset lidí psalo, že bych ho tam měla mít. Zajímá mě běžný objektivní názor normálního člověka.

Že mi moje trhlá tchyně sdělila, že psy týrám a že by si je radši vzala a s ní by feny do postele mohly, to je realita. 😂

Dušička měla pokoj i předtím. Není důvod být hned protivná. 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
652
3.2.21 12:59

Je mi jedno, že mam dohromady asi 90 kilo psů, postel je velká. Trošku míň je mi jedno, že je manžel alergik. Ale ty kráso, já nevlezu do postele ani na dvacetiminutovku v oblečení, nedejbože ponožkách na doma a mám tam pustit ty smraďochy, ze kterých furt padá jakejsi černej prach a furt jim cosi kape z pinďourů? E-e. Nemůžou ani do ložnice, vždyť se furt hýbou, přeléhavají a lížou si koule, ideál když chceš spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
3.2.21 12:59

Já moc nevim, jak si představuješ „objektivní názor normálního člověk“ to je jako diskuze: dudlík nebo ne? Každý to máme jinak.
Naše psice do postele může a miluje se na někoho přilepit, dovolil jí to manžel a mně to leze na nervy, protože chrápe na mně a když se ke mně přitulí ještě dítě, tak se prostě nevyspim. Postel plná chlupů, takže každý dva dny převlíkám.
Už jsem to jednou odnaučovala - než se měla narodit malá a šlo to, pak stačila jedna noc mimo, kdy ji vzal manžel do postele (přeci tam chudinka nebude na tom gauči samotná, smutná) a jsme tam, kde jsme byli.
Je to každýho věc a nikdo a nic tě nedonutí to změnit než ty sama, stejně jako názor tchýně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.2.21 13:03
@fíkofka píše:
Já moc nevim, jak si představuješ „objektivní názor normálního člověk“ to je jako diskuze: dudlík nebo ne? Každý to máme jinak.
Naše psice do postele může a miluje se na někoho přilepit, dovolil jí to manžel a mně to leze na nervy, protože chrápe na mně a když se ke mně přitulí ještě dítě, tak se prostě nevyspim. Postel plná chlupů, takže každý dva dny převlíkám.
Už jsem to jednou odnaučovala - než se měla narodit malá a šlo to, pak stačila jedna noc mimo, kdy ji vzal manžel do postele (přeci tam chudinka nebude na tom gauči samotná, smutná) a jsme tam, kde jsme byli.
Je to každýho věc a nikdo a nic tě nedonutí to změnit než ty sama, stejně jako názor tchýně.

Prostě mě objektivně zajímá, co mi k tomu kdo poví.

Nikoho nesoudím, někdo tam psy má a je tak spokojen, někdo nemá a je tak spokojen. Někdo nemá psa, ale kočku, a někdo má třeba hada v teráriu, další nemá vůbec nic. A všechno je to v pořádku.

Zajímá mě, jak to je nastavené, zrovna jako jiné matky zajímá, zda někdo jiný dává dudlík, nebo ne. Je to prostě námět k diskuzi jako každý jiný. Nejdu sem pro radu, ale pro názor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.2.21 13:06
@Awika píše:
Nemám úplně důvod si něco upravovat. 😁 Pes do postele nepůjde, i kdyby mi sem deset lidí psalo, že bych ho tam měla mít. Zajímá mě běžný objektivní názor normálního člověka.

Že mi moje trhlá tchyně sdělila, že psy týrám a že by si je radši vzala a s ní by feny do postele mohly, to je realita. 😂

O psa v posteli fakt nejde. Ale o to, jak ti „neustále každý říká, jak je týráš“. No řekla ti to trhlá tchyně, takže důvod založení diskuze já osobně opravdu vidím v tom, abys slyšela, že jsi dobrá panička, sama říkáš, že si to stejně uděláš po svém. Tak říkám, že jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 13:07

Když jsme měla svého psa berňák spal se mnou jen prvni noc (tu noc jsem se nevyspala já na z 90 cm postele jsem spala 10cm ) po přiveni domu aby si zvykl potom jenom na zemi, zvykl si. Když jsme si s manželem pořídili štěně německého ohaře taky jsem říkala do postele ne, nakonec jaksy se tam objevil a já od té doby nebyla vyspaná a porad nadavala že ho chlap do té postele bere. potom jsme se přestěhovali a já mám svou loznicu a chlap má svou spolu se psem, a od té doby nadává že se nevyspí protože ta naše štěnice ho utlačuje přesně jako kdysy utlačovali oni oba mě, kažnou noc utíka ke mě aby se trochu vyspal, bohužel má smůlu a ta naše štenice pro něj nejpozději do hodiny dojde, a spustí divadlo a výčitky :D

• Citovat
  • Upravit
20884
3.2.21 13:13

Pes do postele jen pres mou mrtvolu. A to samy pes do bytu nebo baraku. Pes patri ven na zahradu do boudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
3.2.21 13:20
@Anonymní píše:
Noc co noc mám v posteli své 2 kavalírky. Mám je tam, protože je tam mít chci, máme velkou postel, a ony mají každá své místo a svoji deku a malý polštářek. Všem třem nám to vyhovuje, a ostaním do toho vúbec nic není.
P. S: skvěle hřejou, ušetřím za topení :mrgreen:

Taky mám kavalírka a spí s náma v posteli. Spí v nohàch. Mu je stejně v peřinách někdy horko, tak jde na zem. Máme ho v bytě, takže psovi po každé procházce umývám packy a podvozek ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 13:30
@Angry_birds píše:
Taky mám kavalírka a spí s náma v posteli. Spí v nohàch. Mu je stejně v peřinách někdy horko, tak jde na zem. Máme ho v bytě, takže psovi po každé procházce umývám packy a podvozek ve vaně.

Oni kavalíři jsou na to prý dokonce vyšlechtění, aby zahřívali páníčky. Dámy je měly na klíně při cestě v kočáru, aby hřáli a Charles ll. Anglický si bral každý večer 6 kavalírů do postele jako tepelnou izolaci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
105987
3.2.21 13:36
@Awika píše:

V pořádku je oboje, kdo je tam mít chce, tak je tam má a kdo ne, tak si psa naučí… A každému je do toho houby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
3.2.21 13:47
@Anonymní píše:
Oni kavalíři jsou na to prý dokonce vyšlechtění, aby zahřívali páníčky. Dámy je měly na klíně při cestě v kočáru, aby hřáli a Charles ll. Anglický si bral každý večer 6 kavalírů do postele jako tepelnou izolaci :mrgreen:

Tak to je boží. 💚 💚 💚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný