Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nemáte nějaký dobrý recept na pstruha na grilu??
MY DÁVÁME BYLINKY, Sůl, pokapeme trochou citronu, trochu pokapememe olejem, popřípadně dámě koření na ryby
Tak já pstruhy vevnitř osolím a opepřím, nacpu do nich bylinky, jaké kdo má rád. Dávám rozmarýn, petržel a třeba trochu máty) a pstruhy omotám slaninou, dáme na gril a nemají chybu ![]()
Souhlasim s holkama, taky tak delam, necham i den nalozeny a vecer je lehka chutna vecere se sklenkou vinka.je skoda nejak varit ve stave a podobne tuto rybku.
Nejlepší je to co nejjednodušší - t. j. sůl, pepř, případně bylinky, citron, trošku česneku dovnitř. Některý hotový směsi na ryby tu rybí chuť úplně přebijí. Výborná je taky ta slanina, jak píše @Liduš88, protože mají jinak spíš suchý maso.
@Milli píše:
Nejlepší je to co nejjednodušší - t. j. sůl, pepř, případně bylinky, citron, trošku česneku dovnitř. Některý hotový směsi na ryby tu rybí chuť úplně přebijí. Výborná je taky ta slanina, jak píše @Liduš88, protože mají jinak spíš suchý maso.
ja tam toho kořeního na ryby nedávám tuny
![]()
@tumpach - jasně. Já to jen myslela tak, že některý druhy jsou až hodně kořenící - koupila jsem na zkoušku něco s limetkou (tekuté) a vůbec se to nedalo. Úplně to přebilo chuť té ryby.
@Milli píše:
@tumpach - jasně. Já to jen myslela tak, že některý druhy jsou až hodně kořenící - koupila jsem na zkoušku něco s limetkou (tekuté) a vůbec se to nedalo. Úplně to přebilo chuť té ryby.
aha ja kupujuju jen to sypký
jako koření
http://www.google.cz/imgres?…ení+na+ryby&um=1&hl=cs&sa=N&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=Uh8iPaUOP-7rwM:&imgrefurl=http://avokado.grily.cz/sortiment/smesi-k
@tumpach - já chci jednou za čas zkusit něco nového a většinou se mi to nevyplatí a s pokorou se vracím k osvědčenému
.
@Milli píše:äsi tak, parkrát jsem už nevím učeho přesně chtěla experimentovat, a bylo to hnusný
@tumpach - já chci jednou za čas zkusit něco nového a většinou se mi to nevyplatí a s pokorou se vracím k osvědčenému.
Tak jsem je nakonec napatlala - olivovy olej, nat petrzele, bazalka, rozmaryn, zdibek kari a kmn. Byly perfektni ![]()