Pstruh na grilu

9199
11.9.12 19:22

Pstruh na grilu

Nemáte nějaký dobrý recept na pstruha na grilu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
11.9.12 19:27

MY DÁVÁME BYLINKY, Sůl, pokapeme trochou citronu, trochu pokapememe olejem, popřípadně dámě koření na ryby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
11.9.12 19:40

Tak já pstruhy vevnitř osolím a opepřím, nacpu do nich bylinky, jaké kdo má rád. Dávám rozmarýn, petržel a třeba trochu máty) a pstruhy omotám slaninou, dáme na gril a nemají chybu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
11.9.12 20:43

Souhlasim s holkama, taky tak delam, necham i den nalozeny a vecer je lehka chutna vecere se sklenkou vinka.je skoda nejak varit ve stave a podobne tuto rybku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.9.12 08:37

Nejlepší je to co nejjednodušší - t. j. sůl, pepř, případně bylinky, citron, trošku česneku dovnitř. Některý hotový směsi na ryby tu rybí chuť úplně přebijí. Výborná je taky ta slanina, jak píše @Liduš88, protože mají jinak spíš suchý maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.9.12 16:05
@Milli píše:
Nejlepší je to co nejjednodušší - t. j. sůl, pepř, případně bylinky, citron, trošku česneku dovnitř. Některý hotový směsi na ryby tu rybí chuť úplně přebijí. Výborná je taky ta slanina, jak píše @Liduš88, protože mají jinak spíš suchý maso.

ja tam toho kořeního na ryby nedávám tuny :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.9.12 17:20

@tumpach - jasně. Já to jen myslela tak, že některý druhy jsou až hodně kořenící - koupila jsem na zkoušku něco s limetkou (tekuté) a vůbec se to nedalo. Úplně to přebilo chuť té ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.9.12 17:23
@Milli píše:
@tumpach - jasně. Já to jen myslela tak, že některý druhy jsou až hodně kořenící - koupila jsem na zkoušku něco s limetkou (tekuté) a vůbec se to nedalo. Úplně to přebilo chuť té ryby.

aha ja kupujuju jen to sypký :) jako koření
http://www.google.cz/imgres?…ení+na+ryby&um=1&hl=cs&sa=N&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbnid=Uh8iPaUOP-7rwM:&imgrefurl=http://avokado.grily.cz/sortiment/smesi-k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
12.9.12 17:38

@tumpach - já chci jednou za čas zkusit něco nového a většinou se mi to nevyplatí a s pokorou se vracím k osvědčenému :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.9.12 17:44
@Milli píše:
@tumpach - já chci jednou za čas zkusit něco nového a většinou se mi to nevyplatí a s pokorou se vracím k osvědčenému :D.
äsi tak, parkrát jsem už nevím učeho přesně chtěla experimentovat, a bylo to hnusný :poblion: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
13.9.12 19:24

Tak jsem je nakonec napatlala - olivovy olej, nat petrzele, bazalka, rozmaryn, zdibek kari a kmn. Byly perfektni :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí