Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kemeny13 lepší! já měla strasne problemu…od te doby co mam děti se vše srovnalo. Za mne je nejlepsi terapie mit deti a prestat se zaobírat sama sebou a vztahama. Taktež deti dodaji sbevedomí
Nejhorší je mit moc volneho casu
@Mysticlipstick Stalo se to jenom jednou. Ne, potrestání nebyli, kdo by to prásknul.
@Anonymní píše:
No, pokud chceš, můžu se odtajnit na chvilku a můžeš mi napsat, třeba by se ti ulevilo kdybys to mohla s někým, kdo má podobný příběh, sdílet a třeba si vyměnit nějaký názor.
Klidně, nebo mail, jak budeš chtít.
@axelina píše:
@kemeny13 lepší! já měla strasne problemu…od te doby co mam děti se vše srovnalo. Za mne je nejlepsi terapie mit deti a prestat se zaobírat sama sebou a vztahama. Taktež deti dodaji sbevedomíNejhorší je mit moc volneho casu
Já jsem docela smolař, takže si myslím, že kdybych je měla bylo by vše jenom horší.
@Anonymní píše:
Klidně, nebo mail, jak budeš chtít.
edit adminom - osobné údaje - e-mail
@Anonymní píše:
Anonymniuzivatelka223@seznam.cz
Zkusi mi napsat na ten, založila jsem ho aby mě tu někdo nepoznal náhodou. Uplně nevim jestli jsem nechodí máma.
@Anonymní píše:
Zkusi mi napsat na ten, založila jsem ho aby mě tu někdo nepoznal náhodou. Uplně nevim jestli jsem nechodí máma.
Děkuji.
Pokud nemáte v rodinné anamnéze psychické poruchy, bude to jednoznačně vlivem výchovy. To cos popsala, je velice špatná výchova. Když dítě odmala poslouchá nadávky, kritiku, dá se říct, že se jedná o psychické týrání, které má bohužel takovéto následky. Myslím, že je velice nepravděpodobné, že všechny 3 děti by měli takový seznam diagnoz jenom v důsledku dědičnosti. Nejsem psycholog, ale tady s největší pravděpodobností selhala výchova. Můžeš chování rodičů popsat trochu blíž?