Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
neznáte v Praze nějakého dobrého psychologa, nebo psychiatra?
Potřebuju ho pro kamarádku, která je docela na dně.
Díky Tereza
ahoj,
at zajede do Bohnic, tam je Centrum krizove intervence, urcite ji poradi a pomuzou. nebo se koukni na www.riaps.cz .
O tom Riapsu jsem slyšela, tam mě odkázala psycholožka, když už na mě neměla místo…
Jinak myslim, že lepší je soukromý doktor, ovšem je potíž, že jsou dost přetížení:(
Držím palce, abyste někoho našli. Já nemít doktora přes kámošku, už nejsem asi ani na dně..
G
ahoj, netuším co je příčinou problému tvé kamarádky,ale pár tipů:
Držím palce
Ahoj,
asi už to není aktuální, ale aspoň pro ostatní:
www.psychologie-petrova.cz
Je výborná psycholožka, s těhulema to umí. Ale taky třeba s nemocnými lidmi, kteří nezvládají svoji nemoc po psychické stránce. Dělá i partnerské vztahy atd.
Výborná, doporučuju!!!
mt
Zdravím neznáte někdo dobrého psychologa/psychiatra v Karviné? spěchá díky
Ahoj, ono se asi nedá říct dobrého psychologa… je potřeba zkusit, protože každému vyhovuje něco jiného, jiný přístup.
Taky je to hodně o tom, jestli si to Tvoje kamarádka může hradit, nebo jestli má psycholog smlouvu s její pojišťovnou a ta by jí výlohy na sezení hradila.
Jsem psychicky na dne z toho ze cekam dite, nevim jak to dal resit, na potrat uz je pozde. Premyslim zda zajit k psychologovi, ale ten mi stejne asi nepomuze
@Anonymní píše:
Jsem psychicky na dne z toho ze cekam dite, nevim jak to dal resit, na potrat uz je pozde. Premyslim zda zajit k psychologovi, ale ten mi stejne asi nepomuze
Rade lidi psycholog pomohl, resit situaci musite sama, ale on s vami muze projit, proc je to tak tezke, muzete si ujasnit co potrebujete a jak hledat cestu, ktera vas k tomu povede… nekdy i pomuze uz to, ze to clovek vsechno rekne, nekomu, kdo ho nebude soudit a kritizovat, clovek tak najde silu pro dalsi kroky… Ale nejsou vsichni psychologove stejni, sla bych k nekomu, kdo ma dobrou povest, drzim palce
Koukni třeba sem, je tam bezplatná linka. Poradí ti http://nesoudimepomahame.cz/kontakty
Máte někdo zkušenost s psychologem PhDr. Vojtěchem Černým PhD. z Brna?
Ahoj holky,
příští týden jdu k psychologovi. Zatím jsem byla jen na úvodním setkání, to šlo. Mám totiž spadlé sebevědomí, prodělala jsem těžkou nemoc a nějak jsem mimo. Tak mi lékař doporučil psychologické sezení. No a na tom prvním mi terapeut řekl, že si mám v hlavě srovnat, co chci na sobě změnit. A já vůbec nevím. Nevím, jak to podat. Prostě se cítím méněcenná, nevýkonná. Ale nevím, jaký obrat chci v životě udělat. Můžete mi prosím nakopnout nějakou myšlenkou? Co je v životě důležité, na co se mám soustředit? Za každý impulz budu ráda, opravdu.
Díky
Veronika