Psychotesty u řidičů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PetraJ píše:
Nejsou testy, není náklaďák. Takže ty, naštěstí, s ním jezdit nebudeš.
To nevadí na psychotesty můžu jít ještě za rok akorát nevím kolikrát se to dá opakovat kdybych znovu neuspel a treba budou lechči a nebude tam tolik kravovin a psychotesty mi někdy daj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 muj chlop psychotesty zvlada levou zadni. Neni zadny einstein, ani prilis opatrny. Ze to nedavas, ma sve duvody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
@Roman18 muj chlop psychotesty zvlada levou zadni. Neni zadny einstein, ani prilis opatrny. Ze to nedavas, ma sve duvody.
Třeba je někdy dám v pohode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Když to dá každej druhej Jouda tak to snad dám někdy i ja
Ale pak clovek ma strach vylezt k silnici. Nebudu tady hovorit, kolik takovych joudu v nasem meste jezdi na zeleznicni prejezdy pres svetla, kolik z nich nezastavuje na cervenou, kolik z nich nedodrzuje prednosti atd. Ale hlavne, ze daji psychotesty na paty pokus… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
Ale pak clovek ma strach vylezt k silnici. Nebudu tady hovorit, kolik takovych joudu v nasem meste jezdi na zeleznicni prejezdy pres svetla, kolik z nich nezastavuje na cervenou, kolik z nich nedodrzuje prednosti atd. Ale hlavne, ze daji psychotesty na paty pokus…
To nevadí hlavně že dostanou ale psychotesty ikdyz až po vice pokusech ale dostanou když je udělají
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
Ale pak clovek ma strach vylezt k silnici. Nebudu tady hovorit, kolik takovych joudu v nasem meste jezdi na zeleznicni prejezdy pres svetla, kolik z nich nezastavuje na cervenou, kolik z nich nedodrzuje prednosti atd. Ale hlavne, ze daji psychotesty na paty pokus…
Tohle vše já bych dodrzoval
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
to je v tomhle pripade fuk, ver mi. Romanuz nekolik let pod ruznymi nicky resi sve neuspechy ve vzdelavani. Fabuluje, je naprosto nesoudny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
to je v tomhle pripade fuk, ver mi. Romanuz nekolik let pod ruznymi nicky resi sve neuspechy ve vzdelavani. Fabuluje, je naprosto nesoudny.
Jestli to tak je, tak se k nemu zacnu chovat jak k autistickemu bratranci - Ano, budes jezdit nakladackem…
(preci mu nebudeme kazit tu naivni nadeji, ne?
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
Jestli to tak je, tak se k nemu zacnu chovat jak k autistickemu bratranci - Ano, budes jezdit nakladackem…(preci mu nebudeme kazit tu naivni nadeji, ne?
)
to by mohlo vyjit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:áha, tak proto mi přijde že se vyjadřuje jak nějakej 12 letej kluk co si představuje co bude jednou dělat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: áha, tak proto mi přijde že se vyjadřuje jak nějakej 12 letej kluk co si představuje co bude jednou dělat
no, v tomto pripade urcite neni nejbezpecnejsi misto v aute za ridicem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
no, v tomto pripade urcite neni nejbezpecnejsi misto v aute za ridicem
Tak slozime se mu na nejaky ten nakladak z hrackarstvi? Klidne muzeme prikoupit dopravni znacky, semafor nebo takovy ten koberec s cestou, aby mohl trenovat „byt opatrnej“.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
Tak slozime se mu na nejaky ten nakladak z hrackarstvi? Klidne muzeme prikoupit dopravni znacky, semafor nebo takovy ten koberec s cestou, aby mohl trenovat „byt opatrnej“.![]()
Dobry napad, treba od nej bude konecne chvili pokoj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit