Psychotesty u řidičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1677
11.12.21 21:25
@PetraJ píše:
Nejsou testy, není náklaďák. Takže ty, naštěstí, s ním jezdit nebudeš. :roll:

To nevadí na psychotesty můžu jít ještě za rok akorát nevím kolikrát se to dá opakovat kdybych znovu neuspel a treba budou lechči a nebude tam tolik kravovin a psychotesty mi někdy daj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.21 21:46

@Roman18 muj chlop psychotesty zvlada levou zadni. Neni zadny einstein, ani prilis opatrny. Ze to nedavas, ma sve duvody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
11.12.21 22:04
@matkabagristy píše:
@Roman18 muj chlop psychotesty zvlada levou zadni. Neni zadny einstein, ani prilis opatrny. Ze to nedavas, ma sve duvody.

Třeba je někdy dám v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.12.21 22:13
@Roman18 píše:
Třeba je někdy dám v pohode

Doufam, ze ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
11.12.21 22:14

Když to dá každej druhej Jouda tak to snad dám někdy i ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.12.21 22:24
@Roman18 píše:
Když to dá každej druhej Jouda tak to snad dám někdy i ja

Ale pak clovek ma strach vylezt k silnici. Nebudu tady hovorit, kolik takovych joudu v nasem meste jezdi na zeleznicni prejezdy pres svetla, kolik z nich nezastavuje na cervenou, kolik z nich nedodrzuje prednosti atd. Ale hlavne, ze daji psychotesty na paty pokus… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
11.12.21 22:32
@Capricorn61 píše:
Ale pak clovek ma strach vylezt k silnici. Nebudu tady hovorit, kolik takovych joudu v nasem meste jezdi na zeleznicni prejezdy pres svetla, kolik z nich nezastavuje na cervenou, kolik z nich nedodrzuje prednosti atd. Ale hlavne, ze daji psychotesty na paty pokus… :potlesk:

To nevadí hlavně že dostanou ale psychotesty ikdyz až po vice pokusech ale dostanou když je udělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
11.12.21 22:34
@Capricorn61 píše:
Ale pak clovek ma strach vylezt k silnici. Nebudu tady hovorit, kolik takovych joudu v nasem meste jezdi na zeleznicni prejezdy pres svetla, kolik z nich nezastavuje na cervenou, kolik z nich nedodrzuje prednosti atd. Ale hlavne, ze daji psychotesty na paty pokus… :potlesk:

Tohle vše já bych dodrzoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.21 22:37
@Capricorn61 píše:

to je v tomhle pripade fuk, ver mi. Romanuz nekolik let pod ruznymi nicky resi sve neuspechy ve vzdelavani. Fabuluje, je naprosto nesoudny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
11.12.21 22:44
@matkabagristy píše:
to je v tomhle pripade fuk, ver mi. Romanuz nekolik let pod ruznymi nicky resi sve neuspechy ve vzdelavani. Fabuluje, je naprosto nesoudny.

Jestli to tak je, tak se k nemu zacnu chovat jak k autistickemu bratranci - Ano, budes jezdit nakladackem… :palec: (preci mu nebudeme kazit tu naivni nadeji, ne? :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
11.12.21 22:45
@Capricorn61 píše:
Jestli to tak je, tak se k nemu zacnu chovat jak k autistickemu bratranci - Ano, budes jezdit nakladackem… :palec: (preci mu nebudeme kazit tu naivni nadeji, ne? :mrgreen: )

to by mohlo vyjit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
12.12.21 07:39
@matkabagristy píše:
áha, tak proto mi přijde že se vyjadřuje jak nějakej 12 letej kluk co si představuje co bude jednou dělat :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.12.21 07:56
@Cenarius píše: áha, tak proto mi přijde že se vyjadřuje jak nějakej 12 letej kluk co si představuje co bude jednou dělat :D

no, v tomto pripade urcite neni nejbezpecnejsi misto v aute za ridicem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
12.12.21 08:00
@matkabagristy píše:
no, v tomto pripade urcite neni nejbezpecnejsi misto v aute za ridicem :lol:

Tak slozime se mu na nejaky ten nakladak z hrackarstvi? Klidne muzeme prikoupit dopravni znacky, semafor nebo takovy ten koberec s cestou, aby mohl trenovat „byt opatrnej“. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
12.12.21 08:08
@Capricorn61 píše:
Tak slozime se mu na nejaky ten nakladak z hrackarstvi? Klidne muzeme prikoupit dopravni znacky, semafor nebo takovy ten koberec s cestou, aby mohl trenovat „byt opatrnej“. :mrgreen: :mrgreen:

Dobry napad, treba od nej bude konecne chvili pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat