Psychotesty u řidičů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37381
19.12.21 23:01
@Roman18 píše:
Bych tě chtěl vidět jak ty bys menila kolo u kamionu, to by mě zajímalo jak ty by sis poradila jako někdo hodně chytrej kdo o tom tolik ví

U takovýho ZILa to v jednom člověku vyžaduje nadlidské usilí sovětskovo geroja - říká maník, co to na vojně dělal. Jo, i tu duši. :mrgreen:
A s tím servisem no - občas potkáte nějakýho nebožáka, co se s tím na dálnici lopotí - sám, žádný servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
19.12.21 23:06
@Capricorn61 píše:
Aha, takze ty uz jsi ten zhyckany clovek servisama. :roll: Ze i na vymenu zarovky budes volat servis

Ono kolo u kamionu nebo autobusu je něco trošku jinýho než kolo u auta. U navesu nebo přední výměn kola je určitě lechci než u dvojmontáže na tahaci to jsou ty dvě kola vedle sebe to je ta dvojmontaz na zadní naprave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.12.21 09:12
@Roman18 píše:
Ono kolo u kamionu nebo autobusu je něco trošku jinýho než kolo u auta. U navesu nebo přední výměn kola je určitě lechci než u dvojmontáže na tahaci to jsou ty dvě kola vedle sebe to je ta dvojmontaz na zadní naprave

Coze? 8o Uplne nove info jsi mi napsal. To jsem nevedela. :open_mouth: To je pro vyuceneho automechanika novinka. :mrgreen:

Jinak ano, s kolem to drbacka je. A dekuji za info, ze nakladni auto ma vetsi kola nez osobni. :mrgreen:

Ja spis reagovala na to, ze hned vzpominas servis, tudiz jde videt, ze uvazujes spis tak, ze by sis neporadil sam nez spis poradil. Proto jsem mela tu narazku.

Jinak jen tak pro zajimavost - mi nejvic dela problem sroub povolit. Ale kdyz clovek vi, co znamena tzv. prekvapit sroub a tzv. na nej „dupnout“, tak to i jde. Dale i zalezi na naradi. Zlaty klasicky stary L klic na kola, nez moderni vymozenosti. Tim to jde povolit nejlip (aspon mi) a hlavne vim, ze po tom muzu skocit a nic se nestane. Jinak to, ze kola jsou tezka - no boze, da se to. Clovek tahal na aute i tezsi veci, ono i kdyz ma v servise zvedaky, ktere mu s tim pomahaji, stejnak smyka ty tezke casti- napr. motor neni zrovna z peri. :lol: Tak jako napravy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
20.12.21 10:15

@Capricorn61 ty a přezouvat kolo jo a to třeba na náklaďáku jo, to je dobrý ty bys sis s tím asi poradila jako ženská mnohem lip než ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
20.12.21 10:17

@Capricorn61 to abych se před tebou styděl. Zenska přezouvat velká kola. Vsechno je mozny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.12.21 11:05
@Roman18 píše:
@Capricorn61 to abych se před tebou styděl. Zenska přezouvat velká kola. Vsechno je mozny

Muj osobak nevi, co to je servis. Tam jedu, kdyz opravdu je to uz vetsi oprava, kterou clovek neudela doma (jako napr. vymena napravy, kde k tomu fakt potrebuje zvedak). A to jeste kdyz to jde, tak si clovek spis domluvi ten zvedak a zrobi sam, malo kdy mi na aute dela nekdo jiny. A kdyz uz, tak jeden a ten samy mechos.

Kola prezouvam klasicky, povolim, zvednu heverem jedno „kolo“ (snad se chapeme), vymenim, polozim auto na zem, dotahnu. Otazka hodiny i s vynesenim pneumatik a cestou na pumpu na dofoukani (kompresor uz jaksi nemam). Je to otazka cviku. Tak jako vsechno. A hlavne o chtici - jestli clovek chce makat nebo to chce jen ocuravat a hleda servis.

Navic vetsina kamionaku ma svuj vuz jako druhy domov. A proto k tomu vozu musi mit i nejaky vztah. Ja sva auta vzdycky zdravim (v hlave samozrejme, at nevypadam jak i.diot :mrgreen: ), povidam si s nimi, jako napr. dneska pojedeme opatrne, protoze je tma a starka nic nevidi :mrgreen:, nebo kdyz se mi povede radit pres zuby :oops: (vyjimecne, ale podari se), okamzite se omlouvam. Mozna to pro nekoho je prehanka, ale ja mam k autum takovy vztah. Pro me to neni spotrebni vec, pro me to je plechovy milacek, ktery mi usnadnuje zivot tim, ze me vozi. Pro me plati pravidlo, ze pokud chci delat nejakou praci, musim mit k tomu, s cim nebo kym budu pracovat vztah. Clovek, co nesnasi lidi by nemel robit s lidmi, protoze by je pozabijel, clovek, co nema rad zvirata by nemel delat se zviraty a tak samo to plati u aut. Sice auta jsou veci, ale i tak jde poznat, kdo k nim vztah ma a kdo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
20.12.21 11:29

@Capricorn61 Me ale nezajímá co osobák já se ti bavím o nakláďacích a o tom že bych chtěl vidět jak ty vyměňujes kola u nakladaku :-) Radsi se bavíš o osobáku kterej je lehci než o tom o čem je řečJa jsem se nebavil o osobáku já se bavím celou dobu o nakladaku a sama poucujes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
20.12.21 11:32

@Capricorn61 to není žádný umění vyměnit kolo u osobáku ale u náklaďáku a to už je něco. A to o čem je řeč spíš zamlouvas osobakem. Kdybych udal psychotesty tak bych šel klidně na nakladak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
20.12.21 12:47

@Capricorn61 ano máš pravdu že poradit bych si nedokázal a proto bych volal servis kdybych někde pichl kolo atd proto bych asi tuhle práci nemohl ani dělat toho řidiče i kdybych psychotesty udelal spís bych chtěl jenom ridit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.12.21 15:16
@Roman18 píše:
@Capricorn61 Me ale nezajímá co osobák já se ti bavím o nakláďacích a o tom že bych chtěl vidět jak ty vyměňujes kola u nakladaku :-) Radsi se bavíš o osobáku kterej je lehci než o tom o čem je řečJa jsem se nebavil o osobáku já se bavím celou dobu o nakladaku a sama poucujes

S nakladaky takovou zkusenost nemam. Ale v podstate je to stejne, akorat vetsi. Byla by to vyzva, tak proc to nezkusit. Ja bych servis hned nevolala. Neni nic horsiho, nez kdyz dispecer porad resi zavady. Za dobu, co jsem jezdila jsem nastesti defekt nemela.

@Roman18 píše:
@Capricorn61 ano máš pravdu že poradit bych si nedokázal a proto bych volal servis kdybych někde pichl kolo atd proto bych asi tuhle práci nemohl ani dělat toho řidiče i kdybych psychotesty udelal spís bych chtěl jenom ridit

Jak uz jsem vyse psala, neni to jen o rizeni. Je to i o talentu a citu k rizeni. O predvidani nepredvidatelneho, o uvazovani, kolik co vazi, jak to nalozit, aby auto nehazelo na ceste atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
20.12.21 15:26

@Capricorn61 Takze asi není dobrej nápad jít potřetí na psychotesty viď? Akorát jsem vyhodil dvakrát prachy z okna za testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
20.12.21 16:08
@Roman18 píše:
@Capricorn61 Takze asi není dobrej nápad jít potřetí na psychotesty viď? Akorát jsem vyhodil dvakrát prachy z okna za testy

Maturita byla pro me slozitejsi nez psychotesty. Takze tak. Pokud jdes na psychotesty uz potreti, tak asi je neco spatne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
20.12.21 16:23
@Capricorn61 píše:
Maturita byla pro me slozitejsi nez psychotesty. Takze tak. Pokud jdes na psychotesty uz potreti, tak asi je neco spatne. :think:

To nevadí. Ja si myslím že to je v pořádku takovejch lidí je asi víc jako já, asi jsem byl blbě vyspalej zrovna v tu dobu a bylo to i tremou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
20.12.21 17:09

Nemůžu za to že ty psychotesty jsou tak blbě udělaný. Spis jsem měl smůlu na špatneho dopravního psychologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
20.12.21 17:26
@Roman18 píše:
Nemůžu za to že ty psychotesty jsou tak blbě udělaný. Spis jsem měl smůlu na špatneho dopravního psychologa

zcela jistě, ty jsi náš malý chudáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat