Psychotesty u řidičů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Roman18 píše:
@Capricorn61 to vypadá že si jezdila a prošla sis tím? To je hrozně složitý pro me to říkám narovinu
Máš aspoň béčko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
tak muzes rozvazet pizzu
Jo to bych asi mohl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 To cos popisovala jaký podmínky a co vše obnáší delat řidiče tak na to já bych fakt nemel. Jedine dělat řidiče becka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
@Capricorn61 To cos popisovala jaký podmínky a co vše obnáší delat řidiče tak na to já bych fakt nemel. Jedine dělat řidiče becka
U toho becka mas vice moznosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
U toho becka mas vice moznosti
Ale taky asi min penes ale to nevadi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Ale taky asi min penes ale to nevadi
Podle toho, co ostatni pisou, tak usuzuji, ze jsi toho moc nedokazal. Proto nehledej za vsim penize, ale buduj si karieru. I clovek, ktery dela za par korun, muze byt v budoucnu clovek, ktery bude delat za trojnasobny plat.
Treba zacnes rozvazenim pizzy, pak jeji pripravou a nakonec se stanes sefem pizzerky. S klidem i to se muze stat. Jen nesmis ted chtit moc a nesmis se videt koupat v penezich. Kazda vyplata, byt mala, je super. Je to odmena za praci.
Ja robila i v obchode za minimalni mzdu a vis proc jsem byla nekolik let? Protoze me ta prace bavila a naplnovala vic nez honba za penezi.
Proste zacni s necim na co mas. Postupne se karierne vypracujes a pak budes mit lepsi nabidky a lepsi plat. Jen ted uz spadni z toho oblacku sneni do reality. 🙂
Jinak co se tyka rozvazky jidla (pizza, kfc, damejidlo, apod), tak ucni pravili, ze si na tringeltech za sichtu vydela 3oo-8oo korun denne. A to nebydlim ve velkem meste. Samozrejme to muze byt kec, ale celkem bych tomu verila - za sichtu doveze 3o jidel, kazdy mu necha po 1o korun, no, neco ma tom bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 o tom, ze bude ridicem, tu pise tak rok. Ale pry je to malo placene. Chtel by praci, kde nebude nic delat a bude ve vate. Jako treba ucitel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Az si odpracuje ve skolstvi 35 let a zjisti, ze jeho syn, ktery sice dela smeny, ale ma tako 15 tis. vic, tak ho to nadseni prejde. ![]()
A jsem zvedava, co bude dalsi diskuze. Mozna bych pro nej ale jeden navrh mela - politik. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Capricorn61 píše:
@vokishka Az si odpracuje ve skolstvi 35 let a zjisti, ze jeho syn, ktery sice dela smeny, ale ma tako 15 tis. vic, tak ho to nadseni prejde.A jsem zvedava, co bude dalsi diskuze. Mozna bych pro nej ale jeden navrh mela - politik.
No vidis, to me nenapdalo. On uz tu má totiž druhy nick, rad si stezuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
No vidis, to me nenapdalo. On uz tu má totiž druhy nick, rad si stezuje
Toz mohl by zkusit zalozit dalsi diskuzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit