Pubertální bratr

Anonymní
1.12.13 20:07

pubertální bratr

Dobrý den, mám problém s 18 letým bratrem. Bohužel jsem po rozchodu a žiju nějaký čas s rodinou a 7 měsíčním synem u mamči. S mamkou máme perfektní vztah, vnuka miluje moc a vidím jak jí že je sním tak je štastnější, ale bohužel nám radost kazí bratr.Jeto sedmilhář světa, vypráví pohádky, lže a krade peníze. Mámu jakžtakž respektuje, ale já sním jsem na ostří nože a nevydržíme být spolu dlouho..štve mě, že si o prázdninách vydělal hodně peněz a přesto nedokázal koupit ani jediný dárek k vánocům, každý měsíc dostává 1000 vše to utratí a samozřejmě ani mámě opět nic nekoupil, zjevně ho to v duši žere, protože letos od nás dostane dost dárků a on to ví..ale začíná vánoce bojkotovat. Každý den chodí nabroušenej a jedině kdy se chová úměrně je když po někom něco chce. Povětšinou, aby u nás spala na víkend jeho přítelkyně. Holka jeto milá a hodná a jemi jí líto..nejvíc mě štve že se před ní chová jako vzorný bratr, syn a strejda(na syna kašle),ale jak odjede zaleze do pokoje a zas nenávidí svět. Dokonce jsem mu dala 500kč aby koupil aspon nějakej fajn dárek pro mamku a on to utratil, tvrdil že ne ale vím že ano, protože jsem ho přistihla jak štrachá v mámině kabelce…a místo aby mu bylo blbě z toho co dělá, tak začal na mě útočit že stejně mi nic nedá k vánocům…to mi nevadí, jen mi vadí že letos jsou to první vánoce se synem u mamky s vnukem a bojím se že svým chováním letos vánoce zkazí..omlouvám se, už to ze mě muselo jít ven, asi jeto chaotické..je toho tolik co mě žere na něm…přitom sme si kdysi rozuměli hodně… :nevim: nevím co se to sním děje. A omlouvám se za pravopis.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
1.12.13 20:17

A za co ty prachy utrácí víš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.12.13 20:20

Za paušál, limonády a možná dárky pro svojí přítelkyni, protože na ní myslí..na nás ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.13 20:27

Tak to je dost blba situace :? A vi to ze krade mamka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.12.13 20:35

Hajz.lik. :? No situace hrozna, rikala si mamce, ze ji krade penize? Co mu tedy prisun penez zastavit. Myslim uplne. At si jde na brigadu a dospeje. :nevim: ale mame v rodine podobny priklad, stejne stara neter si o prazdninach vydelala docela hodne. Ovsem prvni co bylo, tak jela koupit hadry, vse utratila, bylo to vic jak 10.tis. sestra na infarkt, pac plati drahe skolne, ted chce ridicak.. smradi no. :?

• Citovat
  • Upravit
30950
1.12.13 20:38

Jestli si to moc neberes, je jasny, ze v 18 vic mysli na pritelkyni naz na mamku. Mamka je pro nej samozrejmost, o pritelkyni se musi starat, aby mu neutekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.12.13 20:40

On to má vydělané z praxe a koukám moje anonymita je v :lol: tak snad mě někdo nepozná, bydlím v mini městečku..takže přísun peněz nelze zastavit, jsou to jeho peníze tak si snima dělá co chce,,mamka to ví, doma ted schovávame peníze kde se jen dá..hledáme schovky…máma si sním promluví a on jí odpoví tak promin no, máma mu zakáže něco a v tu chvíli je tak nesnesitelnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
1.12.13 20:43
@Cuddy píše:
Jestli si to moc neberes, je jasny, ze v 18 vic mysli na pritelkyni naz na mamku. Mamka je pro nej samozrejmost, o pritelkyni se musi starat, aby mu neutekla.

no nemusí krást peníze, nemusí lhát a vyprávět že mu zemřelo 7 kamarádu v jednom týdnu, nemusímě ustavičně posílat do..jeto puberták, nálady beru..ale poslední dobou se chová jak kr..n. A když mu dám na dárky, tak je hned nemusí rozfrcat za čísnkou restauraci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
1.12.13 20:43

Mluvila jsi s mamkou o tom, jaký se ti jeví, i o krádeži peněž - nezměnil se po Vašem příchodu k nim? Dostává nějaké kapesné a za jakých podmínek? Určitě hlavně ty krádeže řešit včas, než se to rozjede…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.12.13 20:44
@Malike píše:
On to má vydělané z praxe a koukám moje anonymita je v :lol: tak snad mě někdo nepozná, bydlím v mini městečku..takže přísun peněz nelze zastavit, jsou to jeho peníze tak si snima dělá co chce,,mamka to ví, doma ted schovávame peníze kde se jen dá..hledáme schovky…máma si sním promluví a on jí odpoví tak promin no, máma mu zakáže něco a v tu chvíli je tak nesnesitelnej..

Chodi do skoly? Co treba naky utrum? Domaci prace? Nebo treba ze se musi ucit nebo ze skoly domu a pracovat? :D me nic nenapada :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30950
1.12.13 20:45
@Malike píše:
no nemusí krást peníze, nemusí lhát a vyprávět že mu zemřelo 7 kamarádu v jednom týdnu, nemusímě ustavičně posílat do..jeto puberták, nálady beru..ale poslední dobou se chová jak kr..n. A když mu dám na dárky, tak je hned nemusí rozfrcat za čísnkou restauraci..

To by skutecne nemel. Ja jsm ale reagovala na to, ze pritelkyni darek koupi a vam ne. Nechtela jsem te citovat, mohla jsi si jeste nastavit anonymitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
1.12.13 20:46

JA BYCH MU ZAKAZALA vodit domu pritelkyni :nevim: Dokud chlapec se nezacne chovat slusne. Na peleseni ma jeste casu dost.

• Citovat
  • Upravit
11117
1.12.13 20:47

Jo, ono bohuzel, cim starsi tim horsi… horsi hlavne v tom, ze uz neni moc jak trestat. dat par facek? zakazat jit ven? tezko… omezit prisun penez je jedna z mala cest, ale kdyz si vydela sam, tak ani to nikam nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895

Dělá co mu máma řekne..utrum? no schodli jsme se s mámou že jestli zas něco provede tak jeho přítelkyně sem nesmí, brácha ví že to teda byl muj nápad, myslí si že nemusím jeho holku..to není pravda, je milá a hodná, ale nesnáším ten jeho falešný ksicht a projevenej zájem o mě a syna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30950
@blorchi píše:
JA BYCH MU ZAKAZALA vodit domu pritelkyni :nevim: Dokud chlapec se nezacne chovat slusne. Na peleseni ma jeste casu dost.

No, to by mohlo na nej platit, aspon by rychle se snazil po skole odstehovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová