Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blorchi píše:
JA BYCH MU ZAKAZALA vodit domu pritelkyniDokud chlapec se nezacne chovat slusne. Na peleseni ma jeste casu dost.
já též, ale mamka se bojí že se jí brácha odcizí…ona se furt snaží mu omluvit(těžko)
Chlapec by potřeboval školu života…a pěkně si namlátit hubu..pak by s pokorou přišel.
@Malike píše:
Dělá co mu máma řekne..utrum? no schodli jsme se s mámou že jestli zas něco provede tak jeho přítelkyně sem nesmí, brácha ví že to teda byl muj nápad, myslí si že nemusím jeho holku..to není pravda, je milá a hodná, ale nesnáším ten jeho falešný ksicht a projevenej zájem o mě a syna..
Nevim, jak zajem projevuje, ale kdyz by si chtel napr. S nim pred pritelkyni hrat, tak bych mu rekla neco ve smyslu, at jde od nej, ze je celou dobu, kdyz tam pritelkyne neni, ne nej protivny a ze mu musis vysvetlovat, ze strejda si s nim hrat nechce a ze Ted ho mate. Nebo neco podobneho, pravdiveho.
Chce ho najednou vozit venku s kočárkem. To jsem nedovolila, upřímně moc mu už nevěřím..Doma spolu nemluvíme, prostě se ignorujem..ale přesto se bojím letošních vánoc, které jsou pro mě nejdůležitější..bude snáma poprvé syn. Mamka si myslí že na nás žárlí..já myslím že má silnou a hnusnou pubertu…
Mě náhodou přijde žárlení jako reálný důvod -to kočárkování neprojd proč?
Jsi už na něj alergická a nedivím se ti. Nic bych muk vánocům nedala. A ne že to pozná až u stromku, ale předem bych se s ním domluvila, že když on dárky nechce dávat, tak je prostě zrušíte a bude. Bude o tom vědět a dobře mu u stromku nebude, ale je to jeho boj. Je ještě mladej, hloupej. Nezapomeň, že než jsi přišla, tak byl pánem doma on a teď už není. To naštve.
ale nesnáším ten jeho falešný ksicht a projevenej zájem o mě a syna..
Nezlob se, z téhle věty mi není dobře. Trochu to hrotíš. Jestliže se dovede dobře chovat před tou svou dívkou, určitě v něm něco dobrého je. Snaž se té jeho dívce nějak přiblížit a budete na něj dvě. Je to ještě kluk. Sám si neví se sebou rady.
A jeste Ty problemy s nim trvaji delsi dobu nebo az potom, co jsi se pristehovala?
@Malike píše:
Chce ho najednou vozit venku s kočárkem. To jsem nedovolila, upřímně moc mu už nevěřím..Doma spolu nemluvíme, prostě se ignorujem..ale přesto se bojím letošních vánoc, které jsou pro mě nejdůležitější..bude snáma poprvé syn. Mamka si myslí že na nás žárlí..já myslím že má silnou a hnusnou pubertu…
Tvůj syn bude mít z vánoc zatím… nic… Neprožívej to tak. Vidíš na bratrovi jen všechno špatné. Má taky nějaké dobré vlastnosti?
Ja nechapu proc mu kupujete. darky a. davate prachy, kdyz vite jak to dopadne ![]()
Ale on se tak choval ještě než jsem byla těhu..to jsem žila jinde a máma si jen na něj stěžovala, já to viděla jen o víkendu když jsem přijela na návštěvu a i tak jsem ho měla plné zuby.Furt jenom urážel a držkoval, lhal a vymejšlel si pohádky, ale v rámci vzahu jsem mlčela a snaím se furt mlčet, ale pomalu už opravdu začínám mít averzi..chápu že se snaží před přítelkyní být chlap pro děti a rodinu, ale vím jaký je…tu holčinu si nabrkl týden po rozchodu s bejvalou holkou a když se rozešli načas…tak duhý den už říkal miláčku jiné. Možná žárlí, tak at si je na mě hnusnej, ale trápí mě jak se chová k mámě, nemůžu překousnout že jí nekoupí ani jeden dárek..vlastní mamince.Jeto suprová mamka, vyáhla mě ze dna po narození malého, když jsem se zhroutila a nezaslouží si takové chování,…já sama jsem se snažila nějak pomoct a domluvila jsem se sním že si u mě odpracuje týden a dostane odemně peníze..prostě jsem chtěla aby měl pocit že ty peníze si odpracuje a koupí dárek a bude štastnej že má dárky, máma by byla ráda že od něj konečn něco dostane a byl by klid, takhle to utratil měsíc před vánocema a protože nemá peníze ani dárky, začíná doma být od něj dusno a furt opakuje že vánoce nenávidí..
@Kobliha51 píše:
Tvůj syn bude mít z vánoc zatím… nic… Neprožívej to tak. Vidíš na bratrovi jen všechno špatné. Má taky nějaké dobré vlastnosti?
já je prožívat chci, syn je to nejlepší co mě potaklo a moc se těším na první vánoce sním i když vím že ho určitě bude tak zajímat šustící papír ![]()
Podle mě ho žere, že tam bydlíš ty se synem a bojkotuje to… já v 18 měla u zadele celej svět ![]()
A on mamce ani minule vanoce darky nekupoval nebo Jen Ted rika, ze nic nekoupi? Mohou to byt totiz Jen reci a darek koupi.
Koupil, ale peníze měl od mamky, přesto že si na záři za brigádu co mu máma dohodila vydělal 16 000kč