Pubertální roznary

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10952
13.11.21 21:49

Nech to na ní, at se vyblbne a najde si svůj styl.
Je mladá, má na tyhle věci „nárok“
Lepší, než kdyby měsíčně chtěla hadry za desítku a vzala je na sebe dvakrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.21 00:08

Ty jo, co máte všichni proti H&M? :think: Já tam nakupuju v tom elegantním oddělení a jsem teda spokojená, i se spodním prádlem, podprsenky mi sedí jedině tam. A to bych v Pepcu a Tezenisu nikdy nic nekoupila :? (dávám anonym, se bojím lynčování)

• Citovat
  • Upravit
14006
14.11.21 01:32
@Anonymní píše:
Dobrý den, rovnou píši prosím o zachování anonymity jinak smazat (kvůli dceři a chodí sem známý). Dceři je 15 let už skoro 16 a začala strašně „blbnout“ z oblečením. Vůbec nekouká na kvalitu, materiál a oblečení se po nějaké době rozpadne (kupuje v pepku, kiku apod.).
Je ten typ člověka, čím víc koupím tím líp ačkoliv ta kvalita stojí za nic. Já jsem v těchto obchodek nikdy nijak nenakupovala a ani se mi oblečení z těchto obchodu nelíbí ani na vzhled a kvalita taky nula, nula prd. :? Já v ní vidím už skoro dospělou ženu a představila bych si na ni něco jiného než mikinu z pepka a džíny/kalhoty z kiku.. Jak dceru trochu zasvětit do jiných obchodů? Já jí dám 1500 na nákup oblečení ať si koupí třeba v HM něco pěkného a ona nakoupí kvanta věci v Pepku.. Už takhle funguje asi rok, dva prakticky od té doby co si chce oblečení kupovat sama a řeším to celou tu dobu a myslela jsem si, že ji to přejde.. Teď mně nemějte za uchyla prosím, ale myslím si, že by měla mít i kvalitní spodní prádlo a věřte mi kalhotky z pepka mi bavlněné moc nepřijdou. Na nákupy semnou se moc netváří.. Je někdo v podobné situaci?

Tak za 1500 si moc kvalitniho obleceni nekoupi.
Holky v tomhle veku si nschazi svuj v oblekani a v pepcu mi prijdou ze maji takove ty bezne basic kousky jen :think:
Ale zase lepsi nez kyby chtela chodit mit obleceni Gucci :), chapu, jak to myslis, taky chci, aby me dite melo kvalitní obleceni(ikdyz hm o tom eni s kvalitou o nekolik levelu vys).Ale o tomhle si rozhoduje ona, ne ty. Dulezite je, at nosi, to co se ji libi..v cek se citi dobre
Proc se na nakupy s tebou moc netvari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
14.11.21 03:38

V těchto letech se puberťačka teprve hledá, což se týká i stylu oblékání.
Z vlastní zkušenosti vím, že nejhorší co můžete udělat je kecat ji do toho. 😂 Čím víc mi matka do oblékání kafrala, tím víc jsem se od ní oddalovala a dělala opak toho co ona chtěla.
Je taky pravda, že když zničí levný kus hadru, dceru ani vas to vyhození do koše nebude tak bolet a bude to bez kecu, které by byli u drahého oblečku.😇
Na nakupování v levnějších obchodech nevidím nic špatného.. nakoupí tam hodně oblečku za málo peněz a to se vyplatí. Tím lépe pro vás.. nemusíte utrácet hromady těžce vydělaných zlaťáků za dražší kousky.😂
Nebojte.. ona časem zjistí, že kvalita je lepší než kvantita a kalhotky které vydrží elastické max týden, vymění za kvalitnější..jen k tomu musí dospět. :)
Vánoce jsou za dveřmi a měkké dárky dle vašich představ o kvalitnim zboží se určitě budou líbit. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
14.11.21 06:46

Tak ja tedy nevim, ale neni to jedno? V roztrhanem starem obleceni predpokladam nechodi, kdyz ma hodne kousku a strida je.
Sama teda v kiku i pepcu nakupuju vesmes pro mimco, hezke veci na tech par noseni nez z toho vyroste, to se ani nestihne seprat. A stoji to par korun :think: myslim, ze u 15 lete je to stejny princip. Nez se obleceni staci znicit, tak ji prestane bavit a nakoupi si dalsi kousky :lol:
Ja sama si tam jednou koupila leginy s hezkou barvou a tahala jsem je nekolik let :lol: z kiku mam taky par kousku a tedy mam je taky sto let, tak nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková