Pubertální roznary

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.11.21 21:14

Pubertální rozmary.

Dobrý den, rovnou píši prosím o zachování anonymity jinak smazat (kvůli dceři a chodí sem známý). Dceři je 15 let už skoro 16 a začala strašně „blbnout“ z oblečením. Vůbec nekouká na kvalitu, materiál a oblečení se po nějaké době rozpadne (kupuje v pepku, kiku apod.).
Je ten typ člověka, čím víc koupím tím líp ačkoliv ta kvalita stojí za nic. Já jsem v těchto obchodek nikdy nijak nenakupovala a ani se mi oblečení z těchto obchodu nelíbí ani na vzhled a kvalita taky nula, nula prd. :? Já v ní vidím už skoro dospělou ženu a představila bych si na ni něco jiného než mikinu z pepka a džíny/kalhoty z kiku.. Jak dceru trochu zasvětit do jiných obchodů? Já jí dám 1500 na nákup oblečení ať si koupí třeba v HM něco pěkného a ona nakoupí kvanta věci v Pepku.. Už takhle funguje asi rok, dva prakticky od té doby co si chce oblečení kupovat sama a řeším to celou tu dobu a myslela jsem si, že ji to přejde.. Teď mně nemějte za uchyla prosím, ale myslím si, že by měla mít i kvalitní spodní prádlo a věřte mi kalhotky z pepka mi bavlněné moc nepřijdou. Na nákupy semnou se moc netváří.. Je někdo v podobné situaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
13.11.21 21:19

Mezi H&M a Pepco není žádný rozdíl - obojí je mizerná rychlomoda.

Nemá smysl do dospívajcí dcery cpát svoje představy o oblékání.

Můžete se společně domluvit, že si uděláte holčičí odpoledne a třeba se půjdete po nějakých krámech podívat.

Pokud nechce, tak to je prostě její věc - není to bitva kteoru chceš bojovat. Je to prostě její cesta, časem se promění.

Spíš přehodnoť svůj vlastní postoj k módnímu průmyslu…

https://www.iconiq.cz/…usite-videt/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
13.11.21 21:20

A proč by v 15 nemohla nosit džíny a mikinu, je mi pomalu 2× tolik a nic jiného nenosím, to má v 15 nosit kostýmek, lodičky a sako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.21 21:21
@Ou píše:
Mezi H&M a Pepco není žádný rozdíl - obojí je mizerná rychlomoda.

Nemá smysl do dospívajcí dcery cpát svoje představy o oblékání.

Můžete se společně domluvit, že si uděláte holčičí odpoledne a třeba se půjdete po nějakých krámech podívat.

Pokud nechce, tak to je prostě její věc - není to bitva kteoru chceš bojovat. Je to prostě její cesta, časem se promění.

Spíš přehodnoť svůj vlastní postoj k módnímu průmyslu…

https://www.iconiq.cz/…usite-videt/

Neříkám, že oblečení z HM je nejlepší. Ale, když jdu s 11ti letou do obchodu typu HM tak oblečení vydrží víc než z Pepka.
Na spodní prádlo chodím standardně do Tezenisu, malej tam kupuju taky spodní prádlo velikost S, 15ti léta nechce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.21 21:22
@stinga píše:
A proč by v 15 nemohla nosit džíny a mikinu, je mi pomalu 2× tolik a nic jiného nenosím, to má v 15 nosit kostýmek, lodičky a sako?

Tady nejde o to, že nosí mikinu, ale o to kolik ta mikina z Pepca vydrží.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.21 21:23

Už teď vidím, že jsem diskuzi zakládat neměla.. :think: :? :roll:

• Citovat
  • Upravit
316
13.11.21 21:27

Chceš, aby se kvalitně oblékala a pošleš jí do HM :mrgreen: :palec: To je gól.

Neřeš nesmysly. Já jsem v tomhle věku nosila černý hadry, špendlíky a pyramidy :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24742
13.11.21 21:31

No Pepco se hned rozpadne, to je fakt..

Ale už od 12 to fakt nechávám na holkách a zrovna ten KIK zas tak špatný není ;) Jsem ráda, když si koupí to, co se jim líbí a vynosí to… Nehádej se s ní kvůli tomu, hledáš problémy, kde nejsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.21 21:32

Mám 3 dcery a baví nás nakupovat v sekáči. Nemusí to být hadry, u nás je docela luxusní, ceny poměrově stejné jako třeba nová v HM, ale je to outlet lepších, kvalitnějších značek. Koukám na materiál, ušití…A hlavně to beru jako přidanou hodnotu -ekologie, čas strávený spolu…atd

• Citovat
  • Upravit
8608
13.11.21 21:33

Třeba ji baví nosit každou chvíli něco jiného. Buď si koupí jednu kvalitní mikinu, kterou bude nosit, dokud z ní nevyroste (protože jí nedovolis koupit novou, když má pořád tu jednu, že.. ). Anebo za stejné peníze koupi 4 mikiny z Pepca a bude je střídat, nebo kupovat postupně a nosit tak pořád něco jiného. Nevidím rozdíl. Nech ji být a buď ráda, že nosí džíny a mikiny, mohla by taky nosit derovane minisukně nebo tričko z řetězů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5656
13.11.21 21:34
@Anonymní píše:
Už teď vidím, že jsem diskuzi zakládat neměla.. :think: :? :roll:

Ona z toho Pepca taky odroste a bude se jí zas líbit jinde. To je vývoj. Když ji na oblečení dáš, tak už neřeš, kde to koupila. Nebo choď s ní. Nech ji, teprve se hledá. I v tom oblečení. Přes koleno nic nezlomíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
13.11.21 21:34
@Anonymní píše:
Už teď vidím, že jsem diskuzi zakládat neměla.. :think: :? :roll:

no - neměla, nech ji žít, v 15 se chce oblékat podle sebe, ne podle tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
13.11.21 21:36

Tak ono když ji dáš 1500, tak moc kvalitně nenakoupi :nevim: hm, NewYorker apod jsou hrozné hadry, kolikrát horší jak to pepco. Když si mám vybrat, jestli hrozny hadr za pár korun z pepca, nebo stejnou kvalitu 10× dražší z hm, tak taky vyberu to pepco. V tomhle věku je normální, že si chce rozhodovat co bude nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24991
13.11.21 21:38

Že je pepco a kik nekvalitní, to bezesporu, ale HMko na tom fakt není o tolik líp.
Nech ji kupovat si co chce, však ona to nosí, ne ty. je jí 15, to je nejlepší čas na to se v oblečení vyblbnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
13.11.21 21:39

Ono ti spíš vadí, že nakupuje v obchodech kam chodí nakupovat hodně lidi, co nemají moc peněz, viť? :D být tebou jsme ráda, že chodí „slušně“ oblekana a ne v nejnovější roztrhání módě… Vyjde to nastejno, stejně je vše z Číny :lol: buď ráda, že nakoupí za méně peněz, než kdyby po tobě chtěla na nákup jednoho trička 500,na kalhoty 2000,a na mikinu 1000.. V tomto věku s e vkus hodně mění, takže kupovat něco s tím, že to bude třeba mit tři roky fakt není řešení… Takhle si koupí, co se jí líbí a za vás to může obmenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková