Puding pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
MarkyM píše:
Já ho budu dělat v neděli,tak dám vědět jaký měl úspěch.
tak jo, už se těšim
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Luci, fakt se neboj normálního mlíka ![]()
A teda u nás to neprošlo, nechtěl
Ale to už je dýl, pár měsíců, zkusila jsem 3× a nic, tak jsem se na to vybodla. Bych to zase mohla zkusit
![]()
Navíc mám na něj sama chut, jak se tu o nem píše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak jsem koupila plnotučný v krabici od Madety. Dneska uvařim a dám vědět
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já do zítřka nevydžela a udělala jsem jí ho dneska na sváču.Udělala jsem ho řidší a dala ještě vlažnej a moc jí chutnal.
Tak dej pak vědět jak to dopadlo u vás ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem taky udělala řidší a pěkně se mi na něj vyfláknul. Takže puding mu nechutná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:
Tak já jsem taky udělala řidší a pěkně se mi na něj vyfláknul. Takže puding mu nechutná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nějakej malej mlsounek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:motika píše:
Tak já jsem taky udělala řidší a pěkně se mi na něj vyfláknul. Takže puding mu nechutná![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No on mi UM normálně nepije a kaše už mu taky přestávaj chutnat. Tak do něj nějak tu mléčnou dávku potřebuju každej den dostat. A už vymejšlim fakt všechno možný.
Nějakej malej mlsounek![]()
![]()
![]()
No vzteky jsem to hodila do záchodu
![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:MarkyM píše:motika píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
No on mi UM normálně nepije a kaše už mu taky přestávaj chutnat. Tak do něj nějak tu mléčnou dávku potřebuju každej den dostat. A už vymejšlim fakt všechno možný.
![]()
![]()
![]()
![]()
Co třeba mu ten puding vyšlehat s tvarohem a udělat takovýho domácího pribiňáka jakoby?A jogurt mu taky nejede?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:motika píše:Co třeba mu ten puding vyšlehat s tvarohem a udělat takovýho domácího pribiňáka jakoby?A jogurt mu taky nejede?MarkyM píše:motika píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jgurt má ráno k snídaní a ovocnej. Bílej do něj už nedostanu. No a když už mu teda dám lipánka( což je ro jiný dítě strašně velkej mls) tak ten můj nad tim ofrňuje nos. Prostě co je z mlíka nemá rád. On jen maso maso maso maso maso
![]()
Už aby byl velkej a já ten zpropadenej vápník nemusela řešit. Bože jestli i další dítě bude nemléčný tak si snad hodim mašli
![]()
Já bych to i vyzkoušela vyšlehat s tim tvarohem,ale vim, že to skončí zase v záchodě. No a si představ, že ten puding z rosmmannu v těch 4 kelímkách ten mu chutná. Tak to mi řekni. No je to sladký jak cecek tak asi proto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:MarkyM píše:jgurt má ráno k snídaní a ovocnej. Bílej do něj už nedostanu. No a když už mu teda dám lipánka( což je ro jiný dítě strašně velkej mls) tak ten můj nad tim ofrňuje nos. Prostě co je z mlíka nemá rád. On jen maso maso maso maso masomotika píše:Co třeba mu ten puding vyšlehat s tvarohem a udělat takovýho domácího pribiňáka jakoby?A jogurt mu taky nejede?MarkyM píše:motika píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Už aby byl velkej a já ten zpropadenej vápník nemusela řešit. Bože jestli i další dítě bude nemléčný tak si snad hodim mašli![]()
Já bych to i vyzkoušela vyšlehat s tim tvarohem,ale vim, že to skončí zase v záchodě. No a si představ, že ten puding z rosmmannu v těch 4 kelímkách ten mu chutná. Tak to mi řekni. No je to sladký jak cecek tak asi proto
Tak jedině že bys mu ten domácí puding drobet přisladila
.´Mlsouni malinký ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:motika píše:Tak jedině že bys mu ten domácí puding drobet přisladilaMarkyM píše:jgurt má ráno k snídaní a ovocnej. Bílej do něj už nedostanu. No a když už mu teda dám lipánka( což je ro jiný dítě strašně velkej mls) tak ten můj nad tim ofrňuje nos. Prostě co je z mlíka nemá rád. On jen maso maso maso maso masomotika píše:Co třeba mu ten puding vyšlehat s tvarohem a udělat takovýho domácího pribiňáka jakoby?A jogurt mu taky nejede?MarkyM píše:motika píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Už aby byl velkej a já ten zpropadenej vápník nemusela řešit. Bože jestli i další dítě bude nemléčný tak si snad hodim mašli![]()
Já bych to i vyzkoušela vyšlehat s tim tvarohem,ale vim, že to skončí zase v záchodě. No a si představ, že ten puding z rosmmannu v těch 4 kelímkách ten mu chutná. Tak to mi řekni. No je to sladký jak cecek tak asi proto.´Mlsouni malinký
No počkej, vždyť já mu ho taky osladila, nemysli si
, dala jsem tam dvě lžičky cukru previtovi jednomu a stejně to nechtěl
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:MarkyM píše:No počkej, vždyť já mu ho taky osladila, nemysli simotika píše:Tak jedině že bys mu ten domácí puding drobet přisladilaMarkyM píše:jgurt má ráno k snídaní a ovocnej. Bílej do něj už nedostanu. No a když už mu teda dám lipánka( což je ro jiný dítě strašně velkej mls) tak ten můj nad tim ofrňuje nos. Prostě co je z mlíka nemá rád. On jen maso maso maso maso masomotika píše:Co třeba mu ten puding vyšlehat s tvarohem a udělat takovýho domácího pribiňáka jakoby?A jogurt mu taky nejede?MarkyM píše:motika píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já bych to i vyzkoušela vyšlehat s tim tvarohem,ale vim, že to skončí zase v záchodě. No a si představ, že ten puding z rosmmannu v těch 4 kelímkách ten mu chutná. Tak to mi řekni. No je to sladký jak cecek tak asi proto.´Mlsouni malinký
, dala jsem tam dvě lžičky cukru previtovi jednomu a stejně to nechtěl
![]()
Hm…tak nevim.Naše zvíře má období kdy jí hodně jogurty,kaše atd. a někdy to zase nejí vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to buď ráda
, když je dítě nemléčný je to fakt o nervy. no a nejlepší je, že když jedno období skončí tak ten mrňous mrňavá si vymyslí něco jinýho. Občas si říkám, že to dělá jek kvůli tomu, že nechce dalšího sourozence
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem včera koukala na ten puding v globusu a on stojí přes 60 kč
to je mazec teda a jsou to takový 4 malý kelímky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Jsem včera koukala na ten puding v globusu a on stojí přes 60 kčto je mazec teda a jsou to takový 4 malý kelímky
jojo, je to drahý jak prase. Ale ten samej jen od babydream v rosmannu stojí kolem 30kč
. No co ti budu povídat, nakoupila jsem mu 3 balení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit