Trápení s bříškem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
96
21.9.11 10:51

trápení s bříškem

zdravím, mám 2,5 měsíčního syna, do dnes bylo vše v pořádku, jsme na UM na Nutra defense od Sunaru…doted kakal každý den ráno i večer, ale ted poslední dva dny nekadil vůbec a až dneska ráno vytlačil hnědou tužší hmotu…jako plastelína…podle všeho je hnědá hladová stolice ale papáme přes den co 3-4 hodiny a v noci po 5 hodinách…častěji si o jídlo neříká…je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
21.9.11 11:15

Nám tohle dělal taky sunar,tak jsme mu ho nekupovali.Bud Hammi nebo Bebu.Měl po něm prostě zácpu,třeba nekadil i 3 dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
21.9.11 11:16

Nám tohle dělal taky sunar,tak jsme mu ho nekupovali.Bud Hammi nebo Bebu.Měl po něm prostě zácpu,třeba nekadil i 3 dny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
21.9.11 11:18

A co růstový sprut? Tělo možná spotřebuje veškeré mlíčko. U kojených dětí to tak bývá.
Bolí ho bříško? Je nervózní? Plačtivý?
Jestli je spokojený, neřešila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
21.9.11 11:18
kremilekk píše:
zdravím, mám 2,5 měsíčního syna, do dnes bylo vše v pořádku, jsme na UM na Nutra defense od Sunaru…doted kakal každý den ráno i večer, ale ted poslední dva dny nekadil vůbec a až dneska ráno vytlačil hnědou tužší hmotu…jako plastelína…podle všeho je hnědá hladová stolice ale papáme přes den co 3-4 hodiny a v noci po 5 hodinách…častěji si o jídlo neříká…je to normální??

Kolik toho prcek vypije v součtu za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.9.11 11:25

Pokud se to stalo poprvé, tak bych to asi zatím nějak neřešila. Dítě je na Sunaru od narození, jednu dobu taky trpěl na zácpu a vykadil se jen s rourkou, bylo to v době, kdy se mu zvýšili hodně dávky krmení a začal víc jíst. Pak to najednou samo přešlo a od té doby máme pokoj úplně.

Příspěvek upraven 25.04.16 v 22:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
21.9.11 11:56

Tak dcerka měla po Sunaru vyloženě zácpu,takže jsme přešli na Nutrilon a dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
21.9.11 12:21

My měli zácpu po Sunaru pořádnou,používali jsme dost rourku,ale uvidíš mimča nemusej každý den kakat.Třeba se mu to samo upraví :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.9.11 13:10

není kojený..je na umělé výživě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.9.11 13:12
kamikaa píše:
Nám tohle dělal taky sunar,tak jsme mu ho nekupovali.Bud Hammi nebo Bebu.Měl po něm prostě zácpu,třeba nekadil i 3 dny :think:

No bebu sme měli jako první a to nekadil vůbec…a zeleně když už…navíc jí zvracel takže bebu nikdy více…s nutradefense sme spokojený, tohle se stalo poprvé a nechci hned při prvním problému měnit UM aby si zase zvykal na něco jinýho co mu třeba vyhovovat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.9.11 13:17
kremilekk píše:
kamikaa píše:
Nám tohle dělal taky sunar,tak jsme mu ho nekupovali.Bud Hammi nebo Bebu.Měl po něm prostě zácpu,třeba nekadil i 3 dny :think:
No bebu sme měli jako první a to nekadil vůbec…a zeleně když už…navíc jí zvracel takže bebu nikdy více…s nutradefense sme spokojený, tohle se stalo poprvé a nechci hned při prvním problému měnit UM aby si zase zvykal na něco jinýho co mu třeba vyhovovat nebude

Jak říkám, my jsme na Sunaru od narození, jednu dobu zácpu měl taky. Chtěla jsem měnit mléko, ale vytrvala jsem a vyplatilo se, víckrát se to už neopakovalo. Já bych asi počkala. Kdyby to samozřejmě přetrvávalo, tak bych to mléko asi změnila, ale neměnila bych ho hned po prvním problému. A jinak teda dávám laktobacily baby od Bipronu, ty myslím taky dělají hodně. Jak jsme se dali, tak jsme vysadili i kapky na prdíky a od deseti týdnů nevíme co to jsou prdíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.9.11 22:57
gabi.design píše:
kremilekk píše:
kamikaa píše:
No bebu sme měli jako první a to nekadil vůbec…a zeleně když už…navíc jí zvracel takže bebu nikdy více…s nutradefense sme spokojený, tohle se stalo poprvé a nechci hned při prvním problému měnit UM aby si zase zvykal na něco jinýho co mu třeba vyhovovat nebude
Jak říkám, my jsme na Sunaru od narození, jednu dobu zácpu měl taky. Chtěla jsem měnit mléko, ale vytrvala jsem a vyplatilo se, víckrát se to už neopakovalo. Já bych asi počkala. Kdyby to samozřejmě přetrvávalo, tak bych to mléko asi změnila, ale neměnila bych ho hned po prvním problému. A jinak teda dávám laktobacily baby od Bipronu, ty myslím taky dělají hodně. Jak jsme se dali, tak jsme vysadili i kapky na prdíky a od deseti týdnů nevíme co to jsou prdíky.

a ty jsou na předpis nebo se dají sehnat v lékárně? a cena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
21.9.11 22:58
peggy.sl píše:
kremilekk píše:
Kolik toho prcek vypije v součtu za den?

vypije tak 600ml…což si myslím je akorát..máme 4,5,kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.9.11 08:45
kremilekk píše:
gabi.design píše:
kremilekk píše:
kamikaa píše:
a ty jsou na předpis nebo se dají sehnat v lékárně? a cena???

Jsou volně k dostání a koupíš je v lékárně. Prodávají je po 10, 30 a 60 tabletách. Já kupuji to největší, dává se kapsle denně, takže mi to vydrží dva měsíce a stojí něco málo přes 200KČ : http://www.valosun.cz/…baby-60.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
23.9.11 10:38

děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie