Puding pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
motika píše:MarkyM píše:jojo, je to drahý jak prase. Ale ten samej jen od babydream v rosmannu stojí kolem 30kč
Jsem včera koukala na ten puding v globusu a on stojí přes 60 kčto je mazec teda a jsou to takový 4 malý kelímky
. No co ti budu povídat, nakoupila jsem mu 3 balení
Já tě chápu, co bysme pro ty naše zlatíčka neudělaly že? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:motika píše:Já tě chápu, co bysme pro ty naše zlatíčka neudělaly že?MarkyM píše:jojo, je to drahý jak prase. Ale ten samej jen od babydream v rosmannu stojí kolem 30kč
Jsem včera koukala na ten puding v globusu a on stojí přes 60 kčto je mazec teda a jsou to takový 4 malý kelímky
. No co ti budu povídat, nakoupila jsem mu 3 balení
přesně tak
a už jsi taky zkusila udělat krupicovou kaši?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Včera jí měla k večeři poprvé a chutnala jí,ale musela jsem jí udělat řidší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Včera jí měla k večeři poprvé a chutnala jí,ale musela jsem jí udělat řidší.
koukám, že ta tvoje holka taky sní všechno
. ani nevíš jak se máš
a dala jsi jí tam i dětský kakao nebo samotnou neslazenou. a koupila jsi normální dětskou krupičku v pytlíku? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem doma takovou v oranžovym pytlíku.Dala jsem jí tam drobet vanilkovýho cukru a nic víc zatim.Ale jo ona je takovej žravec docela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky zkoušely ste ty svoje drobky oblafnout? Kamarádka měla problém před dvěma lety, kluk ji nechtěl jíst nic „domácího“, jen kupované pudinky a krémy. Tak jednou vyzkoušela, že mu puding uvařila doma a dala do kelímku od kupovaného, položila před kluka a pane jak baštil
Pak přešla na to, že mu takhle připravený mls před ním přendala do misky a dala mu to z ní (on byl přsvědčený, že je to kupované). Ted už je mu to fuk, sní všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Murka píše:
Holky zkoušely ste ty svoje drobky oblafnout? Kamarádka měla problém před dvěma lety, kluk ji nechtěl jíst nic „domácího“, jen kupované pudinky a krémy. Tak jednou vyzkoušela, že mu puding uvařila doma a dala do kelímku od kupovaného, položila před kluka a pane jak baštilPak přešla na to, že mu takhle připravený mls před ním přendala do misky a dala mu to z ní (on byl přsvědčený, že je to kupované). Ted už je mu to fuk, sní všechno
no to si piš, že jsem mu to dala do toho kelímku, to bylo první co jsem udělala
. a stejně jsem ho nepřečůrala, toho gurmána jednoho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
motika píše:Murka píše:no to si piš, že jsem mu to dala do toho kelímku, to bylo první co jsem udělala
Holky zkoušely ste ty svoje drobky oblafnout? Kamarádka měla problém před dvěma lety, kluk ji nechtěl jíst nic „domácího“, jen kupované pudinky a krémy. Tak jednou vyzkoušela, že mu puding uvařila doma a dala do kelímku od kupovaného, položila před kluka a pane jak baštilPak přešla na to, že mu takhle připravený mls před ním přendala do misky a dala mu to z ní (on byl přsvědčený, že je to kupované). Ted už je mu to fuk, sní všechno
. a stejně jsem ho nepřečůrala, toho gurmána jednoho
To je syčák teda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dneska jsem opět udělala puding a měl uspěch
Zblajznul čtvrt litru. Jen by mě zajímalo jestli ten zbytek co jsem dala do ledničky mu mužu zítra dát. nevadí to? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak vidíš však on tomu přijde na chuť.Pokud je to v ledničce tak by tomu nemělo nic být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
No tak vidíš však on tomu přijde na chuť.Pokud je to v ledničce tak by tomu nemělo nic být.
Břiško ho snad dneska v noci bolet nebude. Přeci jenom mlíko měl poprvé. V lednici to mám, ale jak to do zítra zatuhne tak to stejně možná ani nebude chtít, no uvidíme
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Motiko - jak jsme se bavily o tý krupicový kaši,tak jsem teď koupila nějakou instantní v krabici.Mléko jenom ohřeješ a přidáš tu kaši a je fakt výborná a hlavně rychlá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
Motiko - jak jsme se bavily o tý krupicový kaši,tak jsem teď koupila nějakou instantní v krabici.Mléko jenom ohřeješ a přidáš tu kaši a je fakt výborná a hlavně rychlá
jééé a nedala by jsi mi sem foto nebo aspoň odkaz? prosííím ![]()
Jinak ten puding snědl i druhý den z ledničky ( necaa jsem ale chvilku odstát)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dělala puding z Um,malá měla uk 4měsíc. A to tak,že asi do 150ml vody lžici pudingu uvařila a pak dala um dle tabulky,tj 5 odměrek,protřepala a byla večeře. Malá se po něm může utlouct. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit