Puding pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4514
26.9.11 08:19
motika píše:
MarkyM píše:
Jsem včera koukala na ten puding v globusu a on stojí přes 60 kč 8-o to je mazec teda a jsou to takový 4 malý kelímky :roll:
jojo, je to drahý jak prase. Ale ten samej jen od babydream v rosmannu stojí kolem 30kč :palec: . No co ti budu povídat, nakoupila jsem mu 3 balení :mrgreen:

Já tě chápu, co bysme pro ty naše zlatíčka neudělaly že? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.9.11 08:23
MarkyM píše:
motika píše:
MarkyM píše:
Jsem včera koukala na ten puding v globusu a on stojí přes 60 kč 8-o to je mazec teda a jsou to takový 4 malý kelímky :roll:
jojo, je to drahý jak prase. Ale ten samej jen od babydream v rosmannu stojí kolem 30kč :palec: . No co ti budu povídat, nakoupila jsem mu 3 balení :mrgreen:
Já tě chápu, co bysme pro ty naše zlatíčka neudělaly že? :lol:

přesně tak :mrgreen: a už jsi taky zkusila udělat krupicovou kaši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
26.9.11 09:10

Včera jí měla k večeři poprvé a chutnala jí,ale musela jsem jí udělat řidší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.9.11 09:13
MarkyM píše:
Včera jí měla k večeři poprvé a chutnala jí,ale musela jsem jí udělat řidší.

koukám, že ta tvoje holka taky sní všechno :mrgreen: . ani nevíš jak se máš :hug: a dala jsi jí tam i dětský kakao nebo samotnou neslazenou. a koupila jsi normální dětskou krupičku v pytlíku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
26.9.11 09:26

Měla jsem doma takovou v oranžovym pytlíku.Dala jsem jí tam drobet vanilkovýho cukru a nic víc zatim.Ale jo ona je takovej žravec docela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
26.9.11 10:19

Holky zkoušely ste ty svoje drobky oblafnout? Kamarádka měla problém před dvěma lety, kluk ji nechtěl jíst nic „domácího“, jen kupované pudinky a krémy. Tak jednou vyzkoušela, že mu puding uvařila doma a dala do kelímku od kupovaného, položila před kluka a pane jak baštil :D Pak přešla na to, že mu takhle připravený mls před ním přendala do misky a dala mu to z ní (on byl přsvědčený, že je to kupované). Ted už je mu to fuk, sní všechno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
26.9.11 10:30
Murka píše:
Holky zkoušely ste ty svoje drobky oblafnout? Kamarádka měla problém před dvěma lety, kluk ji nechtěl jíst nic „domácího“, jen kupované pudinky a krémy. Tak jednou vyzkoušela, že mu puding uvařila doma a dala do kelímku od kupovaného, položila před kluka a pane jak baštil :D Pak přešla na to, že mu takhle připravený mls před ním přendala do misky a dala mu to z ní (on byl přsvědčený, že je to kupované). Ted už je mu to fuk, sní všechno :D

no to si piš, že jsem mu to dala do toho kelímku, to bylo první co jsem udělala :mrgreen: . a stejně jsem ho nepřečůrala, toho gurmána jednoho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
26.9.11 10:36
motika píše:
Murka píše:
Holky zkoušely ste ty svoje drobky oblafnout? Kamarádka měla problém před dvěma lety, kluk ji nechtěl jíst nic „domácího“, jen kupované pudinky a krémy. Tak jednou vyzkoušela, že mu puding uvařila doma a dala do kelímku od kupovaného, položila před kluka a pane jak baštil :D Pak přešla na to, že mu takhle připravený mls před ním přendala do misky a dala mu to z ní (on byl přsvědčený, že je to kupované). Ted už je mu to fuk, sní všechno :D
no to si piš, že jsem mu to dala do toho kelímku, to bylo první co jsem udělala :mrgreen: . a stejně jsem ho nepřečůrala, toho gurmána jednoho :mrgreen:

To je syčák teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
26.9.11 16:26

Tak je to budoucí gurmán a jen tak ho neošulíš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.9.11 19:54

Tak dneska jsem opět udělala puding a měl uspěch :dance: :dance: :dance: Zblajznul čtvrt litru. Jen by mě zajímalo jestli ten zbytek co jsem dala do ledničky mu mužu zítra dát. nevadí to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
29.9.11 20:03

No tak vidíš však on tomu přijde na chuť.Pokud je to v ledničce tak by tomu nemělo nic být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.9.11 20:05
MarkyM píše:
No tak vidíš však on tomu přijde na chuť.Pokud je to v ledničce tak by tomu nemělo nic být.

Břiško ho snad dneska v noci bolet nebude. Přeci jenom mlíko měl poprvé. V lednici to mám, ale jak to do zítra zatuhne tak to stejně možná ani nebude chtít, no uvidíme :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4514
2.10.11 08:24

Motiko - jak jsme se bavily o tý krupicový kaši,tak jsem teď koupila nějakou instantní v krabici.Mléko jenom ohřeješ a přidáš tu kaši a je fakt výborná a hlavně rychlá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
2.10.11 08:48
MarkyM píše:
Motiko - jak jsme se bavily o tý krupicový kaši,tak jsem teď koupila nějakou instantní v krabici.Mléko jenom ohřeješ a přidáš tu kaši a je fakt výborná a hlavně rychlá :palec:

jééé a nedala by jsi mi sem foto nebo aspoň odkaz? prosííím :mrgreen:
Jinak ten puding snědl i druhý den z ledničky ( necaa jsem ale chvilku odstát)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
2.10.11 15:32

já dělala puding z Um,malá měla uk 4měsíc. A to tak,že asi do 150ml vody lžici pudingu uvařila a pak dala um dle tabulky,tj 5 odměrek,protřepala a byla večeře. Malá se po něm může utlouct. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí