Puding pro děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Puding
Ahoj, pro někoho asi hloupá otázka,ale jak děláte prckům puding? ![]()
Z Um asi ne, to se nesmí vařit, tak plnotučné mléko ( jaké kupujete, v pet nebo krabici). A to dáváte ten klasický pudig v prášku ( přijde mi že to je pro děti nevhodný
), nebo existuje nějaký pro děti. Jsem jak hotentot, ale prostě nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
dávám vyjimecne, proste normalni pudink a normalni mleko, jsou to vlastne jen ochucene skroby, coz detem nejak extra neva, ale jsou to prazdne kalorie
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já nedělám, já kupuju jeníčkovi dětské pudingy od Nestlé, v balení po 4řech, různe příchutě, stojí asi 60kč.starší jí puding normální samozřejmě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj!
Nepřijde mi to tak nevhodný. Lepší než kupovat ten „umělý“ v obchodě. Já třeba kupuju bio puding z DM kvůli tomu, že tam není pšeničný škrob, ale jen kukuřičný.
A mlíko bych dala normální, nejlépe plnotučné nebo polotučné čerstvé (tzn. ne trvanlivé).
Příspěvek upraven 21.09.11 v 19:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já taky právě kupuju ten puning v kelímkách po 4kusech. Kupuju ten v rossmanovi. Prcek je miluje,ale je to drahý a je toho málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale zase by mi ten doma dělaný asi stejně nejedl, přeci jenom když to ztuhne tak ta konzistence je tužší. Nebo se to dá udělat i řidší? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě se dá udělat řidší, stačí když dáš více mléka. Já dělám šodó na buchtičky zrovna tak, dám více mléka aby pudink neztuhl. Dej plnotučné mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě jedna otázka. Když se to mlíčko převaří, dá se počítat jako mléčná dávka? On mi mlíko v tekutym stavu ani UM nepije.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je dobrý nápad udělat prckovi puding.A může se třeba vyšlehat s tvarohem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
MarkyM píše:
To je dobrý nápad udělat prckovi puding.A může se třeba vyšlehat s tvarohem?
viď? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak dneska dělám zrovna holkám na večeři puding vyšlehaný s tvarohem
, a vařím ho normálně z čerstvého polotučného mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně z mlíka plnotučnýho a když není tak klidně z krabicáku polotučnýho.S tvarohem vyšlehat mňamka ![]()
- Citovat
- Upravit
Motiko, ve všem v čem se vyskytuje mléko se dá považovat za mléčnou dávku, tudíž sýry, pudinky, jogurty, tvaroh, dál si nevzpomenu. Důležitý je, že tam je to mlíko i když je převařený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když byla dcerka menší, tak jsem dělala „pudink“ z plnotučného mléka ,někdy i z UM, (neměla jsem normální mléko… jo a v nemocnici ho normálně vaří, když není s bifi bakteriemi, tak to prý jde), plus kukuřičný škrob a trošinku jsem osladila… Nemá to teda vanilkovou chuť jako klasický pudink, ale malá to měla moc ráda. Teď už dělám klasický pudink z prášku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
delam z plnotuc. Jihočeského (takový 3/4 litrový karton se prodává) a oetker puding se špetkou cukru. Ale moc to nechce jíst, spíš to delam, koukám, pro sebe ![]()
Jinak mléčná dávka to je, akorát bez vitamínů, ale vápník, bílkoviny a tak tam stopro zůstane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit