Puding pro děti

7257
21.9.11 16:58

Puding

Ahoj, pro někoho asi hloupá otázka,ale jak děláte prckům puding? :oops:
Z Um asi ne, to se nesmí vařit, tak plnotučné mléko ( jaké kupujete, v pet nebo krabici). A to dáváte ten klasický pudig v prášku ( přijde mi že to je pro děti nevhodný :nevim: ), nebo existuje nějaký pro děti. Jsem jak hotentot, ale prostě nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14048
21.9.11 17:01

dávám vyjimecne, proste normalni pudink a normalni mleko, jsou to vlastne jen ochucene skroby, coz detem nejak extra neva, ale jsou to prazdne kalorie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1797
21.9.11 17:09

já nedělám, já kupuju jeníčkovi dětské pudingy od Nestlé, v balení po 4řech, různe příchutě, stojí asi 60kč.starší jí puding normální samozřejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
21.9.11 17:13

Ahoj!

Nepřijde mi to tak nevhodný. Lepší než kupovat ten „umělý“ v obchodě. Já třeba kupuju bio puding z DM kvůli tomu, že tam není pšeničný škrob, ale jen kukuřičný.

A mlíko bych dala normální, nejlépe plnotučné nebo polotučné čerstvé (tzn. ne trvanlivé).

Příspěvek upraven 21.09.11 v 19:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.9.11 17:49

No já taky právě kupuju ten puning v kelímkách po 4kusech. Kupuju ten v rossmanovi. Prcek je miluje,ale je to drahý a je toho málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.9.11 17:50

Ale zase by mi ten doma dělaný asi stejně nejedl, přeci jenom když to ztuhne tak ta konzistence je tužší. Nebo se to dá udělat i řidší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
21.9.11 17:53

Určitě se dá udělat řidší, stačí když dáš více mléka. Já dělám šodó na buchtičky zrovna tak, dám více mléka aby pudink neztuhl. Dej plnotučné mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.9.11 17:56

ještě jedna otázka. Když se to mlíčko převaří, dá se počítat jako mléčná dávka? On mi mlíko v tekutym stavu ani UM nepije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
21.9.11 17:57

To je dobrý nápad udělat prckovi puding.A může se třeba vyšlehat s tvarohem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
21.9.11 18:00
MarkyM píše:
To je dobrý nápad udělat prckovi puding.A může se třeba vyšlehat s tvarohem?

viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
21.9.11 18:09

Ahoj, tak dneska dělám zrovna holkám na večeři puding vyšlehaný s tvarohem :-D , a vařím ho normálně z čerstvého polotučného mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
21.9.11 18:20

Normálně z mlíka plnotučnýho a když není tak klidně z krabicáku polotučnýho.S tvarohem vyšlehat mňamka :wink:

• Citovat
  • Upravit
11502
21.9.11 18:28

Motiko, ve všem v čem se vyskytuje mléko se dá považovat za mléčnou dávku, tudíž sýry, pudinky, jogurty, tvaroh, dál si nevzpomenu. Důležitý je, že tam je to mlíko i když je převařený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
21.9.11 19:30

Když byla dcerka menší, tak jsem dělala „pudink“ z plnotučného mléka ,někdy i z UM, (neměla jsem normální mléko… jo a v nemocnici ho normálně vaří, když není s bifi bakteriemi, tak to prý jde), plus kukuřičný škrob a trošinku jsem osladila… Nemá to teda vanilkovou chuť jako klasický pudink, ale malá to měla moc ráda. Teď už dělám klasický pudink z prášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
21.9.11 20:42

ahoj,
delam z plnotuc. Jihočeského (takový 3/4 litrový karton se prodává) a oetker puding se špetkou cukru. Ale moc to nechce jíst, spíš to delam, koukám, pro sebe :-D
Jinak mléčná dávka to je, akorát bez vitamínů, ale vápník, bílkoviny a tak tam stopro zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí