Puding-9.mes.mimčo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak jestli jí nechceš dávat puding z normálního mlíka, tak já myslim, že je spousta těch dětských pudingů, co jsou už hotový a koupíš je všude, třeba v DM mají velký výběr, je tam i sojový atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Issabell28 píše:
Tak jestli jí nechceš dávat puding z normálního mlíka, tak já myslim, že je spousta těch dětských pudingů, co jsou už hotový a koupíš je všude, třeba v DM mají velký výběr, je tam i sojový atd.
na soju opatrně, bývá často alergen, ale je pravda že se prodává hodně pudinku a jogurtu specialně pro malý děti od cca 6.měs např Nestle…
- Citovat
- Upravit
zuzouš píše:
A to žervé nebo lučinu asi jenom pro děti se zuby, že? Nebo nepředpokládám, že to dostávají samotné, ale na pečivu a to musí nějak ukousat…
Mája má zuby dva, spodní jedničky, a pochybuju, že je přitom používá
. Já namažu půlku krajíce, okrojím kůrky, rozkrájím na kostičky (cca 1×1cm) a dám Máje na pultík u židličky. Krmí se sama, cítí se důležitě, nají se a já se můžu najíst taky a v klidu
. Ona to spíš žužlá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
hkac píše:zuzouš píše:Mája má zuby dva, spodní jedničky, a pochybuju, že je přitom používá
A to žervé nebo lučinu asi jenom pro děti se zuby, že? Nebo nepředpokládám, že to dostávají samotné, ale na pečivu a to musí nějak ukousat…. Já namažu půlku krajíce, okrojím kůrky, rozkrájím na kostičky (cca 1×1cm) a dám Máje na pultík u židličky. Krmí se sama, cítí se důležitě, nají se a já se můžu najíst taky a v klidu
. Ona to spíš žužlá.
Když už jsme u chleba a lučiny, od kdy se může dávat. Maty bude mít ukončený 7 měs., tak nevím, jestli ještě počkat nebou můžu zkusit dávat. Měsíc jsme na příkrmech, ale maso ještě nezkusil, teprve začneme. Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se řídím podle kojeni.net a tam doporučují myslím od 9 měsíců. Dávám až tento měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kravské plnotučné mlíko se k přípravě pokrmů může použít od 10.měsíce, takže směle do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odstavit uplne nechci,ale musim z osobnich duvodu co nejdriv do prace(bohuzel),tak chci malou naucit aby se najedla i jinak…
Jinak ochucene kase sem nezkousela,ziju v cizine a tady sem je prave nevidela.
- Citovat
- Upravit
tak já teda pudink dávam, Tomík moc mlíko nechce a tak už ted má 2× denně kaši a začli jsme s jogurtem v 8m a ten blinká obloukem
. pudink dělam tak že ho vařim ve vodě na hustou akši a pak zvlášt rozmícham UM, cca 15 odměrek na 150ml vody a zamícham do uvařeného pudinku z vody. pokud by malej pil hodně UM a jedl jogurty tak ybch pudink ani nedávala ale takhle jsme ráda že sní alespon něco a pudink má na svačinu a sní i 200ml
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Markéta80 píše:
tak já teda pudink dávam, Tomík moc mlíko nechce a tak už ted má 2× denně kaši a začli jsme s jogurtem v 8m a ten blinká obloukem. pudink dělam tak že ho vařim ve vodě na hustou akši a pak zvlášt rozmícham UM, cca 15 odměrek na 150ml vody a zamícham do uvařeného pudinku z vody. pokud by malej pil hodně UM a jedl jogurty tak ybch pudink ani nedávala ale takhle jsme ráda že sní alespon něco a pudink má na svačinu a sní i 200ml
Presne ja uz nevim co do male nacpat,me nechce ani kasi sni fakt malinko.
- Citovat
- Upravit
ahoj, ja myslim (ze zkusenosti naseho naprosteho zavislaka!), ze zasadni je to, ze jeste kojis. U nas malej nevzal do hubicky, do 1 roka ani odstrikane MM natoz UM. Pokud vi, ze muze mit tvoje mleko, proc by se preucoval
A pokud kojis a davas jogurty, tak bych se o nezbytnost mleka fakt nebala.
Poradila bych je, abys ho odstavila par dnu pred tim, nez skutecne pujdes do prace a nebude moc moznosti veci resit. Uvidis, ono to pujde, ale at nejste ve stresu. Ja odstavila a preucila za jednu noc. Jen jsem maleho nechala spat s manzelem… Kdyz v noci dostal lahvicku se Sunarem od neho, chnapl po ni a od te doby mame Sunarozavislaka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit