Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim maminky.. mám takový menší problém. Budu dávat kočárek golfky Chicco Multiway na reklamaci (rozparali se na dvoch místech ve svech) a z boudy vylezla tyčka..
Takže to je podle zákona 30 dní na vyřízení a budeme bez kočárku. Nenašel by se někdo s okolí Kladna, kdo by mi půjčil v dobrém stavu golfky..? Klidně se zálohou nějakou.. děkuji pěkně za pomoc.
@misa1990 píše:
Zdravim maminky.. mám takový menší problém. Budu dávat kočárek golfky Chicco Multiway na reklamaci (rozparali se na dvoch místech ve svech) a z boudy vylezla tyčka..
Takže to je podle zákona 30 dní na vyřízení a budeme bez kočárku. Nenašel by se někdo s okolí Kladna, kdo by mi půjčil v dobrém stavu golfky..? Klidně se zálohou nějakou.. děkuji pěkně za pomoc.
V bazaru koupis golfky i za 200 a pak je zas muzes poslat dal.. ![]()
Dobrý večer, najde se někdo z Ostravy, který by byl ochotný prodat levně a nebo spíše zapůjčit vždy na čtvrtky kočárek pro dvojčátka? Hlídám dvě princezny ( 4 měsíce ) a dělá jim fajn na spinkání výltování venku. Jedna princezna kočárek, druhá taky ale nedá se kočárkovat se dvěma kočárky
Jistě chápete. Moc děkuji L.