Půjčení kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2452
29.3.14 10:06

Zdravim maminky.. mám takový menší problém. Budu dávat kočárek golfky Chicco Multiway na reklamaci (rozparali se na dvoch místech ve svech) a z boudy vylezla tyčka..
Takže to je podle zákona 30 dní na vyřízení a budeme bez kočárku. Nenašel by se někdo s okolí Kladna, kdo by mi půjčil v dobrém stavu golfky..? Klidně se zálohou nějakou.. děkuji pěkně za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
29.3.14 10:12

A neměli by ti nějaký pujcit v tom servisu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
29.3.14 10:45
@misa1990 píše:
Zdravim maminky.. mám takový menší problém. Budu dávat kočárek golfky Chicco Multiway na reklamaci (rozparali se na dvoch místech ve svech) a z boudy vylezla tyčka..
Takže to je podle zákona 30 dní na vyřízení a budeme bez kočárku. Nenašel by se někdo s okolí Kladna, kdo by mi půjčil v dobrém stavu golfky..? Klidně se zálohou nějakou.. děkuji pěkně za pomoc.

V bazaru koupis golfky i za 200 a pak je zas muzes poslat dal.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2452
29.3.14 19:45

@Mikys bohužel nepujci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.6.18 21:15

Dobrý večer, najde se někdo z Ostravy, který by byl ochotný prodat levně a nebo spíše zapůjčit vždy na čtvrtky kočárek pro dvojčátka? Hlídám dvě princezny ( 4 měsíce ) a dělá jim fajn na spinkání výltování venku. Jedna princezna kočárek, druhá taky ale nedá se kočárkovat se dvěma kočárky :-) Jistě chápete. Moc děkuji L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí